Tebrik ederimm Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin bizler de bu duyguyu hayirlisiyla yasariz ins.benim bat 14 hazirandi 12 haziranda kirmizilar geldi :-( ilk denememizdi malesef olmadi :-(
Kizlar bu aksam cok kötü bise yaptim ben. Eşim bitki çaylarından nefret eder. Alışık degildir degisik tatlara. Kendisinin romatizmasi var.agrilari oluyor bazen.bugun aktardan caksir otu aldim yaptim cayini romatizma cayi diye yutturup zorla icirdim :) cok mu ayip etmişim sizce :)
Bu arada tam bat günüm de annemlere gidiyorum yani yolculuk yapacağım. Sevilay geldi aklima onunda böyle olmuştu. İnşallah sonucumda onunki gibi olur. Dönüş tarihimde tam evlilik yıldönümumuze denk geliyor.eger hamile kalırsam bebis haberi cok güzel bi hediye olacak eşime evlilik yıldönümü için :)
kulaklarım cok çınlamışKizlar bu aksam cok kötü bise yaptim ben. Eşim bitki çaylarından nefret eder. Alışık degildir degisik tatlara. Kendisinin romatizmasi var.agrilari oluyor bazen.bugun aktardan caksir otu aldim yaptim cayini romatizma cayi diye yutturup zorla icirdim :) cok mu ayip etmişim sizce :)
Bu arada tam bat günüm de annemlere gidiyorum yani yolculuk yapacağım. Sevilay geldi aklima onunda böyle olmuştu. İnşallah sonucumda onunki gibi olur. Dönüş tarihimde tam evlilik yıldönümumuze denk geliyor.eger hamile kalırsam bebis haberi cok güzel bi hediye olacak eşime evlilik yıldönümü için :)
Canim bende kökünün tozunu 10 kaşık caksir tozu 10 kaşık val ile karıştırıp sabah akşam 1 tatlı kaşığı en az 21 gün yedirmelisin diye biliyorum.
Canim evet bi icimlik faydası olmayacağını biliyorum da bi deneyeyim dedim tadini sevecek mi diye.faydasi oldumu olmadi mi bilmiyorum ama sanki bana performansini etkiledi gibi geldi iyi yönde.
Canim geçen gün sama cevap yazmıştım gormedin galiba.tartismalarinla alakali.
kulaklarım cok çınlamışcanım insallah guzel haberler verirsin bizlere bnmkı gıbı aynı kaderı paylasırız ıns. ben bebek yok dıye cok dıkkat etmedım sen dıkkatlı ol agır fln kaldırma aman hyrlı yolculuklar
Nasılsıniz arkadaslar. Kocam gönlümü aldı barıştık :) tabi hemen akşamına bi calisma yaptk ama yumurtlma gecti hatta bi kac gun sonra adet olurum...denize gtmek istiyoruz haftasonu ins olmam regl
ıyı olmus ck sewındım cnm kusluk olma z karıkoca arasında . cnm hıc bellı olmsz bnm degere bakılırsa yumurtlama gunumde tutmadı gelmeden 3-4 gun once olan ılıskıde tuttu adete 4-5kalada yanıı
hayırlı uğurlu olsun bebişiniz inşallah, Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsinadete 5 kala demişsin ama ben seni takip ettiğim e hatırladığım kadarıyla ovü. testi kullandın sanıyorum :44:
Hadi ya yumurtlama günü dye takılmayalm o zamn fazla, hep calisalim :)ıyı olmus ck sewındım cnm kusluk olma z karıkoca arasında . cnm hıc bellı olmsz bnm degere bakılırsa yumurtlama gunumde tutmadı gelmeden 3-4 gun once olan ılıskıde tuttu adete 4-5kalada yanıı
bncede takılmayın yumurtlama bıtıncede calısım. cnm cok kotu grıp oldum yatıyorum olee Rabbım mercımegımı korusun ınsallahhHadi ya yumurtlama günü dye takılmayalm o zamn fazla, hep calisalim :)
Ee nasil gdiyo hersey yolundadr umarm
bncede takılmayın yumurtlama bıtıncede calısım. cnm cok kotu grıp oldum yatıyorum olee Rabbım mercımegımı korusun ınsallahh
benim kırmızılar yok henüz yarında gelmezse pazartesi kan testi yaptırıcamm
Hadi ya yumurtlama günü dye takılmayalm o zamn fazla, hep calisalim :)
Ee nasil gdiyo hersey yolundadr umarm
Rabbim şifa versin canim.aman dikkat et.hava değişimi etkiledi herhalde seni. Korkma bişe olmaz inşallah. Annen bakar sana orda.ohh miss.
ewet canm ovulasyon testı kullandım takıp ettım ılıskı oldu ozamanlarda ama bhcg degerıme bklırsa daha az haftalık gebeyım yanı sanırım adetıme yakın zamanda gebe kaldım ama daha dr ye gtmedım lo soyler yanılıyorda olablrm
Bende bu sorunun cevabını merakla bekliyorumAnladım cnm, ovu. konusunda aydınlanmaya çalışıyorum da ben .. peki sadece o günlerde test yapıp çift çizgiyi yakalayınca bıraktın mi, yoksa BATa kadar teste dvm ettin mi? Ya da başka şekilde sorayım, ayda 1 kereden fazla yumurtlamis olabilir misin? Testi ne kadar kullandın??
Kac gün geciktin canim evde test yapmadin mi? Hadi insallah güzel haberler verirsin bize :)
Anladım cnm, ovu. konusunda aydınlanmaya çalışıyorum da ben .. peki sadece o günlerde test yapıp çift çizgiyi yakalayınca bıraktın mi, yoksa BATa kadar teste dvm ettin mi? Ya da başka şekilde sorayım, ayda 1 kereden fazla yumurtlamis olabilir misin? Testi ne kadar kullandın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?