Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Hosgeldin :) batta siz benm de bat 16 haziran tahminimce cnku son zamanda korunmyi biraktgm ay denge bozuldu 30 gunde bir ken 27 gun sonra regl oldum.
Ins bu yazi hamile göbeğimiz şiş geciririz

Keşke enfes bi sofra güzel bir kahvalti hazir olsada hazr bir sofraya oturup hizmet etmeden sadece herseyden yesen keyfme baksam. Canim istemiyor bisey yapmak bu sabah ev islerinden sıkıldım

Kizlaarrrrr ruyamda çift çizgiyi gördüm bugün iki defa yapiyordum ikiside çift çıkıyor du.sanirim kafayı yiyorum bu gidisle ancak ruyada görebilcem galiba

Kizlaarrrrr ruyamda çift çizgiyi gördüm bugün iki defa yapiyordum ikiside çift çıkıyor du.sanirim kafayı yiyorum bu gidisle ancak ruyada görebilcem galiba

walla bnde gunlerdır bebek ruyaları goruyorum test yapıorum 2 küsür cıkıo daha artar o adetımr var dıorum vs. vs . hyrlısı olsun ıns.

walla bnde gunlerdır bebek ruyaları goruyorum test yapıorum 2 küsür cıkıo daha artar o adetımr var dıorum vs. vs . hyrlısı olsun ıns.

Bende aman test yanlistir diyorum daha adet gunum bile gecmedi diyorum:) sanirim ikimiz cok takiyoruz habire ruyalar felan eşim kafayi yiceksin diyo:) hayir olsun bakalim:)

Valla kızlar takmamak en güzeli, zaman hızla geçiyor hayat kısa, her ay ne kadar üzülebiliriz.Siz yeni denemeye başladınız sanırım ondan bu umutsuzluk ,biz ilk kez 4 ay önce denedik ama nasıl bir deneme hiç sallamadım desem yeri bi baktım hamileyim ama düşükle sonuçlandı 2. ay çok üzüldüm tüm ay zehirdi yine adet olunca bildiğiniz dünyam yıkıldı sanki 3.ay gün aşırı deniycem dedim gebelik testlerini netten sipariş ettim okadar hazırım yani fıss yine olmadı bu ay 4. ay ne test aldım ne de bişey çoook rahatım olmazsa diğer ay olmazsa öbüray 1 yıl olmazsa tedavi görürüm nasılsa hormonlarımda sıkıntı yok diyorum bu ay çok rahatım valla keyfi bilir paşamın :) ister gelsin ister bekletsin :)

Bende aman test yanlistir diyorum daha adet gunum bile gecmedi diyorum:) sanirim ikimiz cok takiyoruz habire ruyalar felan eşim kafayi yiceksin diyo:) hayir olsun bakalim:)

ewet cnm cok takıyorum yrn yola cıkıcam sabahtan bı test yapıyım bat gunum cıkmazsa pzts gunu kan testı yptırırım hayırlısı cnm kısmetten oteye yol yok bılıyorsunn

ewet cnm cok takıyorum yrn yola cıkıcam sabahtan bı test yapıyım bat gunum cıkmazsa pzts gunu kan testı yptırırım hayırlısı cnm kısmetten oteye yol yok bılıyorsunn

Cnm insallah vardir sende bir bebiş senden sonrada bende olsun insallah hayirlisiyla.ovulasyon testi kullandin mi sen?

Kızlar günaydın nasılsınız canlar? Bu aralar pek uğrayamiyorum sene sonu notlar sınavlar derken. Var mi gelişmeler hamile haberleri ? Ben artık temmuza bıraktım tatile gidip gelelim hele. Zaten birqkmasam da geleceği yok bebisin:)))

.......
Günaydın
Benimde yogun gecti bu ay ama kafam mesgul olsa da kafamdan atamiyorum rahat olamiyorum.benmde istedgim seneye ikinci donem mart nisan gbi dogum yapsam ikinci donemi yazla birlestrsem bebeğim le daha fazla zaman gecireblirm gbi hayalm vardi ama kolay degilmis hemen istedgin gbi olmuyormus . Benm de temmuzdan sonraya kaldi. Temmuzda ailemn yanina gtcem bir ay bakalm hayrlsi

Meslekdaş mıyız seninle :) Sen sanki çok takıyorsun gibime geliyor. Başka topiklerde de görüyorum seni ve sürekli sorularla kafan allak bullak oluyor gibi Çok fazla takma inan ki herşey kısmet.. Ne kadar uğraşsak çabalasak boş yani. Keşke şubatta martta olsaydı da ikinci dönem yaz tatili derken çocuğu kocaman yapsaydık okul açılana kadar ama işte hesap kitap tutmuyor maalesefff

Evet meslektasiz sanırım :) aslnda bazen cok rahat oluyorum.bi kac gün dusunmeden gecirebldgim oluyor ama pat bi aklima düşüyor bi anda bisürü soru kafamda ve bazen sacmaladgimi da farkediyorum hatta cevabini bildiğim sorular bile soruyorum emin olmak bi daha duymak icin. Sadece tez canlıym. Hemen olsun istiyorum en kötüsü belirsizlik regli gününü hic bu kadr dort gözle beklememistm bi de dedgm gbi aylar da önemli ikinci donemi son aylar dogum yapma planlar tutmayaca icin de biraz sinirlerm bozuldu son gunlerde

Kızlar ben de sizinle yanı durumdayım 4 ay önce ilk denemeye başladığımda 1.dönem okula hiç gitmem sonra da ücretsiz izin alırım diyordum ama aksilik bırakmadı peşimi tam martta gebelik haberimi aldım ama kimyasal gebelikmiş düştü sonra da hala beklemedeyim ama artık sıkmıyorum canımı ,hayırlısı bu ay olursa en azından seneye 2.dönem ile yazı birleştiririm o da olmazsa napayım canım herşey bizim istememizle olmuyor ki ...Hem de ben seneye birinci sınıfım ...Allah yardımcımzı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…