merhaba arkadaşlar. bende artık anne olmak istiyorum, aranıza alırmısınız beni de?
şuan adet dönemimdeyim ve son adetim olsun istiyorum inşallah. daha önce hiç çalışma yapmadık bu konuda, umarım ilk seferde başarılı olabiliriz
bir sonraki batım 7 temmuz.
beni de listeye ekleyebilir misiniz?
birde ben folik asite geçen hafta başladım. 3 ay önce başlanması tavsiye ediliyor genelde ama bir problem olur mu sizce kızlar? :44:
kızlar LABOQUICK MARKA 20adet ovulasyon testı 6 adet gebelik testi 19.90 ucretsız kargo ustelik telefondan grdigim icin link atamadım gittigidiyor a yazın bu markayı asagılarda ılk sayfada degl sanırım incivabla mi ole bir satıcısı var bn memnun kaldım testtende satıcından tawsiye ederim
cnm valla bnde memlekete gldm kcam b yerde annem bi yerde babamla kalıyouzzz bnde bıranonce yenı evıme gıtmek ıstıyorum tatıle cıkmak ıstıyorum ses83 sen nasılsın cnım bat ın nezaman?? bnmkısı 9 du ogleden snr kan testıne gidicem ins dua edın kızlr kocısıme babalar gunu hedıyesı ypayım
cnm valla bnde memlekete gldm kcam b yerde annem bi yerde babamla kalıyouzzz bnde bıranonce yenı evıme gıtmek ıstıyorum tatıle cıkmak ıstıyorum ses83 sen nasılsın cnım bat ın nezaman?? bnmkısı 9 du ogleden snr kan testıne gidicem ins dua edın kızlr kocısıme babalar gunu hedıyesı ypayım
c bnde gec yumurtladm o yuzden gec mı olucam dıe dusunmyr deglm kan tedtı sabahtn ac karnına ver dedı ne alakaysa ama barkotu aldım yaptrcam ama yine yarın oglenı bulur sonuc almamBat 16 dye bekliyorum duzen bozulunca kesin o gün olur dyemiyorum gecen ay erken olunca 16 snda 30 gün doluyo ama her ayrin 20-21 i gbi olurum genelde
c bnde gec yumurtladm o yuzden gec mı olucam dıe dusunmyr deglm kan tedtı sabahtn ac karnına ver dedı ne alakaysa ama barkotu aldım yaptrcam ama yine
Bu surecte belirti yasadinmi hamileymissin gbi hissediyormusun kendini genelde hissedilirmis. Valla ben bisey.hissetmiyorum :) o yuzen de test felan yapmiyorum ader gününü beklemeden sonucu. Blsemde yapmistm sabredememistm bu ay hic test yapmadm gene ay 3 tane.test yapmistim:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?