Canım zaten bu ay ümidim yok, temmuz başı tatile çıkacağız derken ramazan giriyor. Ben girdikçe çok kafaya takiyorum biraz girmezsem kafam sakin oluyor bu ay çok rahattim hiçbir şey yapmadım, bat cuma ama elime test bile almadım ilk kez çünkü artık umudum yok olmuyor işte tatil dönüşü tedavi ne gerekiyorsa yaptırıp yoluma bakayım artık
.Canım zaten bu ay ümidim yok, temmuz başı tatile çıkacağız derken ramazan giriyor. Ben girdikçe çok kafaya takiyorum biraz girmezsem kafam sakin oluyor bu ay çok rahattim hiçbir şey yapmadım, bat cuma ama elime test bile almadım ilk kez çünkü artık umudum yok olmuyor işte tatil dönüşü tedavi ne gerekiyorsa yaptırıp yoluma bakayım artık
Bu arada AYSULAAA canım ekledim ismini listeye hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin bu ay kızlar dökülüyor teker teker :)))
Merhaba arkadaslar benim sat im 24 mayisti beklenen batim da 21-23 haziran arasiydi 17 haziranda pazartesi eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti aksam hemen acile gidip kan verdim ve sonuc 45.25 cikti.bugun yani iki gun sonra yine kan verdim ve 99.10 cikti.evet iki gunde 2 kat artmis ama degerler dusuk mu acaba?daha doktora gitmedim cunku daha bat im gelmedi
Merhaba arkadaslar benim sat im 24 mayisti beklenen batim da 21-23 haziran arasiydi 17 haziranda pazartesi eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti aksam hemen acile gidip kan verdim ve sonuc 45.25 cikti.bugun yani iki gun sonra yine kan verdim ve 99.10 cikti.evet iki gunde 2 kat artmis ama degerler dusuk mu acaba?daha doktora gitmedim cunku daha bat im gelmedi
benimde sat 24 mayıstı batım yarındı testte 29,33 çıktı doktor yeni dedi pazartesi günü tekrar beta ve progesteron testi vericem bakalımmmm değerlerin güzeldir doktor benimkine bile iyi dedi hiç tedirgin olma anın mutluluğunu yaşa canım
benimde sat 24 mayıstı batım yarındı testte 29,33 çıktı doktor yeni dedi pazartesi günü tekrar beta ve progesteron testi vericem bakalımmmm değerlerin güzeldir doktor benimkine bile iyi dedi hiç tedirgin olma anın mutluluğunu yaşa canım
Eliffff canım sen hamile misin yaaa ben mi gözden kaçırdım yoksaaaa
Hayırlı uğurlu olsun birer birer dökülüyor kızlar hadi devamı gelsin inşallahhhh
sercem1 geldi mi kırmızılar ne alemdesinnn
Bekleyip göreceğiz canım bilmiyorum ki ne demek. Hadi hiç güncellemiyorum batını direkt yanına hamile similesini ekleyim inşallahhh bekleyelimhayir canim gelmedi akinti geldi bugun sari gibi bu ne demek acaba?
Ben 5haz da aşılama olmuştum ama dun regl oldummm
hayir canim gelmedi akinti geldi bugun sari gibi bu ne demek acaba?
tek sorun pko canim.ama.ilaclarla yumosumda olusuo yinede olmuo asilamada sans%15cok düşük....bunu bile bile yinede umutlandım iste ama sonu hüsran rabbim en doğru zamanı biliyor
tek sorun pko canim.ama.ilaclarla yumosumda olusuo yinede olmuo asilamada sans%15cok düşük....bunu bile bile yinede umutlandım iste ama sonu hüsran rabbim en doğru zamanı biliyor
iyi olmaya çalışıyorum tuzlugummm yaw evet aşılama olmuştum amas olması sen nasılsın nerelerdesin
hayırlısı canım üzme kendini
iyi olmaya çalışıyorum tuzlugummm yaw evet aşılama olmuştum amas olması sen nasılsın nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?