Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

@sercem1 ekledim canım hoşgeldin aramıza sen de
@sevilayyy kan şekerini mi ölçtürüyorsun bacım ne aç karnı niye almadılar yaa tahlili
Hadi inşallahh pozitif çıkar da güzel haberler verirsinnn

@sercem1 ekledim canım hoşgeldin aramıza sen de
@sevilayyy kan şekerini mi ölçtürüyorsun bacım ne aç karnı niye almadılar yaa tahlili
Hadi inşallahh pozitif çıkar da güzel haberler verirsinnn

sagol bitanem hayirli ugurlu olur insallah banada gun gelsin hamile yaz insallah

canlarım insallah ıyı haber verırım yarın sabaha kaldı kan testı hicbr is halledemedim sinirlerim bozuldu agla agl a bi hal oldum

Günaydın kızlar ben 2 gündür baya fenaydım 2 kez idrar yolları iltihabı geçirmiştim aynen onun gibiydi yaşadıklarım ama daha ağırdı bu sefer durumum.Neyse dün gece acillik olduk nihayet meğersem yaşadığım şey idrar yollarından değilmiş.Rahim iltihabı geçiriyormuşum idrar yollarına da sıçramış muayene oldum doktor ultrasona aldı.Gebelik planladığımı ona göre ilaç istediğimi söyledim.Dün gece kullanmaya başlar başlamaz rahatladım bulantım fenaydı.Neyse muaeyene sırasında yumurtlıklarımı sordum şu anda hiç yumurtanız yok dedi.Aklıma takıldı bir şey sormak istiyorum:
Ben ovulasyon testine göre bu ay 17.gün yumurtladım
Dün muayene sırasında 23.günümdeydim.Hiç yumurta olmaması normal mi?

Geçmiş olsun sentimental. Valla çok bilgim yok ama, yumurtan çatlamissa olmaması normal değil mi?? Sanırım catlayıp catlamadigi da 21. Gün progesteron testiyle anlaşılıyor..
Sevilayyy naptin tatlım hadi haberini.bekliyoruz

kızlar beni de ekleyin listenize :)sat 30 mayıs bat 28 haziran umarım bu ay bebek isteyen tüm anne adayları dileğine kavuşur.

Pek iyi degil arasıra olan ailevi problemler iste kocamal küstük bi süre calismalar ertelendi :))
Sen nasılsın?

Bende tam yumurtlama zamanimda kavga ettim ama günleri kacirmak istemedigim icin paşa paşa gittim barıştım.baska zaman olsaydi kök söktürürdum

Sevilay hadi güzel haberlerle gel artik insallah :)

Bende tam yumurtlama zamanimda kavga ettim ama günleri kacirmak istemedigim icin paşa paşa gittim barıştım.baska zaman olsaydi kök söktürürdum

Sevilay hadi güzel haberlerle gel artik insallah :)

Valla yumurtlama zamanini gectm bi daha ki yumurtlamaya kadr heralde barışirz blmiyorum cok kızgınm su an hc barışmaya niyetm yok. Bazen cidden sıkılıyorum bazi seylerden kadınlar hep yorulan taraf zaten yipranan eşim cok iyi anlaysli geri kafali degil ama bazen yeterli olmuyo. Cocuk haberi bugünlerde iyi olurdu :)

Ses cnm sanki benim eşimi anlattin:) ayni sekilde benimkide cok iyi cok anlayisli cok ilgili 7 senelij bir iliskiden sonra kavustuk birbirimize fakat gel gör ki mevzu ailesi olunca cok yipraniyorum hep ailesini alttan aliyorum bazi seylerin ustunu kapatiyorum boyle olunca eşim daha ilgili oluyo fakat ben içime atiyorum bu da beni cok yoruyo bebisimiz olsa da kafamiz rahatlasa takmayiz belki onlari:))

kızlaaarrr sevilay hamilee kendisi heyecandan yazamadı bu topiğe sanırım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlaaarrr sevilay hamilee kendisi heyecandan yazamadı bu topiğe sanırım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

:) tebrik ederim cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip eder inşallah. Darisi basimiza :) valla kendim hamileymisim gibi sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…