Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Merhaba arkadaslar benim tahmini batim dun bugun ya da yarindi ama pazartesi bhcg degerim 45.25 cikti carsamba gunu 99.10 bugun ise 194.40 cikti sizce artis nasil

Yaz geldi güz gelecek topigimizde cok az kişi hamile kaldı. Benimde olmayacak sanırım. Ramazandan sonraya kaldım gibi geliyor

Günaydın canlarim var mi yeni haberler?
Ben de dün battı ama batmadi şükür beklemedeyim misafirlerim var bir yere de gidemem bekleyip göreceğiz var mı yok mu :))

Yan komsum 6 aylik hamile. Ust komşum bu ay doğum yapacak. En ust kattaku komsunun yeni bebegi oldu.masallah bnde tık yok.benden 1-2yas büyükler ve her goruklernde soruyorlar yokmu düşünmüyormusun dye. Okulda 2 ogretmn arkads yeni dogum yapti biri de hamile tüm ogretmenler hadi artk senin bebeğini sevelm diyorlar cevremdede sevilen biriyim o yuzden insanlr uzerime düşüyor ama bu baskı da stres yapiyo insanda ve bnde cok istiyorum bu 3.ay bakalm ne olcak. Dun arkadasmin 10 aylk bebeğini yikadik birlkte zaten ikinci annesi gbiym o kadr hoşuma gtti ki cok sevimliydi daha da heveslendm... olsun bir an önce. .herkes bebegine kavussun...

Günaydın canlarim var mi yeni haberler?
Ben de dün battı ama batmadi şükür beklemedeyim misafirlerim var bir yere de gidemem bekleyip göreceğiz var mı yok mu :))
Canim yaaa ateş olcme konusunda yazdiginida okudym.senin adina cok umutlandim yaaa insallah bebegin seninledir.Rabbimin sana süprizi olur insallah bu ay

Canim nolur kafana takmadan sabırla bekle.insallah bizlerde yasayacagiz bu güzellikleri. İnşallah Rabbim bizlere de tattiracak.

Topiğin ilk hamişinin oğluşu geliyor kızlar paşam geliyor darısı başınıza

olmuştu aslında.. yaza hamile giriyordum az daha ama nasip olmadı.. ve 2.kez düşük yaşadım maalesef inş 3. de sağlıklı olacak ve inş 3. de mutluluğu doruklarda yaşayıp sonunda kavuşucaz bebişimize..

Canım hayırlı olsun oglusun sağlıkla gelsin sana. yaa topigin ilk annesi unuttu bizleri :)))

Kandiliniz kutlu olsun kızlar, Allah dualarınızı kabul etsin

Batım 24 haziran yani yarın ama yok yani zaman geçmiyor.az once test yaptim negatif çıktı, ama regli bir hafta geçmeden belli olmaz diyorlar.Kan tahlilide yaptırmadım...en net olan şey idrarımda tortu dolu...yaza hamile girmeyi çok istiyorum,sizce hamile olabilirmiyim kiii????Allahım şu mübarek günde hepimizin yüzünü güldürsün...

Canım bence belirti arama gebelik ilerlemeden belirtiler çıkmıyor her şeyi gebeliğe yoruyoruz ayrıca sabret ve bekle.Çünkü stres olunca da adetimiz gecikiyor düzen bozuluyor.Benim bat 26 haziran gibi 9-10 gün önce açık pembe lekelenmem oldu ama fitil kullanıyodum ona yordum 3 gündür idrarımda beyaz uçuşan tortular var onları da enfeksiyona yoruyorum çünkü acaba hamile miyim diye kendimi yiyince strsten adetimin geciktiğini farkettim en güzeli beklemek test falan da alma azıcık dayan :) test alınca beklenti içinde oluyosun ve psikolojik olarak kendini geciktiriyosun sen 3-4 gün daha bekle bence en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…