Hosgeldin :) batta siz benm de bat 16 haziran tahminimce cnku son zamanda korunmyi biraktgm ay denge bozuldu 30 gunde bir ken 27 gun sonra regl oldum.benimde battt 16 sı bekliyorummm.. ama hiç belirti yokkk...
bu arada ben sizleri ara ara sessiz takip ediyorudummm.. sonun da üye oldum birbirinize destek olmanız arkadaşlıklarınız çok hoşuma gitti..
benim gibi birilerinin olduğunu görmek güzelll..
ben 3,5 yıllık evliyim 4 aydır çocuk istiyoruz ama gelen gidenn yokkk bu yaz hamile geçirmeyi çokkk istiyorummmm inş bu ay olmuşturrr...
Kizlaarrrrr ruyamda çift çizgiyi gördüm bugün iki defa yapiyordum ikiside çift çıkıyor du.sanirim kafayı yiyorum bu gidisle ancak ruyada görebilcem galiba
walla bnde gunlerdır bebek ruyaları goruyorum test yapıorum 2 küsür cıkıo daha artar o adetımr var dıorum vs. vs . hyrlısı olsun ıns.
Bende aman test yanlistir diyorum daha adet gunum bile gecmedi diyorum:) sanirim ikimiz cok takiyoruz habire ruyalar felan eşim kafayi yiceksin diyo:) hayir olsun bakalim:)
ewet cnm cok takıyorum yrn yola cıkıcam sabahtan bı test yapıyım bat gunum cıkmazsa pzts gunu kan testı yptırırım hayırlısı cnm kısmetten oteye yol yok bılıyorsunn
Cnm insallah vardir sende bir bebiş senden sonrada bende olsun insallah hayirlisiyla.ovulasyon testi kullandin mi sen?
buay ılk kez kullandım canım hatta gecyumyrtladım test sayesnde tespit ettım kısmet artıkk
Kızlar günaydın nasılsınız canlar? Bu aralar pek uğrayamiyorum sene sonu notlar sınavlar derken. Var mi gelişmeler hamile haberleri ? Ben artık temmuza bıraktım tatile gidip gelelim hele. Zaten birqkmasam da geleceği yok bebisin:)))
.......
Günaydın
Benimde yogun gecti bu ay ama kafam mesgul olsa da kafamdan atamiyorum rahat olamiyorum.benmde istedgim seneye ikinci donem mart nisan gbi dogum yapsam ikinci donemi yazla birlestrsem bebeğim le daha fazla zaman gecireblirm gbi hayalm vardi ama kolay degilmis hemen istedgin gbi olmuyormus . Benm de temmuzdan sonraya kaldi. Temmuzda ailemn yanina gtcem bir ay bakalm hayrlsi
Meslekdaş mıyız seninle :) Sen sanki çok takıyorsun gibime geliyor. Başka topiklerde de görüyorum seni ve sürekli sorularla kafan allak bullak oluyor gibiÇok fazla takma inan ki herşey kısmet.. Ne kadar uğraşsak çabalasak boş yani. Keşke şubatta martta olsaydı da ikinci dönem yaz tatili derken çocuğu kocaman yapsaydık okul açılana kadar ama işte hesap kitap tutmuyor maalesefff
cnm ovulasyon testını gg den aldımm.su- sisesi cnm gorunmuyrdun hiccc
Cnm cok cesit vaar karar veremiyorum.hangi marka almam gerekir sana zahmet cok soru sordum ya hakkini helal et
estagfurullah nedemk. ben yrn sana genis bi bllgı vrm link atıcm htta dırek ondan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?