Canim bitkisel seylerle çözümü yokmu acaba onun.tatilde stresten tamamen uzaklasinda insallah malum hersey motivasyona bagli.Kızlar iyi geceler. Bugün eşim bir prof a göründü ve değerleri eskiye oranla daha düşük çıktı( sanırım varikosel ameliyatının yolu gözüktü ona da. Tatil dönüşü hem o hem ben çifte ameliyat olalım bomba gibi dönelim diyorum:))
Arkadaslar bir muhabbet dinledm yani konusurlarken kulak misafiri oldum burda soylemem dogru olurmu blmiyorum ama paylasmak istedm inancla alakali...
Hamile kalamayan biri varmis( komsunun gorumcesinin muhabbeti bu.)
Bi hoca demiski sende subyanlik var sen ya düşük yaparsin yada uzu süre hamile kalamazsin. Hani yeni doğan bebekleri korkuturlar rahat birakmazlarmis ya (3 harfliler derler ya onlae) bu da daha ana rahmine dustugu anda olurmus bebegi bogarlarmis bazilarnda olurmus ... ne kadr dogru bilmiyorum ben duydugumu aktaraym dedm... hatta tepkilerini ölçmek için yok artk ne alaksi var dedm ama oluyo biz dua okuduk hocaya okuttuk 2 ay sonra hamile kalan var dediler .. sasirdim
Canim bitkisel seylerle çözümü yokmu acaba onun.tatilde stresten tamamen uzaklasinda insallah malum hersey motivasyona bagli.
Canim onu bende yeni duydum.bi arkadasimda varmis hocaya gitmis.bizzat kendi anlatti.onunda 2yildir bebeği olmuyordu ve doktor kontrollerinde de hoc bir sıkıntı cikmiyordu.sonra biri ona demis sende böyle bişey olmasin diye.arkadasimda merak edip gitmis hocaya.bayan bi hocaymis.suan gebe kalma demis kalirsan düşer demiş. Ben seni tedavi edeceğim demis.arkadasim banada birlikte gidelim dedi.sanada baksin dedi.benim esim izin vermedi.versede gidemezdim korkardim zaten.
esmerguzeliii kız hamilesin işteee hemen çıktı demi çizgii
Tesekkurler kizlar yarin kan sonucum cikacak ozaman kesinlesir amin insallah 3 farkli markada denedim ama tabii gene de belli olmaz oyuzden su an aptal gibiyim sevinsem mi bilemedim
Amiiinnnn canım
İnsallah herkese dua edicem en kisa zamanda hepimizin kucagina almasini nasip etsin rabbim dusmanimi bile cocuk ozlemiyle imtihan etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?