Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Canim benimde bat 24haziran.adet olacagima dair belirtimde yok.gec yumurtlamama yoruyorum bende.beklenti icinde olunca hayal kırıklığı daha büyük oluyor.yarin sabah test yapicam.sonrada yola cikacagim annemlere. İnşallah pozitif cikarda anneme süpriz yaparim.su sira iyi bi morale ihtiyacı var annnemin.bu ay kendimden cok annem için istiyorum nerdeyse.
Yarin sende kan testi yaptir bakalim benim kan testine zamanim olmayacak.insallah ikimizinde pozitif cikar yarin :)

Rabbim bu gecenin hurmetine bu topikteki herkese hayırlısı yla bu ay pozitifi gormeyi nasip etsin.bu gece listedeki kizlaein hepsine dua edeceğim. Siizde bana edin :)

Canlarımmm Kandiliniz mübarek olsun .
"Şaban ayının on beşinci gecesi olduğu zaman, gecesinde ibadete kalkın. Ve o gecenin gündüzünde (kandilden sonraki gün) oruç tutunuz. Çünkü o gece güneş batınca Allah Teâlâ o andan fecir oluncaya kadar: 'Benden mağfiret dileyen yok mu, onu mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. (Bir belâ ile) müptelâ olan yok mu, ona kurtuluş vereyim' buyurur." (İbn Mâce)"
Dilerim Rabbim'den hepimizin duaları kabul olunur..
Hepimiz hayırlı evlatlara kavuşuruz

Off yaaa zaman gecmek bilmiyor adet gununu bekleyecem diye fenalik geciriyorum..
ne zor bisimis yaa benim daha 2. ayim yillardir bekleyen insanlar var Allahim sabirlar versin bir an once bebislerimize kavusalim
cok degil bundan 4-5 ay oncesine kadar bebek istemedigim icin ruyamda hamile oldugumu gorunce korkudan kan ter icinde uyaniyordum simdi de allah beni siniyor galiba..

Günaydın kızlar nasılsınız?
Esmer canım stres yapma rahat ol hem gecikiyor hem de engelliyor stres.
Benim bugün 31. Gün normalde 28 günde olurdum hala olmadım adet gecikecek sanırım yine(

Nasılsınız arkadaşlar? Ne var.ne yok :):)
Kadin doğum doktoruna hic gtmedim gitmeyi düşünüyorum bi daha ki. İlk gittiginzde nasil testler.yapildi ve en önemlisi alttan muayene yapıldı mi. Açıkçası cok cekiniyorum bilinçli insanlar da olsak bu durum beni geriyo

Ses83 canım hiç streslenme.
Üçüncü gün hormon tahlili yapıyorlar lh fsh falan. Alttan da kist yumurtalık için muayene oluyor genelde:))

Ben gittim cnm. alttan bakmak istedi bende cekindim. oda vajinal ultrason yapti cok kolaydi hic acimadi. bide kan tahlili yaptirdi. hic cekinme git icin rahatlar bence

Kizlar sizede danisayim.benim.adete daha 2 gun var. sabah test yaptim.dikkatlice bakinca 2. ci cizgi gozukuyor. sonra ovulasyon testi yaptm ondada cikabilir diye. onda iki cizgide koyu cikti. 2 test daha yaptm ondada 2. Cizgiler yakindan bakinca hafif belli oluyor. sizce hamile olabilir miyim? 2 Test.daha aldm onlarida sabah yapicam insallah cikar.

Canım silik çizgi pozitif demek ovulasyon gibi koyu çıkmak zorunda değil bence varrrr sabah yine yap kesinleştir ama

Cumayı bekleme kuzum yaa git bence erkenden. Allah korusun düşük tehlikesi olur falan erkenden igneni ilacını verir doktorun hadi bakalım heyecanlandim :)))

Cumayı bekleme kuzum yaa git bence erkenden. Allah korusun düşük tehlikesi olur falan erkenden igneni ilacını verir doktorun hadi bakalım heyecanlandim :)))

İlgin icin cok saol cnm ya benide heyecanlandirdin. ya benim.bat bugun doktor ne der bilemedim acikcasi devlet hastanesi olunca azari yemekte istemiyorum ;-) bide.testler halen silik kimyasal gebeliktende korkuyorm ins olmaz tabi

İlgin icin cok saol cnm ya benide heyecanlandirdin. ya benim.bat bugun doktor ne der bilemedim acikcasi devlet hastanesi olunca azari yemekte istemiyorum ;-) bide.testler halen silik kimyasal gebeliktende korkuyorm ins olmaz tabi

aslında haklısın, boşuna heveslenmektense.. gününün geçmesini beklemek en akıllıca bence de.. 1 gün bile olsa gecikmeli . hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, sonucunu merakla bekliyorum.

aslında haklısın, boşuna heveslenmektense.. gününün geçmesini beklemek en akıllıca bence de.. 1 gün bile olsa gecikmeli . hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, sonucunu merakla bekliyorum.

Saol cnm benim insallah hepimizin sira sira hamilelik haberleri yazilir bu sayfaya. bat bugun.ama.cumaya kadar adet olmazsam insallah size hayirli haberlerle donerim

Sürekli test alip yapiyordum meraktan bu ay hic almadm yapmadim 3 gun gecmeden de yapmam artk akışına biraksam daha iyi. ..
Bat 15 Temmuz...

Merhaba canim. Bende bu aydan ümitliyim bu ayda olmazsa doktora gidicez bakalim. Bat tarihimi de tam bilmiyorum ya kısmet artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…