Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Hmm, geç yumurtladin, 19. gün gibi, sonra çalışmaya dvm ettin ama tekrar yumurtladin mi acaba bilmiyorsun dimi? Çünkü çift çizgiyi yakaladıktan sonra test yapmadin bi daha? Buraya kadar doğru anlamış miyim?? Ve adetlerin düzenli midir hep gününde gelir mi?

adetlerım duzenlıdır 28-29gunde bir olurum yumurtlama gunum hesaba gore 26mayıstı ama ovu testınde sılıktı yumurtlama akıntısı gldı 29mayısta cıft cızgı koyuydu yanı yumurtlucaktım yumurtladımda akıntım hıc olmadıgı kadar yogundu tabı bnde 29-30-31degerlendırdım kndımce 2kez yumurtladm gibi glyr

Son düzenleme:
Tebrik ederim canım Allahım tamamına erdirsin inşallah. Listeye ekliyorum göbüşünü

anladım cnm, yılmadan cvpladigin icin teşekkürler. tekrar hayırlı olsun gebeligin, ne mutlu sana

Üzülme dicem cnm ama bu ay ben cok cok Üzgünüm halaa umarim bi daki ay yuzumuz güler(

Uzulmemek elde değil.daha doktora hic gtmedm 2 ay daha denerim olmazsa gderim doktora umarm bi sorun yoktur
Bundan sonra biraz daha sakin olmya düşünmemeye çalışalım zor ama kafamzdan biraz atmamz lazm

....

Cok gecmiss olsun aman dkkt et kendine. Eee arasıra anlat degisklikleri belirtileni smdi kac haftalik bebeğin?
canm ınanırmısın bnde bılmıorum daha kac haftalık ama ck mınık oldugunu bılıorum yrn dr a gıdıcem bakalım nasıl olucak ozaman ogrenıcem guzel haberlerle donerım ınsallah.bol bol wc ye cıkıyorum ve kasıktan bacaga ınen agrılar oluyor ama cok hafıf aman aman bı belırtı hıssetmıorum sen nasılsın bat nezaman??

.....
......

Bebisinin orda oldugunu bilmek ne kadr güzel bi duygudur :) guzel haberler bekliyoruz tabii senden

Benim Bat 15 Temmuz ... .
Hayrlsi ...biraz karamsarim sanki bu yazi bebissiz gecirecegm

.....
......

Bebisinin orda oldugunu bilmek ne kadr güzel bi duygudur :) guzel haberler bekliyoruz tabii senden

Benim Bat 15 Temmuz ... .
Hayrlsi ...biraz karamsarim sanki bu yazi bebissiz gecirecegm

ole soyleme en karamsar oldugun anda geliyor bebis sen istikrarlı sekilde calısmalara dewam ett meyvesını alıcaksın

Listeyi güncelleyebilirsinizz hamişim artık .Daha keseyi göremedim çarşamba gidicem.Hayırlısıyla görürüm inşallah :)

Listeyi güncelleyebilirsinizz hamişim artık .Daha keseyi göremedim çarşamba gidicem.Hayırlısıyla görürüm inşallah :)
tsk ederım ayfer darısı ısteyenlerın basına ınsallah Rabbım aratmasın. cnm tebrık edıorum rabbım kucagına almyıda nasıp etsın ınsallah. degerın kac cıktı bnde yrn goreblrsm gorucem keseyı ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…