Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Bende alcam ovulasyon testi bu ay denicem.bana da marka ismi verin. Adet dengem şaştı cnku . 16 snda bekliyorum ama bakalm kısmet bi de haftasonu arkadaslarla tatil plani yaptk unutmusum ins olmam yaaaa

günaydın kızlar
ben bu ay hamileysem eğer bebeğin doğum tarihiyle benimki hemen hemen aynı olucak inşallah hamileyimdir öyle hissediyorum zaten ama bakalım hayırlısı ben de 2. dönemi birleştiririm dedim ama inşallah Allah gönlümüze göre verir bi çok meslektaşım da varmış burda

kızlar LABOQUICK MARKA 20adet ovulasyon testı 6 adet gebelik testi 19.90 ucretsız kargo ustelik telefondan grdigim icin link atamadım gittigidiyor a yazın bu markayı asagılarda ılk sayfada degl sanırım incivabla mi ole bir satıcısı var bn memnun kaldım testtende satıcından tawsiye ederim

merhaba arkadaşlar. bende artık anne olmak istiyorum, aranıza alırmısınız beni de?

şuan adet dönemimdeyim ve son adetim olsun istiyorum inşallah. daha önce hiç çalışma yapmadık bu konuda, umarım ilk seferde başarılı olabiliriz

bir sonraki batım 7 temmuz.

beni de listeye ekleyebilir misiniz?

birde ben folik asite geçen hafta başladım. 3 ay önce başlanması tavsiye ediliyor genelde ama bir problem olur mu sizce kızlar? :44:

Hosgeldin cnm.oncelikle kolay gelsin ve allah gönlüne göre versin diyim.folik asit konusunda kasma bende 3 aydir bebek dusunuyorum ama hemen olmadi sadece bu ay kullanabildim.hatta doktorum 2_3gunde bir almami soyledi.hemen gebelik olusmayabiliyo bu yuzden 3 ay oncesini kestiremiyoruz.yani simdi baslasanda sorun olmaz bence.hayirlisi:)

Teşekkür ettim cnm.o markaya takilmistim ama karar verememistim bu ay regl olmazsam alicam hemen:)

Slmmmm kızlarrrr bnde 1.5 yıllık evliym ve bu ay ilk deneyimimizi yaptk heyecanla bekliyorum inşallah tutar güzel allahım tüm anne olmayı isteyenlerin gönlüne göre versinnn ..amin...

Günaydın kızlar nasılsınız bat ları yaklaşanlar ne alemdesiniz:))
Sevilay canım giremiyorum sınavlar notlarla ugrasiyordum ama bu aralar nedense hiç bebek havam yok :)) suan su okul bitsin de bi tatile çıkayım derdindeyim valla.

Konu dışında olcak ama burdada baya bilgi alisverisi oldugu icin paylasaym dedm
.
Bu sene bacaklarm acayip varis doldu cpk da agriyo cogu zman sütun gbi bacaklarm oldu mor kirmizi her renkten cok rahatsz oluyorum cok kötü ben ki cok bakarm kendme görüntü me dkkt ederm ddoktora gdecegm ama bi büyügm verilen ilaclar ağır oluyo hormonlari etkiliyo deynce aklm karıştı aynı durumda olan mutlaka vardr özellikle meslektaslarm ?? :)

Konu dışında olcak ama burdada baya bilgi alisverisi oldugu icin paylasaym dedm
.
Bu sene bacaklarm acayip varis doldu cpk da agriyo cogu zman sütun gbi bacaklarm oldu mor kirmizi her renkten :):):)

cok rahatsz oluyorum cok kötü ben ki cok bakarm kendme görüntü me dkkt ederm ddoktora gdecegm ama bi büyügm verilen ilaclar ağır oluyo hormonlari etkiliyo deynce aklm karıştı aynı durumda olan mutlaka vardr özellikle meslektaslarm ?? :)

cnm valla bnde memlekete gldm kcam b yerde annem bi yerde babamla kalıyouzzz bnde bıranonce yenı evıme gıtmek ıstıyorum tatıle cıkmak ıstıyorum ses83 sen nasılsın cnım bat ın nezaman?? bnmkısı 9 du ogleden snr kan testıne gidicem ins dua edın kızlr kocısıme babalar gunu hedıyesı ypayım

amin inşallahhhh çok heyecanlıyım yaa inşallah pozitiftirrr:13:

Bazen stresli günler gecirsemde bugunlerde iyiy sagol :) sen nasılsın ?. Evet tatile ihtiyacmiz var hepimizin tatile çık bi sureligine aklindan ckar keyfine bak hepimiz öyle yapablirz ins. Ayy cok heyecanli kan testi sonucunu hemen paylas bizle ins olmuştur bu sefer. Olsun artik olsun olsun yaaa :)

Bat 16 dye bekliyorum duzen bozulunca kesin o gün olur dyemiyorum gecen ay erken olunca 16 snda 30 gün doluyo ama her ayrin 20-21 i gbi olurum genelde

Bat 16 dye bekliyorum duzen bozulunca kesin o gün olur dyemiyorum gecen ay erken olunca 16 snda 30 gün doluyo ama her ayrin 20-21 i gbi olurum genelde
c bnde gec yumurtladm o yuzden gec mı olucam dıe dusunmyr deglm kan tedtı sabahtn ac karnına ver dedı ne alakaysa ama barkotu aldım yaptrcam ama yine yarın oglenı bulur sonuc almam

mehraba kizlar topikinizin ilk hamisi beni tanir Hilal.. bende 1 yildir cocuk istiyorum 23 yasim var ilk cocuk bu ay 23 haziranda batim adi batasica insallah olmam benide eklersez sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…