Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Canım zaten bu ay ümidim yok, temmuz başı tatile çıkacağız derken ramazan giriyor. Ben girdikçe çok kafaya takiyorum biraz girmezsem kafam sakin oluyor bu ay çok rahattim hiçbir şey yapmadım, bat cuma ama elime test bile almadım ilk kez çünkü artık umudum yok olmuyor işte tatil dönüşü tedavi ne gerekiyorsa yaptırıp yoluma bakayım artık
Bu arada AYSULAAA canım ekledim ismini listeye hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin bu ay kızlar dökülüyor teker teker :)))

.
Aynen bnde nete girdkce sanki daha cok kafamda büyütüyorm sürekli düşünüyorum ama uzak da kalamiyorum merak ediyorum. Aslnda hc ilgilenmesek nete grmesek belki daha az düşünürz.

Kesinlikle daha az düşünüyorsun. Ben de girmeyince bile aklıma geliyor diyordum ama, şimdi artık düşünmüyorum. Giriyorum beş on dakika çıkıyorum. Oyuna verdim kendimi iyi oluyor:))

Merhaba arkadaslar benim sat im 24 mayisti beklenen batim da 21-23 haziran arasiydi 17 haziranda pazartesi eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti aksam hemen acile gidip kan verdim ve sonuc 45.25 cikti.bugun yani iki gun sonra yine kan verdim ve 99.10 cikti.evet iki gunde 2 kat artmis ama degerler dusuk mu acaba?daha doktora gitmedim cunku daha bat im gelmedi

Damlacım tebrik ederim canım. Valla değerin bence iyi yani ama gelişimini görmek için 1 hafta kadar sürekli takipte olmalısın.
İnşallah değerlerin yükselir :44:

benimde sat 24 mayıstı batım yarındı testte 29,33 çıktı doktor yeni dedi pazartesi günü tekrar beta ve progesteron testi vericem bakalımmmm değerlerin güzeldir doktor benimkine bile iyi dedi hiç tedirgin olma anın mutluluğunu yaşa canım

benim son sat 24 mayisti 27 gune hesapladim birde 13 cu gunumde yumurtladim 14 gun ustune geldim 20 sine denk geldi bakalim elifim gibi bende sevinicemmi bu ay

canim benimde tarihi 20si yap elifimle yan yanaymisik yasadiklarimizda insallah ayni olur yasimiz batimiz ayni bebeklerimizde ayni gelsin onunki geldi masallah bebesine benimkide yoldadir herhalde

Canim hamilemisin ayyy hayirlisi olsin inşallah. Ne olur allahim bi topikte gebe kalmayan kalmasin bizlerede dua edin cnm

Eliffff canım sen hamile misin yaaa ben mi gözden kaçırdım yoksaaaa
Hayırlı uğurlu olsun birer birer dökülüyor kızlar hadi devamı gelsin inşallahhhh
sercem1 geldi mi kırmızılar ne alemdesinnn

Eliffff canım sen hamile misin yaaa ben mi gözden kaçırdım yoksaaaa
Hayırlı uğurlu olsun birer birer dökülüyor kızlar hadi devamı gelsin inşallahhhh
sercem1 geldi mi kırmızılar ne alemdesinnn

hayir canim gelmedi akinti geldi bugun sari gibi bu ne demek acaba?

hayir canim gelmedi akinti geldi bugun sari gibi bu ne demek acaba?
Bekleyip göreceğiz canım bilmiyorum ki ne demek. Hadi hiç güncellemiyorum batını direkt yanına hamile similesini ekleyim inşallahhh bekleyelim

Ben 5haz da aşılama olmuştum ama dun regl oldummm

Hicran sahi sen çoktandır yoktun de mi ya? Tutmadı mı aşılama Sağlık olsun canım sorunun tam olarak ne bilmiyorum ama, bazılarından aşılamanın olasılığının düşük olduğunu duymuştum. Onun yerine direkt tüp bebek yaptırmak daha mantıklı diyorlardı..

Canım hayırlısı olsun yaa. Hiç olmadi tüp bebek yaptiririz ne :) bana aşılama bile olmaz dedi.bir senem doldu artık tatil dönüşü bakacağım bir hal çaresine(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…