kızlar buarada ruyamda cok guzel ay parcası yuzllu yesıl gozlu pembe kıyafetler gıydırılmıs pembe dudaklı kız cocugum oldu sag gogsumden emzırmeye calsıyorum gogsumde süt damlaları fln oldu hyrdır ıns.:26:
Ya psikolojik yada bebek sahibi olmaya diye rivayet edilir. Canim sen.caksir otu demedin mi? Mus un dağlarında oluyormuş sana yakın ya bi sorayım dedim.
Kızlar adetimin 10. Günündeyim. Hala bitmedi. Lekelenme seklinde de degil bariz akiyor.neden olabilir yaa bu ayi kacirmak istemiyorum
1haftadır kabus göruyordum cok gergın uyanıyordum hatta uyuyamıyordum bıle bu ruya ıyı geldı =)hiç denemedım canım ya hıc duymadım desem de yalan olmaz valla butaraflardamı oluyormus? aktarlarda olması lazım yokmuymus eger dışarı cıkabılırsem bı sorayım burdakı halka memlekete gıttıgımdede sorayım orduya gıttıgımdede bulursam eger sana kargo yapabılırımm
kızlar buarada ruyamda cok guzel ay parcası yuzllu yesıl gozlu pembe kıyafetler gıydırılmıs pembe dudaklı kız cocugum oldu sag gogsumden emzırmeye calsıyorum gogsumde süt damlaları fln oldu hyrdır ıns.:26:
Ne kadar güzel bir rüya . Ins gerceklesir.
myom pko gıbı herhangıbı sorunun varmı?
2 yıldır myom var ama hic böyle olmamıştı. Silik cift cizgilerden dolayi doktora gittigimde 10 gün sonra tekrar bakalim demisti. 10 gün olmadi daha yarin gitsem nolurki.erken geldin demez herhalde. Gerçi adetim bitmedende gitmek istemiyorum. Ya bişe sorcam adetkende alttan muayene yapiyorlarmi
Cnm ayni ruyayi ben 4 ay once gordum ilk kez oyle net gormustum ama 3 aydir gerceklesmedi.hayirlisi diyelim:)
Ben burdaymkimse uğramıyo bu aralar buraya.
Bat a az kaldi ama hcbisey hissetmiyorum bu ay stresli geçti ve duzenli gun aşırı iliski olmadi tutmamis olmasi yüksek ihtimal bebis bu ay da yok sanırım .hayirlisi.. belirtileri olan varmı. Kendini hamile hisseden
Kizlar bugün kandil ve benim doğum günüm. Bugun sizlerden dua istiyorum doğum gunu hediyesi olarak.ve bende bu listedeki herkese dua edicem inşallah. Kandiliniz mubarek olsun...
canım normalde 10 gun onceden goguslerım agrım sıser acırdı buay yok ama hamıle oldugumu hıssedıorum hıssetmek ıstıyorum bat a 4 gun kaldı ovulasyon testı kullandım umutluyum 2 kez yumurtladım gıbı oldu vs. hyrlısı bklım rabbım tum ısteyenlere versın kucagımızı bos bırakmasın su mubarek gunde dualarımızı kabul etsın rabbım amınnn
canım normalde 10 gun onceden goguslerım agrım sıser acırdı buay yok ama hamıle oldugumu hıssedıorum hıssetmek ıstıyorum bat a 4 gun kaldı ovulasyon testı kullandım umutluyum 2 kez yumurtladım gıbı oldu vs. hyrlısı bklım rabbım tum ısteyenlere versın kucagımızı bos bırakmasın su mubarek gunde dualarımızı kabul etsın rabbım amınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?