Ses cnm sanki benim eşimi anlattin:) ayni sekilde benimkide cok iyi cok anlayisli cok ilgili 7 senelij bir iliskiden sonra kavustuk birbirimize fakat gel gör ki mevzu ailesi olunca cok yipraniyorum hep ailesini alttan aliyorum bazi seylerin ustunu kapatiyorum boyle olunca eşim daha ilgili oluyo fakat ben içime atiyorum bu da beni cok yoruyobebisimiz olsa da kafamiz rahatlasa takmayiz belki onlari:))
kızlarrr hamileyim yaaaa) duygularımı ınan bende blmıorum soktayım hayal gıbı ruya gıbı
kızlarrr hamileyim yaaaa) duygularımı ınan bende blmıorum soktayım hayal gıbı ruya gıbı
Kızlar ben yine bebek konusunda kararsız kaldım. Bana akil verin. Erteleyip önüme mi baksam? Görüyorsunuz sürekli tantana tartışma
Kızlar ben yine bebek konusunda kararsız kaldım. Bana akil verin. Erteleyip önüme mi baksam? Görüyorsunuz sürekli tantana tartışma
tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun. Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkızlarrr hamileyim yaaaa) duygularımı ınan bende blmıorum soktayım hayal gıbı ruya gıbı
canlarım hepınıze ayrı ayrı tedekkur ederım rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın dualarım sızonle. bm tam tutuntugı gunu bılıorum kasıgoma ve belıme bıcak saplandı bacagım agrıdı uyustu ama tarıhı htrlayamaıorum tarıhı 31 mayıs 2hazıran arası aslında esıme dogum gunu hedoyesı vrmsm ama gorunmedı ıdrardababalar gunune denk gldı ama teyzemler fln ara soyle dedıler aradım sasırdı adamcagız tutuldu kaldı tabı yanımda olmak ıstedıı vs. valla bmce ole beiırtı aramayn kızlar ssdece herzamankındn farklı olan sey ıdrarımda tortu olmasıydı bardaktaykn ssnkı tozlu bı bardaga koymusum gııbıydı.bas donmem vardı halsızlık dglde cok yoruluyordm azcık ıs ypsam cok yoruyordu hatta yazıyordumya yataktan dayak yemıs gıbı kalkıyrm dıe o derece agızda kuruluk smdı basladı.goguslrm adet okmdn once sıser ve ck acırdı aksıne ne sıs be acıo. kasıga fln agrılar var ama ck hafıf belırtı bıle saymam. benı suphelndrn sogan ı dograyıp sumak eksısı dojup yememdı cnku bn sogan sarımsak agzıma surmem tadını bılmzdm
canlarım hepınıze ayrı ayrı tedekkur ederım rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın dualarım sızonle. bm tam tutuntugı gunu bılıorum kasıgoma ve belıme bıcak saplandı bacagım agrıdı uyustu ama tarıhı htrlayamaıorum tarıhı 31 mayıs 2hazıran arası aslında esıme dogum gunu hedoyesı vrmsm ama gorunmedı ıdrardababalar gunune denk gldı ama teyzemler fln ara soyle dedıler aradım sasırdı adamcagız tutuldu kaldı tabı yanımda olmak ıstedıı vs. valla bmce ole beiırtı aramayn kızlar ssdece herzamankındn farklı olan sey ıdrarımda tortu olmasıydı bardaktaykn ssnkı tozlu bı bardaga koymusum gııbıydı.bas donmem vardı halsızlık dglde cok yoruluyordm azcık ıs ypsam cok yoruyordu hatta yazıyordumya yataktan dayak yemıs gıbı kalkıyrm dıe o derece agızda kuruluk smdı basladı.goguslrm adet okmdn once sıser ve ck acırdı aksıne ne sıs be acıo. kasıga fln agrılar var ama ck hafıf belırtı bıle saymam. benı suphelndrn sogan ı dograyıp sumak eksısı dojup yememdı cnku bn sogan sarımsak agzıma surmem tadını bılmzdm
Sevilay 2 şey sorucam cnm:) bat tan once test yaptinmi hic kan tahlilinden once? Diger sorumda bat a yakin herhangi bi akintin oldu mu? Cvp yaz bak meleğininn hatrina:):):)
Canim uzuluyordun bak Rabbim gönlüne göre verdi cok sevindim balimmm. Belirtilerindr cok güzelmiş maşallah anlamışsın.
kuzum bat gunu sabahı yolculuga cıkıcktm kocama hedıye wereyım dedım cıkmadı bn hissi olarak hamıle old. dusundum belıetılerı yk saydım tabı negatıf cıktıı bugun kan testıyle ogrendım saglama alayım dedım bat a yakında beyaz ve seffaf akıntı vrdı ama toplasan hp 3damla seklınde adet oluyrm sanıodum yoktu bsy suprız oldu hrseyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?