tebrik ederim canim ne guzel bir duyqu tebrikler
Bebeğin doğmadan bir gün önce Allah'la konuşması - YouTube
bunada bak cok guzel bir vidyo Tanrim tum kadinlarimizi anne yapsin :116:
Bayanlar selam
Saglik ocagnida yaptirdigim kan sonucum belli oldu hcg degeri 41.5 cikti (dün icin) ama anlamadigim sey doktor 3 haftalik falan dedi hemsire ile gorustum cihazla hesaplama yapti 5 hafta 3 gunluk falan dedi aklim karisti
bebişin hayırlı olsun canım
Bu arada destekleriniz icin guzel sohbetiniz icin coook tesekkur ederim allah razi olsun Rabbim insallah en kisa zamanda bu guzel gunlerin yuzu suyu hurmetine bebislerimize kavusmamizi nasip etsin
Burda belki farketmissinizdir son zamanlar ustumde cok baski vardi kendimden cok cevremdekiler icin baya bunalima girmistim hersey allahtan kismet isi ama azimle calismayi da birakmamak lazim ben ilk ay ovulasyon testi ile okadar takip falan yaptim ama tutmadi ikinci ay telefon uygulamasiyla takip ettim kismet bu zamanaymis
maalesef iki ay boyunca erteliyorum tüm takipleri.eşim bütün yaz tatilini ailelerin yanında geçirmek konusunda ısrarlı.ama ailelerin yanında çalışma yapamıyoruz desemde ikna olmadı.deli etti beni.çok üzüldüm bugün.korunacağım ozaman ben dedim.madem bebiş istemiyoruz hap kullanacağım artık dedim.hatta iki ay boyunca elime bile dokundurtmayacağımmerhaba kızlar, nasılsınız? yımırta takipleri nasıl gidiyor, yakalayanları tekrar tekrar tebrik ederim, diğer herkese kendim de dahil sabır ve azim diliyorum. azmin sonu başarı Allah'In izniyle
canım sen bakma onlara.mutluluğunu yaşa boşverBayanlar selam
Saglik ocagnida yaptirdigim kan sonucum belli oldu hcg degeri 41.5 cikti (dün icin) ama anlamadigim sey doktor 3 haftalik falan dedi hemsire ile gorustum cihazla hesaplama yapti 5 hafta 3 gunluk falan dedi aklim karisti
İnşallah hepiniz hamiş kalırsınız da alacaklarınızın listesi arasında başınız döner,araba seçemedim diye saçınızı başınızı yolar,bebek şekerlerinde kararsız kalır uykularınız kaçar iinnnnnşalllahhhhhhh
hmmm, senin tatil planı hiiiç iyi olmamış güneyhciğimüzüldüm senin adına, eşine de kızdım yani.. hep diyorum erkekler bizden daha hevesli aslında ama belli etmiyorlar yapıları gereği falan diye.. ama bu başka türlü bi tavır sergilemiş yani, 1 haftalık tatil olsa neyse.. 2 ay ! sen koruncam falan deyince ne dedi peki? Dur tahmin edeyim: hiçbişey!
merhaba canım bende sğlık ocağında çlışıyorum tam net bişey diyemem ama bhcg değer 41.5 ise 5 hafta olman imkansız 2 veya 3 hftalıktır buüyk ihtimalle. sağlık ocaklarında sat tarihine hesap yapıldığı için öyle demişlerdir b uarada ççookk sevindim allah tamamına erdirsin inş.darısı tüm isteyenlerin başna...Bayanlar selam
merhaba canım bende sğlık ocağında çlışıyorum tam net bişey diyemem ama bhcg değer 41.5 ise 5 hafta olman imkansız 2 veya 3 hftalıktır buüyk ihtimalle. sağlık ocaklarında sat tarihine hesap yapıldığı için öyle demişlerdir b uarada ççookk sevindim allah tamamına erdirsin inş.darısı tüm isteyenlerin başna...
Guneyh canım senin eşin de tammis yani kendi nasıl dayanıyor acaba iki ay:))
Kızlar bende de womanlog diye bir program var ilişki ateş kilo belirtiler herşey var güzel aslında takip edebilirsinz kendinizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?