Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

kuzum sen hasta mı oldun çok geçmiş olsun sıcak tut kendini iki gün görüşemedik iyi bakmamışsın kendine çok üzüldüm en kısa sürede iyileş bebişin nasıl

kuzum sen hasta mı oldun çok geçmiş olsun sıcak tut kendini iki gün görüşemedik iyi bakmamışsın kendine çok üzüldüm en kısa sürede iyileş bebişin nasıl
gldın mı anacım sen ewet ck kotu grıp olmustm smdı ıyıyım dr ye gttk yrn kan verıcezz bklm

.
.
Sagol cnm iyiyim sen nasilsin?
adetim yarindan sonra biter yine beklemeler bir ay daha beklemek cok zor geliyor bu ay son bekleme okur ins.
ovulasyon testi alsam mi ne dersin ?

ins. son beklemen olr canım izede muthıs haberı verırsın bnce al derım erkenden her yontemı denemek lazım bi bal bakalm nezmn yurtluyorsn?? bnde iyiyimm bugun degerım 575 e yukselms cok saglıklı gebelık gorunuyr ınsallah bole gdr dedi sukur

kizlar selam sevilayim masallah subhanallah Allah bebeyini korusun benim adete 2 gun var test yaptim tek cikti uzuldum iste olmadi bu ayda

Hellooo canlarrrrr
Yaa vallla çok giremiyorum eğer tablodan anlayan varsa güncelleyebilecek birisine devredeyim konuyu çok giremiyorum güncel tutamıyorummm maalesefff

.
Ne güzel ins sağlıklı gebelik geçirir ve sağlıklı doğum yaparsin ins böyle gder cnm.
Gitti gidiyor dan siparis verdm demistin bende siparis vereym madem bu ay denicem.

Hellooo canlarrrrr
Yaa vallla çok giremiyorum eğer tablodan anlayan varsa güncelleyebilecek birisine devredeyim konuyu çok giremiyorum güncel tutamıyorummm maalesefff

Arasira batlarimizi yazip .güncel tutarz cok sorun degil de sen neden giremiyorsun artk fazla acma arayi :)

kizlar selam sevilayim masallah subhanallah Allah bebeyini korusun benim adete 2 gun var test yaptim tek cikti uzuldum iste olmadi bu ayda

saol kuzucumm darısı sıziere dua edıor hep. bnm bat gunu negatıf cıkmstı kız smdılerde bıle silik cıkıo uzulmee sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…