c bnde gec yumurtladm o yuzden gec mı olucam dıe dusunmyr deglm kan tedtı sabahtn ac karnına ver dedı ne alakaysa ama barkotu aldım yaptrcam ama yine
Bu surecte belirti yasadinmi hamileymissin gbi hissediyormusun kendini genelde hissedilirmis. Valla ben bisey.hissetmiyorum :) o yuzen de test felan yapmiyorum ader gününü beklemeden sonucu. Blsemde yapmistm sabredememistm bu ay hic test yapmadm gene ay 3 tane.test yapmistim:):)
belırtı yasadımmı yasamadım mı bende bılmıorum kı walla kendımce bırcok belırtı yasadım ama yasamadım da :):44::44::44:
@sercem1 ekledim canım hoşgeldin aramıza sen de
@sevilayyy kan şekerini mi ölçtürüyorsun bacım ne aç karnı niye almadılar yaa tahlili
Hadi inşallahh pozitif çıkar da güzel haberler verirsinnn
canlarım insallah ıyı haber verırım yarın sabaha kaldı kan testı hicbr is halledemedim sinirlerim bozuldu agla agl a bi hal oldum
sevinç gözyaşların olur insallah bunlar canim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun artik hayırlısıyla.
gunaydın canımm nasılsınnGünaydın arkadaşlar...
gunaydın canımm nasılsınn
Pek iyi degil arasıra olan ailevi problemler iste kocamal küstükbi süre calismalar ertelendi :))
Sen nasılsın?
Bende tam yumurtlama zamanimda kavga ettim ama günleri kacirmak istemedigim icin paşa paşa gittim barıştım.baska zaman olsaydi kök söktürürdum
Sevilay hadi güzel haberlerle gel artik insallah :)
Valla yumurtlama zamanini gectm bi daha ki yumurtlamaya kadr heralde barışirz blmiyorum cok kızgınm su an hc barışmaya niyetm yok. Bazen cidden sıkılıyorum bazi seylerden kadınlar hep yorulan taraf zaten yipranan eşim cok iyi anlaysli geri kafali degil ama bazen yeterli olmuyo. Cocuk haberi bugünlerde iyi olurdu :)
kızlaaarrr sevilay hamilee kendisi heyecandan yazamadı bu topiğe sanırım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?