Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

.
Insan cevresinden o kadar cok etkileniyor ki asıl stres o zaman oluyo..
Okuldada beni ne zamn görseler ne zamn bebek yapcan hadi artk diyolar yani hic düşünmüyorlar acaba olmuyomu vs benm 3.ayim.olcak bu ay.hala bisey yom erken daha ama olsun artk cevre baskısını kafama takmamaya calisiyorum da kendm cok istiyorum ama belli etmiyorum :)

.
Insan cevresinden o kadar cok etkileniyor ki asıl stres o zaman oluyo..
Okuldada beni ne zamn görseler ne zamn bebek yapcan hadi artk diyolar yani hic düşünmüyorlar acaba olmuyomu vs benm 3.ayim.olcak bu ay.hala bisey yok erken daha ama olsun artk cevre baskısını kafama takmamaya calisiyorum da kendm cok istiyorum ama belli etmiyorum :)

Selam herkese...
Batım 24 hazirandı ama kendileri sağolsunlar 3 gün rötarlı ayın 27 de geldiler.Yani anlayacağınız bu ayda tırt çıktı :) Üzülmüyorum,Allah herşeyin en hayırlısını versin.Demek ki doğru zaman değilmiş henüz.Ama bundan sonra gün gün hesap yapmak istemiyorum,ne zaman olursa olsun.Diğer türlü stres yapınca tuhaf tuhaf belirtiler uyduruyorum,geriliyorum.Eşimde etkileniyor yazık...
Kısmet ne zamansa Allahım o zaman nasip etsin,herkes için herşeyin hayırlısı...

Anlaşılan kendi dertlerine düşmüşler:))
Bazen insan alınıyor cidden. Benim de çok samimi bir arkadaşım doğum yaptı kırkı çıktı başka hir arkadaşla ziyaret edelim dedik. Müsait misin dedim yok alışverişe çıkacağız dedi. Deyiş o deyiş:)) ne kiminle geleceksiniz, ne başka gün gelin hiçbirşey demedi ve bir ay oldu. Hergün konuşan biz o günden beridir konuşmuyoruz yüzü mu yok, yoksa benim gitmemi mi istemiyor anlamadım...

Coluk cocuga karışınca sanirim seninde dedigin gibi kendi derdine düşüyor insan. Sen bi arkadasina tekrar soylettir bence.gitmesen bu kezde gelmedi görmedi olur.sen arama ama bi arkadasin arayip susisesiyle beraber gelcez desin.
Allah hayirlisiyla tez zamanda bizede kendi derdimize düşmeyi nasip etsin :)

Bu arada senin tabloda 89 yildir evli diyo.yanlisliklami oldu yoksa bi anlami mi var :)

Valla canım hergün mesajlasırdık ederdik ama ondan sonra hiç yazmadı bile nasılsın ne var ne yok diye.. Acaba benim yok onunkine göz degerim falan mı dedi çünkü garip inançları vardır:)
Evlilik 1 yılı yeni doldurduk aşağıda yazan 29.09.1923 :)))

Henüz 20 gunluk evliyim 27 yasindayim.bircok kisinin sacma bulmasina ragmen hemen hamile kalmak istiyorum insallah Allah nasip eder hepimize herbirinize :)) bat 18 temmuz :)

Walla benim de eski aklim olsa çılgınlık gibi gelirdi ama simdi hemen yapmadigim icin cok pismanim bu arada 26 yasindayim 1.5 senelik evliyim herseyim duzenliyken bikac aydir vucudum cok degisti :/ herseyi zamaninda yapmak iyidir diye bosuna dememisler

alinganlik bende de var sanki yillardir bebek hasreti ceken bayanlari filmlerde falan gosterirler ya sokakta anne tokat atar bebegi olmayan gidip kadina kizar resmen o psikolojideyim
Normalde alisveris merkezine gider kafa dagitirdim ama simdi nerdeyse evden cikmayacagim bütün bebegini kapan cici cici bebek arabalariyla avm lere geliyo sanki ühüüüü

Evet bnd nerdeyse avm lere gtmicem insan hevesleniyo

Günaydın Canım nasilsin?

Bu ay galiba benim calismalar olmayacak kızlar. Su an annemin yanindayim.ve bi süre daha burda kalmak durumundayım annemin saglik problemleri nedeniyle.yumurtlama döneminde de burada olacagim gibi görünüyor. Esim gelse bile biz maalesef ailelerin evinde çalışma yapamıyoruz.

Günaydın kızlar
Guneyh canım geçmiş olsun ciddi birşey değildir inşallah. Boşver diğer ay olur çalışmalar geç olsun güç olmasın:))

Bu ay benimde calismalar olmadi ne yazik ki koca bir ay boşa geçti. Hep benim yuzumden surekli enfeksiyon oluyorum ne yapicam ben ya bununla

Günaydın kızlar
Guneyh canım geçmiş olsun ciddi birşey değildir inşallah. Boşver diğer ay olur çalışmalar geç olsun güç olmasın:))

Canim ameliyat olacak uzun uzun anlatmak istemiyorum hem korkuyorum hem üzülüyorum. Insallah iyilesir.
Bebek meselesine gelince: bu ay calisma olmayacak ramazanda ailelerin yaninda zaten olmaz.iki ay birden atacak.uff yaa hayırlısı artik napalim.

selam arkadaşlar ben biraz önce üye oldum listeye benide yazın inş. bende bu yaz hamile olmak istiyorum,bugün kan testi sonucum negtif çıktı hayırlısı inş. diyorum 3 aydır deniyoruz hormon testim güzel sonuç vermişti ama doğru zamanı RABBİM bilir

.
Sagol cnm.bende ayni.annemn yanindaym.esimle geldm esim bi kac gun.kalip dönecek bir ay calisma olmayacak ileriki zamanlara kaldi artk.belki döndüğümzde olur ins:)

Bu arada cok.gecmis olsun...

.
Sagol cnm.bende ayni.annemn yanindaym.esimle geldm esim bi kac gun.kalip dönecek bir ay calisma olmayacak ileriki zamanlara kaldi artk.belki döndüğümzde olur ins:)

Sagol canim teşekkür ederim. En dogru zamani Rabbim bilir.saglikli sihhatli hayirli evlat olsunlarda Rabbimin tayin ettigi zamanda gelsinler önemli degil . Artık boyle düşünmek istiyorum.israrci davranmakla anca kendimizi bide esimizi yipratiyoruz sinir stresle.

Burdayım canim benimde iki gündür kahverengi lekelenmem var. Daha 2 haftam var neden oluyor anlamadım. Adet desen değil bir başlık gördüm yumurtlama kanamasidir belki şaşkınlıkla bekliyorum bu stress cok yıpratıcı. Denecek lafım pek yok canim sikkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…