Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Tebrik ederimm Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin bizler de bu duyguyu hayirlisiyla yasariz ins.benim bat 14 hazirandi 12 haziranda kirmizilar geldi :-( ilk denememizdi malesef olmadi :-(

Canim bende kökünün tozunu 10 kaşık caksir tozu 10 kaşık val ile karıştırıp sabah akşam 1 tatlı kaşığı en az 21 gün yedirmelisin diye biliyorum.

kulaklarım cok çınlamışcanım insallah guzel haberler verirsin bizlere bnmkı gıbı aynı kaderı paylasırız ıns. ben bebek yok dıye cok dıkkat etmedım sen dıkkatlı ol agır fln kaldırma aman hyrlı yolculuklar

Son düzenleme:
Canim bende kökünün tozunu 10 kaşık caksir tozu 10 kaşık val ile karıştırıp sabah akşam 1 tatlı kaşığı en az 21 gün yedirmelisin diye biliyorum.

Canim evet bi icimlik faydası olmayacağını biliyorum da bi deneyeyim dedim tadini sevecek mi diye.faydasi oldumu olmadi mi bilmiyorum ama sanki bana performansini etkiledi gibi geldi iyi yönde.
Canim geçen gün sama cevap yazmıştım gormedin galiba.tartismalarinla alakali.

Daha yapmadım sınava geldim unutmuştumama dur gidince yapayim hatirlattigin iyi oldu. Balla karışımından yap bence

Nasılsıniz arkadaslar. Kocam gönlümü aldı barıştık :) tabi hemen akşamına bi calisma yaptk ama yumurtlma gecti hatta bi kac gun sonra adet olurum...denize gtmek istiyoruz haftasonu ins olmam regl

Nasılsıniz arkadaslar. Kocam gönlümü aldı barıştık :) tabi hemen akşamına bi calisma yaptk ama yumurtlma gecti hatta bi kac gun sonra adet olurum...denize gtmek istiyoruz haftasonu ins olmam regl

ıyı olmus ck sewındım cnm kusluk olma z karıkoca arasında . cnm hıc bellı olmsz bnm degere bakılırsa yumurtlama gunumde tutmadı gelmeden 3-4 gun once olan ılıskıde tuttu adete 4-5kalada yanıı

ıyı olmus ck sewındım cnm kusluk olma z karıkoca arasında . cnm hıc bellı olmsz bnm degere bakılırsa yumurtlama gunumde tutmadı gelmeden 3-4 gun once olan ılıskıde tuttu adete 4-5kalada yanıı

hayırlı uğurlu olsun bebişiniz inşallah, Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin adete 5 kala demişsin ama ben seni takip ettiğim e hatırladığım kadarıyla ovü. testi kullandın sanıyorum :44:

hayırlı uğurlu olsun bebişiniz inşallah, Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin adete 5 kala demişsin ama ben seni takip ettiğim e hatırladığım kadarıyla ovü. testi kullandın sanıyorum :44:

ewet canm ovulasyon testı kullandım takıp ettım ılıskı oldu ozamanlarda ama bhcg degerıme bklırsa daha az haftalık gebeyım yanı sanırım adetıme yakın zamanda gebe kaldım ama daha dr ye gtmedım lo soyler yanılıyorda olablrm

Hadi ya yumurtlama günü dye takılmayalm o zamn fazla, hep calisalim :)
Ee nasil gdiyo hersey yolundadr umarm

benim kırmızılar yok henüz yarında gelmezse pazartesi kan testi yaptırıcamm

Hadi ya yumurtlama günü dye takılmayalm o zamn fazla, hep calisalim :)
Ee nasil gdiyo hersey yolundadr umarm

Rabbim şifa versin canim.aman dikkat et.hava değişimi etkiledi herhalde seni. Korkma bişe olmaz inşallah. Annen bakar sana orda.ohh miss.

isin kotu yanida o ya annemde yok yegenıme bakıyor esımın yanında olsaydım keske o benı pamuklara sarardı :'(

Anladım cnm, ovu. konusunda aydınlanmaya çalışıyorum da ben .. peki sadece o günlerde test yapıp çift çizgiyi yakalayınca bıraktın mi, yoksa BATa kadar teste dvm ettin mi? Ya da başka şekilde sorayım, ayda 1 kereden fazla yumurtlamis olabilir misin? Testi ne kadar kullandın??

Bende bu sorunun cevabını merakla bekliyorum

Kac gün geciktin canim evde test yapmadin mi? Hadi insallah güzel haberler verirsin bize :)

inşallah canım inşallah burdaki tüm isteyen canlar güzel haberlerini paylaşır burdan
daha gecikmedim bugün bat işte bakalım yarın da beklicem gelmezse pazartesi sabahı kan veririm sağlık ocağına :18:

adetın hemen arkasındsn test ypmaya basladım sılıktı hep yumurtlama gunu olacagı gunlerdede sılıktı ama cok az akıntım vardı gıbı gldı umudu kestım dedım hrlde bbuay yumurtlamıcsm snra bı arkadastn esınlenerek du dedım bıdaha yapayım ssk dıye koyu kırmızı ıkı cızgı 3gun boyunca tabı akıntımdan kasık agrımdan anladım degerlendırdım anlayacagın gec yumurtladım adetın tam 19. gunu flndı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…