Bugün en yakın arkadaşımı aradim biraz dertleseyim diye.bu ayda olmadi diyeyim dedim. Aradim acmadi.bi sure sonra o aradi actim.o sirada bebegi ağlamaya başladı. Bana alo bile diyemedi onu susturmaya calisti ağlama bebegim kiyamam falan bisürü tatli sözler soyledi.telefon hala acik buarada babasida geldi ikisininde bebek sussun diye söyledikleri biyandan gülüşmeleri herbiseyi duyuyorum. okadar cok hosuma gitti ki..ben hala bebek susacak bana alo diyecek diye beklerken birden telefonu kapatti.sonrada bidaha aramadi.nispet yapar gibi oldu.ya da seytan bana vesvese verdi oan bilemiyorum. Üzüldüm biraz.neticede en yakin arkadaşım. Art niyeti yoktur ama ne bileyim bi kötü oldum işte. özendim herhalde.
Bugün en yakın arkadaşımı aradim biraz dertleseyim diye.bu ayda olmadi diyeyim dedim. Aradim acmadi.bi sure sonra o aradi actim.o sirada bebegi ağlamaya başladı. Bana alo bile diyemedi onu susturmaya calisti ağlama bebegim kiyamam falan bisürü tatli sözler soyledi.telefon hala acik buarada babasida geldi ikisininde bebek sussun diye söyledikleri biyandan gülüşmeleri herbiseyi duyuyorum. okadar cok hosuma gitti ki..ben hala bebek susacak bana alo diyecek diye beklerken birden telefonu kapatti.sonrada bidaha aramadi.nispet yapar gibi oldu.ya da seytan bana vesvese verdi oan bilemiyorum. Üzüldüm biraz.neticede en yakin arkadaşım. Art niyeti yoktur ama ne bileyim bi kötü oldum işte. özendim herhalde.
Anlaşılan kendi dertlerine düşmüşler:))
Coluk cocuga karışınca sanirim seninde dedigin gibi kendi derdine düşüyor insan. Sen bi arkadasina tekrar soylettir bence.gitmesen bu kezde gelmedi görmedi olur.sen arama ama bi arkadasin arayip susisesiyle beraber gelcez desin.Anlaşılan kendi dertlerine düşmüşler:))
Bazen insan alınıyor cidden. Benim de çok samimi bir arkadaşım doğum yaptı kırkı çıktı başka hir arkadaşla ziyaret edelim dedik. Müsait misin dedim yok alışverişe çıkacağız dedi. Deyiş o deyiş:)) ne kiminle geleceksiniz, ne başka gün gelin hiçbirşey demedi ve bir ay oldu. Hergün konuşan biz o günden beridir konuşmuyoruz yüzü mu yok, yoksa benim gitmemi mi istemiyor anlamadım...
Valla canım hergün mesajlasırdık ederdik ama ondan sonra hiç yazmadı bile nasılsın ne var ne yok diye.. Acaba benim yok onunkine göz degerim falan mı dedi çünkü garip inançları vardır:)
Henüz 20 gunluk evliyim 27 yasindayim.bircok kisinin sacma bulmasina ragmen hemen hamile kalmak istiyorum insallah Allah nasip eder hepimize herbirinize :)) bat 18 temmuz :)
alinganlik bende de var sanki yillardir bebek hasreti ceken bayanlari filmlerde falan gosterirler ya sokakta anne tokat atar bebegi olmayan gidip kadina kizar resmen o psikolojideyim
Normalde alisveris merkezine gider kafa dagitirdim ama simdi nerdeyse evden cikmayacagim bütün bebegini kapan cici cici bebek arabalariyla avm lere geliyo sanki ühüüüü
Günaydın :)
Günaydın kızlar
Guneyh canım geçmiş olsun ciddi birşey değildir inşallah. Boşver diğer ay olur çalışmalar geç olsun güç olmasın:))
Günaydın Canım nasilsin?
Bu ay galiba benim calismalar olmayacak kızlar.Su an annemin yanindayim.ve bi süre daha burda kalmak durumundayım annemin saglik problemleri nedeniyle.yumurtlama döneminde de burada olacagim gibi görünüyor. Esim gelse bile biz maalesef ailelerin evinde çalışma yapamıyoruz.
Günaydın Canım nasilsin?
Bu ay galiba benim calismalar olmayacak kızlar.Su an annemin yanindayim.ve bi süre daha burda kalmak durumundayım annemin saglik problemleri nedeniyle.yumurtlama döneminde de burada olacagim gibi görünüyor. Esim gelse bile biz maalesef ailelerin evinde çalışma yapamıyoruz.
.
Sagol cnm.bende ayni.annemn yanindaym.esimle geldm esim bi kac gun.kalip dönecek bir ay calisma olmayacak ileriki zamanlara kaldi artk.belki döndüğümzde olur ins:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?