tsk ederım ayfer darısı ısteyenlerın basına ınsallah Rabbım aratmasın. cnm tebrık edıorum rabbım kucagına almyıda nasıp etsın ınsallah. degerın kac cıktı bnde yrn goreblrsm gorucem keseyı ınsallahh
gldın mı anacım sen ewet ck kotu grıp olmustm smdı ıyıyım dr ye gttk yrn kan verıcezz bklmkuzum sen hasta mı oldunçok geçmiş olsun sıcak tut kendini iki gün görüşemedik iyi bakmamışsın kendine çok üzüldüm en kısa sürede iyileş bebişin nasıl
İyi geceler arkadaşlar
Arkadaslar merhaba ben de hamileyim:))
ayy harikaaa çok sevindim canımmm yaaa maaşallah dikkat et iyice tutunsunnnn tabrik ederimmm seni ve eşini
.Arkadaslar merhaba ben de hamileyim:))
.Arkadaslar merhaba ben de hamileyim:))
.iyigeceler cnm nasılsın??
.
.
Sagol cnm iyiyim sen nasilsin?
adetim yarindan sonra biter yine beklemeler bir ay daha beklemek cok zor geliyor bu ay son bekleme okur ins.
ovulasyon testi alsam mi ne dersin ?
ins. son beklemen olr canım izede muthıs haberı verırsın bnce al derım erkenden her yontemı denemek lazım bi bal bakalm nezmn yurtluyorsn?? bnde iyiyimm bugun degerım 575 e yukselms cok saglıklı gebelık gorunuyr ınsallah bole gdr dedi sukur
.ins. son beklemen olr canım izede muthıs haberı verırsın bnce al derım erkenden her yontemı denemek lazım bi bal bakalm nezmn yurtluyorsn?? bnde iyiyimm bugun degerım 575 e yukselms cok saglıklı gebelık gorunuyr ınsallah bole gdr dedi sukur
Hellooo canlarrrrr
Yaa vallla çok giremiyorum eğer tablodan anlayan varsa güncelleyebilecek birisine devredeyim konuyu çok giremiyorum güncel tutamıyorummm maalesefff
Sevilay kusura bakma ben bulamadm yazini markasi neydi ovulasyon testinin?
cnm lıboguıck marka nevinci die satıcısı vrSevilay kusura bakma ben bulamadm yazini markasi neydi ovulasyon testinin?
kizlar selam sevilayim masallah subhanallahAllah bebeyini korusun benim adete 2 gun var test yaptim tek cikti uzuldum iste olmadi bu ayda
saol kuzucumm darısı sıziere dua edıor hep. bnm bat gunu negatıf cıkmstı kız smdılerde bıle silik cıkıo uzulmee sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?