Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Evet şekerim 10 ay oldu bize de.. Herkes diyor erken erken ama ne bileyim istiyorum
Bugün okulda 23 Nisan provası yapıyorduk, anasınıfları şirin şirin gösteriler yapınca iç geçirdim resmen..
Anneleri babaları izlemek için gelmiş..Kimbilir ne güzel bir duygudur ben de yaşamak istiyorum
Rabbim hayırlısını versin yine de..

kendimizi ne zaman hazır hissediyorsak o zaman gelmiştir zamanı ve yaşı
hep diyorum
20 yaşında doğurana yada evlenene 20
30 yaşında doğurana yada evlenene 30 doğru zamandır.

bizim 2. yılımız bizde şimdi hazır olduk inşallah seni de daha fazla bekletmez minik gelir

Amin canım inşallahh gelir çabucak

Belki biz istiyoruz hazırız diyoruz ama esasında hazır değiliz de doğru zamanı bekliyorlardır gelmek için

Belki biz istiyoruz hazırız diyoruz ama esasında hazır değiliz de doğru zamanı bekliyorlardır gelmek için

belki de canım bende senin gibiyim içimden öyle çok istiyorum kendimi frenlemesem koşla koşa hastaneye giderim

ama bir yanımda diyor ki zamanı gelince o zaten kendini belli eder hayırlısı ve zamanı ne zaman ise o zaman gelsin inşallah diyorum

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

amaan zamane çocukları işte bi garip :) bekleteceği tuttu iyice amma inatmış şekerim anneyle babayı bekletmek olmaz dimi ama

Hele bi gelsin onun yumuk ellerini nasıl ısırıp aglatacagim annesini böyle atlattığı beklettiği için:))
Amiin speedyim yaa Allahım bizi evlat hasretiyle sinamasin diyorum hep.. Yüzümüz gülsün tez zamanda inşallah..

amin canım ben şimdiden onun için blog yazmaya başladım bile o gelmeden neler yaptıklarımı yazıyorum sol allta yazıyor bakabilirsin.
sende öyle bişey yap beklerken yazarsın keyifli oluyor

Bugünde teste gittim kocaman bir 0. Ne kırmızı var ne bebis var oldu 15 gün hormonlar sinirler alt üst resmen yaaa

Ilk oluyor 5 gün bile gecikmezdi temiz demişti.doktor rahim yumurtaliklar bende anlayamadım gitmicem daha gelir nasılsa amannn

o zaman bende bekleyim normal demek gecikmesi benimde 2 gün gecikti.
hayırlısı olsun canım inşallah ikisinden birisi öncelikle bebek tabiki gelir

iyi akşamlar

canım msj yazamıyorum ya 88 olmus o kdr da yazıyorum dolmamıs burası anllattıgım gıbı mahrum old. için çalışamıyorsun sadece öğretmenler çalısabılıyor diğer meslek dalları yok eşim bnden daha pirpirikli bebek konusunda sürekli hastaneye giderim ben bi tepki olursa buralarda nasıl gıderız vs. die düşünüyor

Duygu 0 mi yine(
Bence olmadığının farkına varınca gelir.haftasonu üzülme canım yaa söktürücü iç barii (

Speedy.ben de yazayım ya pcye.geçince.bakayım da güzelmiş blog fikri:)

o zaman bende bekleyim normal demek gecikmesi benimde 2 gün gecikti.
hayırlısı olsun canım inşallah ikisinden birisi öncelikle bebek tabiki gelir

iyi akşamlar

canım bnm normalde adetım hıc gecıkmezdı ılk bu ay denedık ve 2 gun gecıktı cok ümitlenmiştim ama farkında olmadan da kendımı strese sokmusum o yuzden gecıktı dıe dusunuorum o yuzden bnce kafaya takmamaya calıs

Valla kızlar bir doktor ismi aldım öğretmen arkadaşlardan.. Kim gittiyse memnun kalmış. 1 sene olmayan arkadaşımla öyle konuşmuş ki, beni nasıl rahatlattı diyor sanki psikolog gibi. Ertesi ay hamile kalmış :))
Çarşamba adetimin 2-3 . Günü olacak randevu aldım bakalım ne var ne yok inşallah faydasını görürüm bir vesile olur..
Yoksa şu psikolojik olarak rahatlama olayını bi türlü beceremeyecegim

git bklm canım gıdınce de bızlerıde bılgılendır walla.canım evlenelı 10 ay olmus ohooo olur daha bızım gıbı 1.5 yıl degıl millet cocouk torun vızıltılarıyla kulaklarımızı cınlatıyorr aynen ıyı tarıf etmıssın hamıle kalsam bır turlu kalmasam bır turlu rabbım hepımıze hayırlı zamanda hyrlı ewlatlar nasıp etsın inşallah:26:

Ayy sorma ya kaynanayi falan geçtim de, bugün okuldan çıkınca bizim burda ufak hi pazar var orda erik aldım ayıptır söylemesi:) yanımda bi veli vardı yaslica severim de kadını, ne o fatoş hamile misin dedi ama bi sürü insan var nasıl kötü oldum. Ne cevap verdim net hatırlamıyorum bile seviyorum falan dedim ama nasıl kızdım içimden yaa ((

Bat 4 nisandi.gelen giden olmadi. Ara kanama tarihini baz alip 17 nisanda olurum belki dedim olmadi.
umitlenip test yaptim negatif cikti. 2 gün daha cekti. Beklenti i icinde oldugum icin psikolojik olarak
reglimi geciktiriyor galiba.ayin 8inden sonra gün aşırı calisma yaptik. Daha erken oldugu icin
testte cikmamis olamaz mi yaaaa.nolur olabilir deyin..

bat 4 nisansa olabilir canım ya neden olmasın test yapmadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…