Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Günaydın kizlar.moral sifir cnm bu ay da boş yere umitlenmisim yaa gecikme bile olmuyor ki az daha umitleneyim.cooook sıkılıyorum ağlamak istiyorum

Canim kacinci ayiniz bu beklediginiz? Moral bozmak yok bak bi ebe arkadasim anlatti stres uüzüntü moral bozuklugu en büyük engelmis spermin yumurtayi dollemesinde.hipotalamus baski uyguluyormus falan.. birazda Allah in takdir ettiği vakti sabırla beklemek lazim. Ona birakinca yani tevekkül edince kafamda rahatladi benim.olmazsa vardir Rabbimin bir bildiği diyorum uzulmuyorum artik.inan cok işe yariyor israrla isteyince insan hem yipraniyor hemde o israrla istedigi şeyle imtihan olabiliyor.

Cnm bu 3.ay ama sorunlu bir 3 ay oldu.adet duzenim sasti.ilk kes bu ay duzenli ilişki oldu umutlandim o yuzden.takmicam diyorum ama beceremiyorum üstüne üstlük sancim cok oluyo hersey kötü yani.esim ne kadar rahat ve destek olsada ben beceremiyorum

kızlar dün ve bugün koyu çizgiyi gördüm ve dün akşam çalışma oldu.çalışmaları 3 gece daha sürdürsem yeter mi,bir de ilişkiden sonra tuvalete ihtiyacım oluyor dün gece yine oldu ilişkiden 1.5 saat sonra tuvalete gittim ve sperm aktı ya boşa mı gitti çalışma acaba

Canim adet duzeni degisen tek sen degilsin inanki.bebek düşünmeye baslayan her kadinin psikolojisi adet düzenini etkiliyor bir sekilde.bende 4aydir deniyoruz ve 4aydir hic yasamadigim seyler yaşadım. Ara kanam oldu ilk kez oteki ay adetim 13 gun sürdü. Bi ay inanilmaz gecikmem oldu.kisininde erken gelmis.Vs vs.. bunlar olağan seyler. Hic kafana takma bunlari. Soule düşün kafana taktigin her ay biraz daha ertelenecek bebeginin gelisi Allah muhafaza.hersey cok güzel olacak.bebislerimiz tez zamanda hayirlisiyla gelecek kucagimiza :)

Canim benim için rahat olsun.o akanlar sperm degil menidir.sperm meninin icinde olur ve gözle görülmez. Birlesme sirasinda spermler yumurtaya dogru yol alirken meni geri dışarıya akar. Herkeste böyle olur. Bide 1.5 saat sonra demissin onlar coktan içine dogru yol almislardir.calisman bence gayet başarılı.yani inşallah

İnşallah cnm dileklerin gerçekleşir . Teşekkür ettim motive ettin beni rabbim gönlüne göre versin.bu ay ovulasyon testı ile deniyim diyorum.denedin mi sen hic?

Cnm sabaha kadarda yatsan o akanlar yine akiyor cok normal yani akmasi.herkesde boyleymis bi ara bende durun icerde yavrucaklarim diye sitem ediyordum:)

İnşallah cnm dileklerin gerçekleşir . Teşekkür ettim motive ettin beni rabbim gönlüne göre versin.bu ay ovulasyon testı ile deniyim diyorum.denedin mi sen hic?

Gecen ay denedim canim.3gunluk gecikmem ve silik 2. Cizgiler sonucunda kanamam basladi.hemen doktora gidemedim.kanamamin 3. gününde doktor kan testi yapti.sifirli bi değerdi. Kimyasal düşük olmus olabilir dedi dr.iste o ay yani bu gectigimiz ay 13 gün sürdü adetim. Hayirlisi bakalim :) ama ovulasyon testi guzel sonuclar verebiliyor dene derim ben.en azindan tam olaraak yumurtlamanin kaçıncı gün oldugunu öğrenmiş olursun

Hayirlisi cnm hakkimizda sevilayin aldigi marka alayim dedim gittigidiyordan yazdim her seyi bankaniza yonlendiriliyorsinuz dedi gerisi yok bida ciktim alamadim ya.eczanelerde yokmu bu testten ya.

Hayirlisi cnm hakkimizda sevilayin aldigi marka alayim dedim gittigidiyordan yazdim her seyi bankaniza yonlendiriliyorsinuz dedi gerisi yok bida ciktim alamadim ya.eczanelerde yokmu bu testten ya.

Bende gg den sevilayin dediginden almıştım. Maalesef eczanelerde yok.olanda çok pahalıya satiyor.

çok sağol canım içimi rahatlattın umarım spermler gitmeleri gereken yere gitmişlerdir.Allah senin de gönlünün muradını versin.

Cnm sabaha kadarda yatsan o akanlar yine akiyor cok normal yani akmasi.herkesde boyleymis bi ara bende durun icerde yavrucaklarim diye sitem ediyordum:)

:)))sen çok yaşa emi aynen benim gibisin bende gitti yine benim bebekler diyorum :)hakkımızda hayırlısı Allah kısmet ederse yatmaya bile gerek kalmadan olur.Senin bebeğin var mı?

:)))sen çok yaşa emi aynen benim gibisin bende gitti yine benim bebekler diyorum :)hakkımızda hayırlısı Allah kısmet ederse yatmaya bile gerek kalmadan olur.Senin bebeğin var mı?
:) yok cnm malesef 3 aydir deniyoruz nasip ederse rabbim ilk olacak.senin var mi?

Kızlar kızlar kızlar yerimde duramıyorum test yaptım kan testi beta 10'9 gibi bile çıktı eğer kimyasal değilse haftaya ikiye katlanırmış oran o zaman kesin derim dedi :) ama hala adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağtım var inş gelmez ya((

inşallah hamilesindir canım.

Kizlar bu aksam cok kötü bise yaptim ben. Eşim bitki çaylarından nefret eder. Alışık degildir degisik tatlara. Kendisinin romatizmasi var.agrilari oluyor bazen.bugun aktardan caksir otu aldim yaptim cayini romatizma cayi diye yutturup zorla icirdim :) cok mu ayip etmişim sizce :)
Bu arada tam bat günüm de annemlere gidiyorum yani yolculuk yapacağım. Sevilay geldi aklima onunda böyle olmuştu. İnşallah sonucumda onunki gibi olur. Dönüş tarihimde tam evlilik yıldönümumuze denk geliyor.eger hamile kalırsam bebis haberi cok güzel bi hediye olacak eşime evlilik yıldönümü için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…