Batım 24 haziran yani yarın ama yok yani zaman geçmiyor.az once test yaptim negatif çıktı, ama regli bir hafta geçmeden belli olmaz diyorlar.Kan tahlilide yaptırmadım...en net olan şey idrarımda tortu dolu...yaza hamile girmeyi çok istiyorum,sizce hamile olabilirmiyim kiii????Allahım şu mübarek günde hepimizin yüzünü güldürsün...
Nasılsınız arkadaşlar? Ne var.ne yok :):)
Kadin doğum doktoruna hic gtmedim gitmeyi düşünüyorum bi daha ki. İlk gittiginzde nasil testler.yapildi ve en önemlisi alttan muayene yapıldı mi. Açıkçası cok cekiniyorum bilinçli insanlar da olsak bu durum beni geriyo
Canım silik çizgi pozitif demek ovulasyon gibi koyu çıkmak zorunda değil bence varrrr sabah yine yap kesinleştir amaKizlar sizede danisayim.benim.adete daha 2 gun var. sabah test yaptim.dikkatlice bakinca 2. ci cizgi gozukuyor. sonra ovulasyon testi yaptm ondada cikabilir diye. onda iki cizgide koyu cikti. 2 test daha yaptm ondada 2. Cizgiler yakindan bakinca hafif belli oluyor. sizce hamile olabilir miyim? 2 Test.daha aldm onlarida sabah yapicam insallah cikar.
Morbaslikli naptin testi tekrarladin mi???
Cumayı bekleme kuzum yaa git bence erkenden. Allah korusun düşük tehlikesi olur falan erkenden igneni ilacını verir doktorun hadi bakalım heyecanlandim :)))
İlgin icin cok saol cnm ya benide heyecanlandirdin. ya benim.bat bugun doktor ne der bilemedim acikcasi devlet hastanesi olunca azari yemekte istemiyorum ;-) bide.testler halen silik kimyasal gebeliktende korkuyorm ins olmaz tabi
aslında haklısın, boşuna heveslenmektense.. gününün geçmesini beklemek en akıllıca bence de.. 1 gün bile olsa gecikmeli .hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, sonucunu merakla bekliyorum.
Saol cnm benim insallah hepimizin sira sira hamilelik haberleri yazilir bu sayfaya. bat bugun.ama.cumaya kadar adet olmazsam insallah size hayirli haberlerle donerim
Hangi gebelik testini kullandin acaba? Adetten once gosteriyor mu bende alayim :/ bat 2 gun kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?