Sürekli test alip yapiyordum meraktan bu ay hic almadm yapmadim 3 gun gecmeden de yapmam artk akışına biraksam daha iyi. ..
Bat 15 Temmuz...
Bu ayda 43 çekerse benimde Bat 15 temmuz
.
Hadi bakalm Hakkimzda hayrlisi..
Zaten bir hafta sonra eşimle bir ay ayri kalicaz ailemin yanına gtcem 2 tatilin bir ayı yokum yani bir hafta icnde ne oldu oldu artl yumurtlama zamanm bu hafts egr tutmazsa agustos eylül e kaliyor
Canım yaa testte değerin kaç çıktı??
Benim de bu ay beş gün gecikti ve kahve kanamam oldu. Çok umutlqnmistim ama geldi kırmızılar hem de bayağı yoğun oluyorum.
Inşallah senin gelmez ama sen çok umut etme ben çok umutlandim çok üzüldüm(
Ayy kötü olmuş yaa keşke haberleri olmasaydı onlara dert anlatmak da ayrı bir dertCanim degerim 0.5 cikti.zaten şu dakika itibariyle kirmizilarda geldi. Ama üzülmuyorum.Rabbim hakkimizdaki en iyi zamani biliyor ve ozaman gonderecek bebislerimizi.sende üzülme.kavusacaz elbette bebislerimize.
Simdi ben bide anneme babama bebis yok demek zorundayim.uff yaaa
Ayy kötü olmuş yaa keşke haberleri olmasaydı onlara dert anlatmak da ayrı bir dert
Benim ablamdan başka kimsem bilmiyor bebek istediğimi. Hatta annem 3 torunu olmasıa rağmen bana da diyor senin de bebeğini sevelim diye ben de oğlunu evlendir onun bebeğini sev ben istemiyorum diyorum yazık ne bilsin kadıncaz kızı her ay bebek derdindeee
Boşver canım tatilin tadını çıkar sonrası Allah Kerim.. Yarın sabah çıkıyorum tatile valla bir güzel gezip tozcam sonra da yeni sezona bomba gibi devammm:52
kizlar dun kan.tahlili verdim bhcg 340 cikyi yani hamileyimmm :) ama daha doktora gitmedim kendimi kaptirmak istemiyorum o yuzden. benim 3. ayda tuttu ama kesinli stres faktoru en onemli sey. cunku ben ilk 2 ay cok.stres yaptim. bence en azindan yumurtlama zamanina kadar baska islere yoneltmek lazim kafayi. birde kendimde diger aylarda daha.cok hamilelik belirtisi bulirdum :) simdi tek belirtim kasik agrisi. bundan sonra 2 tane duam var birisi bebegimi saglikla kucagima almak digeride geriye kalan butun arkadaslarin en yakin zamanda hamilelik haberlerini almak.
kizlar dun kan.tahlili verdim bhcg 340 cikyi yani hamileyimmm :) ama daha doktora gitmedim kendimi kaptirmak istemiyorum o yuzden. benim 3. ayda tuttu ama kesinli stres faktoru en onemli sey. cunku ben ilk 2 ay cok.stres yaptim. bence en azindan yumurtlama zamanina kadar baska islere yoneltmek lazim kafayi. birde kendimde diger aylarda daha.cok hamilelik belirtisi bulirdum :) simdi tek belirtim kasik agrisi. bundan sonra 2 tane duam var birisi bebegimi saglikla kucagima almak digeride geriye kalan butun arkadaslarin en yakin zamanda hamilelik haberlerini almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?