Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Bayanlar strip gebelik testleri guvenilir mi ise yaramiyormus gibi geliyor sanki :/
kaset tipi ya da kalem tipi daha mi iyidir acaba off ev resmen laboratuvara döndü

Bu ayda 43 çekerse benimde Bat 15 temmuz

.
Hadi bakalm Hakkimzda hayrlisi..
Zaten bir hafta sonra eşimle bir ay ayri kalicaz ailemin yanına gtcem 2 tatilin bir ayı yokum yani bir hafta icnde ne oldu oldu artl yumurtlama zamanm bu hafts egr tutmazsa agustos eylül e kaliyor

.
Hadi bakalm Hakkimzda hayrlisi..
Zaten bir hafta sonra eşimle bir ay ayri kalicaz ailemin yanına gtcem 2 tatilin bir ayı yokum yani bir hafta icnde ne oldu oldu artl yumurtlama zamanm bu hafts egr tutmazsa agustos eylül e kaliyor

Aynen öyle hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Kızlar başıma neler geldi sormayın. . Malumunuz batim 24 idi.ben 24u sabahi evde test yaptim.ilk anda bise cikmadi ben kahvaltiyi hazirlamaya başladım. O sirada esim uyandi geldi testi gördü.ne kadar kötüsün niye uyandirmiyorsun dedi heyecanla.baktim baya pembe ama biraz silik ikinci cizgi var.neyse kahvaltidan sonra gittim tekrar baktim cizgi yok.kaybolmus.esimde cok sasirdi.sonra ben yola ciktim annemlere geldim.hala kirnizilar gelmedi.buarada babamda demezmi bi özel hastanenin check up anlasmasi varmis.hepimiZ icin randevu aldım diye.nasil dicem gebelik şüphesi var ben yaptiramam diye.utanirim.neyseki 25i günü kahverengi akıntı geldi.hah dedim tamam.beklemeye koyuldum belki kirmizilar gelir randevu gününe kadar diye.ama hala gelmedi.sadece 25i gecesinde peceteyle akintima bakarken 3damla kirmizi kan damladi elime.normalde adetim boyle olmaZ daha kivamli ve daha koyu renkte olurdu.baska yerimden geldi diye korktumda ustelik.baskada gelmedi sonra zaten.ama kahverengi akintim 2.5 gundur devam ediyor.herneyse..check up randevusu bugündü.her ihtimale karsilik dun gittim kan testi yaptirdim negatif cikti.evdeki testlerde de negatif. ama kirmiziyida gormeden rontgene mr a falan girmek iistemedim.neticede babama söylemek zorunda kaldim tam gidecegimiz sırada.once gitmemek icin bahaneler sundum iğneden korkan çocuklar gibi. İşe yaramadi.tam Kapidan cikarken ben hamile olabilirim dedim.herkes şok tabii.ama olmayabilirimde diye ekledim hemen.neticede durumu anladilar ve gitmedik.ama cok utandim.suan herkeas kirmizilarin gelmesini hatta gelmemesini benimle birlikte bekliyor.buarada 3gundur suren bu kahverengi akinti neyin nesidir, o kan damlasi neydi hala bilmiyorum ve acayip endişeliyim.biraz uzun oldu ama paylasmak istedim.

Canım yaa testte değerin kaç çıktı??
Benim de bu ay beş gün gecikti ve kahve kanamam oldu. Çok umutlqnmistim ama geldi kırmızılar hem de bayağı yoğun oluyorum.
Inşallah senin gelmez ama sen çok umut etme ben çok umutlandim çok üzüldüm(

Canim degerim 0.5 cikti.zaten şu dakika itibariyle kirmizilarda geldi. Ama üzülmuyorum.Rabbim hakkimizdaki en iyi zamani biliyor ve ozaman gonderecek bebislerimizi.sende üzülme.kavusacaz elbette bebislerimize.
Simdi ben bide anneme babama bebis yok demek zorundayim.uff yaaa

Ayy kötü olmuş yaa keşke haberleri olmasaydı onlara dert anlatmak da ayrı bir dert
Benim ablamdan başka kimsem bilmiyor bebek istediğimi. Hatta annem 3 torunu olmasıa rağmen bana da diyor senin de bebeğini sevelim diye ben de oğlunu evlendir onun bebeğini sev ben istemiyorum diyorum yazık ne bilsin kadıncaz kızı her ay bebek derdindeee
Boşver canım tatilin tadını çıkar sonrası Allah Kerim.. Yarın sabah çıkıyorum tatile valla bir güzel gezip tozcam sonra da yeni sezona bomba gibi devammm :52

Canim mecbur kaldim.eger soylemeseydim aileme beni check up a götüreceklerdi.mecbur kaldim işte. Normalde bende henuz düşünmüyorum diyorum herkese.aileme bile.
dogru diyosun biraz kafa dagitalim bebek stresinden uzak duralim

kizlar dun kan.tahlili verdim bhcg 340 cikyi yani hamileyimmm :) ama daha doktora gitmedim kendimi kaptirmak istemiyorum o yuzden. benim 3. ayda tuttu ama kesinli stres faktoru en onemli sey. cunku ben ilk 2 ay cok.stres yaptim. bence en azindan yumurtlama zamanina kadar baska islere yoneltmek lazim kafayi. birde kendimde diger aylarda daha.cok hamilelik belirtisi bulirdum :) simdi tek belirtim kasik agrisi. bundan sonra 2 tane duam var birisi bebegimi saglikla kucagima almak digeride geriye kalan butun arkadaslarin en yakin zamanda hamilelik haberlerini almak.

Yaa canım çok sevindimmmmm gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin valla topik patır patır dökülüyor hamileler:))) darısı diğer kızların başına insallahh
Dediğin gibi stres.bizi mahvediyor kafadan atmayı becerse kızlar süper olacak:)))

Canim tebrik ederim Rabbim saglikla kucağına almayida nasip etsin.dualarinada amin amin amin diyorum :)

Su şişesi canim benim bat 25 temmuz canim.guncelledigin bi ara duzeltiverirsin.gerci ramazan ama nasip bakalım :)

.
Tebrik ederim. dualarin kabul olur insallah :)

Allah hayirlisiyla kazasiz belasiz kucagina almayi nasip etsin :) hamileyle lohusanin duasi kabul olur derler insallah bize de dua et olur mu :)

Henüz 20 gunluk evliyim 27 yasindayim.bircok kisinin sacma bulmasina ragmen hemen hamile kalmak istiyorum insallah Allah nasip eder hepimize herbirinize :)) bat 18 temmuz :)

Bugün en yakın arkadaşımı aradim biraz dertleseyim diye.bu ayda olmadi diyeyim dedim. Aradim acmadi.bi sure sonra o aradi actim.o sirada bebegi ağlamaya başladı. Bana alo bile diyemedi onu susturmaya calisti ağlama bebegim kiyamam falan bisürü tatli sözler soyledi.telefon hala acik buarada babasida geldi ikisininde bebek sussun diye söyledikleri biyandan gülüşmeleri herbiseyi duyuyorum. okadar cok hosuma gitti ki..ben hala bebek susacak bana alo diyecek diye beklerken birden telefonu kapatti.sonrada bidaha aramadi.nispet yapar gibi oldu.ya da seytan bana vesvese verdi oan bilemiyorum. Üzüldüm biraz.neticede en yakin arkadaşım. Art niyeti yoktur ama ne bileyim bi kötü oldum işte. özendim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…