Amun inş dualarimiz kabul olsun .
Bende ates ölçüyorum her sabah 3 gun oncesine kadar hep 36.2-36.4 arasinda degisiyodu 3 gundur 36.6 -36.5- 36.7 gdiyor hamile oldugunda 37üstüne mi çıkıyordu ?
Adetimin 12. Günü. Tam bitti heralde dedigim an yeniden küçük bi pıhtı geliyor.deli oldum yaa.yarin dr a gidecegim.ustelik bide kulagim tıkandı bogazimda bi agri var neden böyle oldu anlamadim.dr kulagim icin ilac verirse gebeligi ertelemis mi olacagim kızlar? yani ilac kullanırken calisma yapamaz miyim. Burda bikac arkadaş öyle bişey söylemişti.
Günaydın arkadaşlar...
Nasılsıniz?
tunaydın canım ıdare eder sen nasılsın
Bu ay olucak mi acaba? Nasil çalışma yapsam bilemedim. Ovulasyon testi alayım dedim eşim ne gerek var dedi.poff ya doktorda götürmedi. Sıkı çalışmadık sen okuldaydin felan dedi. Bu ay olmazsa yine 43 gün beklicem sonrada ramazandan sonra gideriz der kalırım ağustosa. Cok sinirlerim bozuk ev berbat ama canim hiçbirşey yapmak istemiyor biri evimi temizlese ne güzel olur
Teşekkür ederim . Aslında iyiydm de bugün bi arkadas ikinci çocuğuna hamileymis ilk cocugu daha 2 yasnda ardindan hamile yne onun adına sevindm tabi ama nye olmuyo icim bi yandi tuhaf oldum beklemek istemiyorm belirsizlik cok kötütmm daha 2 inci ay erken belki ama tez canlıym hemen olsun istiyorum ne hayaller kuruyorum 16 haziran gel artık
O duyguyu cok iyi biliyorum.komsumuzun kizi hem benden 1yil sonra evlendi.hem de daha yasi cok küçük. Hamile oldugu ogrenince gercekten adina sevindim ama icim acidi biraz.bi tuhaf oldum.gozlerim istemsiz doldu.
Rabbim hayirli zamanda nasip etsin ne diyelim.isteyen herkesin kucagini hayirli saglikli evlatlarla doldursun.
Bende aynen biri gelsede evimi temizlese diye bekliyorum :)
Bence ne yap biliyor musun? At kafandan hamileligi.agustosa kalirim diyosun ya oyle düşün.
Ama korunmada.zevkine yap tabiri caizse.kafada sartlanmayinca Rabbimde bi bakmissin nasip etmiş.
Odaklaninca olmuyor iste.bosver agustosa kadar odaklanmadan dene bakalim.bende böyle denice bi süre.hayirlisi a/QUOTE]
Diyorum ki hamile kalsam o zaman ay yapamiyorumv midem bulanir ayağına yatsam ama cook var yaptım yine biraz ama bitmiyor pofff
Kizlar hangi şehirlerden yaziyoruz merak ettim :) ben BURSA
uludere şırnak :)
O duyguyu cok iyi biliyorum.komsumuzun kizi hem benden 1yil sonra evlendi.hem de daha yasi cok küçük. Hamile oldugu ogrenince gercekten adina sevindim ama icim acidi biraz.bi tuhaf oldum.gozlerim istemsiz doldu.
Rabbim hayirli zamanda nasip etsin ne diyelim.isteyen herkesin kucagini hayirli saglikli evlatlarla doldursun.
Wuuu cok uzaksin bebeğim:) bat a 4_5 gun var benim ve gecmiyo sanki
Gelmesin kırmızı lar yaaa . Bat 16 .06 azcik belirti yasamak istiyorum hamileysem tabi bat gelmeden belrti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?