Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Kızlar iyi geceler. Bugün eşim bir prof a göründü ve değerleri eskiye oranla daha düşük çıktı( sanırım varikosel ameliyatının yolu gözüktü ona da. Tatil dönüşü hem o hem ben çifte ameliyat olalım bomba gibi dönelim diyorum:))

Arkadaslar bir muhabbet dinledm yani konusurlarken kulak misafiri oldum burda soylemem dogru olurmu blmiyorum ama paylasmak istedm inancla alakali...
Hamile kalamayan biri varmis( komsunun gorumcesinin muhabbeti bu.)
Bi hoca demiski sende subyanlik var sen ya düşük yaparsin yada uzu süre hamile kalamazsin. Hani yeni doğan bebekleri korkuturlar rahat birakmazlarmis ya (3 harfliler derler ya onlae) bu da daha ana rahmine dustugu anda olurmus bebegi bogarlarmis bazilarnda olurmus ... ne kadr dogru bilmiyorum ben duydugumu aktaraym dedm... hatta tepkilerini ölçmek için yok artk ne alaksi var dedm ama oluyo biz dua okuduk hocaya okuttuk 2 ay sonra hamile kalan var dediler .. sasirdim

Canim bitkisel seylerle çözümü yokmu acaba onun.tatilde stresten tamamen uzaklasinda insallah malum hersey motivasyona bagli.

Canim onu bende yeni duydum.bi arkadasimda varmis hocaya gitmis.bizzat kendi anlatti.onunda 2yildir bebeği olmuyordu ve doktor kontrollerinde de hoc bir sıkıntı cikmiyordu.sonra biri ona demis sende böyle bişey olmasin diye.arkadasimda merak edip gitmis hocaya.bayan bi hocaymis.suan gebe kalma demis kalirsan düşer demiş. Ben seni tedavi edeceğim demis.arkadasim banada birlikte gidelim dedi.sanada baksin dedi.benim esim izin vermedi.versede gidemezdim korkardim zaten.

Korkmakta haklısın cnm yani bu şeyler cok guvenilir hocalar la olur herkese gdilmez ... bekle bakalm bi kac örnek görmek lazm 2 yildr hamile kalamayan kişi den haber bekle en iyisi

cnm evet olmuş gibi görünüyor Allah hayal kırıklığı yaşatmasın tebrikler!

Tesekkurler kizlar yarin kan sonucum cikacak ozaman kesinlesir amin insallah 3 farkli markada denedim ama tabii gene de belli olmaz oyuzden su an aptal gibiyim sevinsem mi bilemedim

esmerguzeliii kız hamilesin işteee hemen çıktı demi çizgii

Evet hemen cikti panik oldum birden neyapacagimi sasirdim farkli markalardan da stok yapmistim eve digerlerinde de aynisi cikti ama nedense okuduklarimdan sonra guvenemiyorum hemen saglik ocagina gittim aksam oldugu icin sabah ac karnina gelin dediler bugun kan verdim bakalim yarin cikacakmis :/

Tesekkurler kizlar yarin kan sonucum cikacak ozaman kesinlesir amin insallah 3 farkli markada denedim ama tabii gene de belli olmaz oyuzden su an aptal gibiyim sevinsem mi bilemedim

sevin bence canımmm çünkü yüzde 95 gebelik var...hyırlı ugurlu olsun. darısı tüm bekleyenlerın başına inş.

İnsallah herkese dua edicem en kisa zamanda hepimizin kucagina almasini nasip etsin rabbim dusmanimi bile cocuk ozlemiyle imtihan etmesin

Günaydın kizlarr
Topik acilali üç ay olmuş. Ve bi sürü hamile oldu maşallah:)
Gönül isterdi ki su an tatile bebisle gidelim ama kısmet değilmiş.. Çok şükür sağlığımız huzurumuz yerinde valla bazen diyorum hayırlısı zamanı gelince nasılsa olacak er ya da geç.. Oyüzden denizin güneşin evliliğimin tadını çıkaracağım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…