Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Amun inş dualarimiz kabul olsun .
Bende ates ölçüyorum her sabah 3 gun oncesine kadar hep 36.2-36.4 arasinda degisiyodu 3 gundur 36.6 -36.5- 36.7 gdiyor hamile oldugunda 37üstüne mi çıkıyordu ?

ateş ölçme yontemı hakkında bır bılgım yok canım ya bnıde 2 gundur ateş basıyor zatenn menopozlu hatunlar gibi:)

Adetimin 12. Günü. Tam bitti heralde dedigim an yeniden küçük bi pıhtı geliyor.deli oldum yaa.yarin dr a gidecegim.ustelik bide kulagim tıkandı bogazimda bi agri var neden böyle oldu anlamadim.dr kulagim icin ilac verirse gebeligi ertelemis mi olacagim kızlar? yani ilac kullanırken calisma yapamaz miyim. Burda bikac arkadaş öyle bişey söylemişti.

cnm ilaç kullanırken tabı olakı hamıle kalırsan sakıncalı olabılır ama verecegı ılacın ısmını bılmek lazım bazıları gebelıkte kullanılabr bazıları kullanılmaz dr soyler zaten sen sor bebek dusunuyorum ara vereyımmı dıe eczacıyada sorarsın ılac verecegı ılacı tahmın edebılsem bılgılendırırdım

tunaydın canım ıdare eder sen nasılsın

Teşekkür ederim . Aslında iyiydm de bugün bi arkadas ikinci çocuğuna hamileymis ilk cocugu daha 2 yasnda ardindan hamile yne onun adına sevindm tabi ama nye olmuyo icim bi yandi tuhaf oldum beklemek istemiyorm belirsizlik cok kötü tmm daha 2 inci ay erken belki ama tez canlıym hemen olsun istiyorum ne hayaller kuruyorum 16 haziran gel artık

Bu ay olucak mi acaba? Nasil çalışma yapsam bilemedim. Ovulasyon testi alayım dedim eşim ne gerek var dedi.poff ya doktorda götürmedi. Sıkı çalışmadık sen okuldaydin felan dedi. Bu ay olmazsa yine 43 gün beklicem sonrada ramazandan sonra gideriz der kalırım ağustosa. Cok sinirlerim bozuk ev berbat ama canim hiçbirşey yapmak istemiyor biri evimi temizlese ne güzel olur

Bende aynen biri gelsede evimi temizlese diye bekliyorum :)
Bence ne yap biliyor musun? At kafandan hamileligi.agustosa kalirim diyosun ya oyle düşün.
Ama korunmada.zevkine yap tabiri caizse.kafada sartlanmayinca Rabbimde bi bakmissin nasip etmiş.
Odaklaninca olmuyor iste.bosver agustosa kadar odaklanmadan dene bakalim.bende böyle denicem bi süre.hayirlisi artik..

O duyguyu cok iyi biliyorum.komsumuzun kizi hem benden 1yil sonra evlendi.hem de daha yasi cok küçük. Hamile oldugu ogrenince gercekten adina sevindim ama icim acidi biraz.bi tuhaf oldum.gozlerim istemsiz doldu.
Rabbim hayirli zamanda nasip etsin ne diyelim.isteyen herkesin kucagini hayirli saglikli evlatlarla doldursun.

Allah hepimize hayırlısı.ve sağlıklısiyla o duyguyu taddirsin

Aynen öyle ins. Amin.
Cidden cok morali bozuluyor insanin kimsenin mutluluğunda gözüm yok ne güzel bi mutluluk sadece su an cok güzel bi haber olurdu .bu aralar eşimin de benmde keyfimiz yok ins. En kisa zamanda olur

Gelmesin kırmızı lar yaaa . Bat 16 .06 azcik belirti yasamak istiyorum hamileysem tabi bat gelmeden belrti olsun

Gelmesin kırmızı lar yaaa . Bat 16 .06 azcik belirti yasamak istiyorum hamileysem tabi bat gelmeden belrti olsun

benimde battt 16 sı bekliyorummm.. ama hiç belirti yokkk...
bu arada ben sizleri ara ara sessiz takip ediyorudummm.. sonun da üye oldum birbirinize destek olmanız arkadaşlıklarınız çok hoşuma gitti..
benim gibi birilerinin olduğunu görmek güzelll..
ben 3,5 yıllık evliyim 4 aydır çocuk istiyoruz ama gelen gidenn yokkk bu yaz hamile geçirmeyi çokkk istiyorummmm inş bu ay olmuşturrr...

Gunaydin herkese . Nasılsınız?
Ates olcme topigine de yazdm belki burdan da ates olcen vardr

Ben grafik olustrmadm. Hergun yazdm Yaziyorum ates ölçülermi...

1.gun 36.1 18 mayis
2.gun 36.3
3.gun 36.2
4.gun 36.2
5.gun 36.3
6.gun 36.1
7.gun 36.4
8.gun 36.4
9.gun 36.1
10.gun 36.2.
11.gun 36.3
12.gun 36.4
13.gun 36.3
14.gun 36.4
15.gun 36.4
16.gun 36.3 ....
17.gun 36.6
18.gun 36.5
19.gun 36.7
20.gun 36.7
21.gun 36.6
22.gun 36.7 bu sabah 8 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…