Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

merhaba kızlar, nasılsınız? yımırta takipleri nasıl gidiyor, yakalayanları tekrar tekrar tebrik ederim, diğer herkese kendim de dahil sabır ve azim diliyorum. azmin sonu başarı Allah'In izniyle

eşim bir ay ayri kalcaz malesef dönüşü bekleyeceğiz ben yazin hamile gecirmek isterdim ama kısmet olmadi sabirla bekleyecegiz bu aksam son çalışma artik :) ins tutar

Bayanlar selam
Saglik ocagnida yaptirdigim kan sonucum belli oldu hcg degeri 41.5 cikti (dün icin) ama anlamadigim sey doktor 3 haftalik falan dedi hemsire ile gorustum cihazla hesaplama yapti 5 hafta 3 gunluk falan dedi aklim karisti

Bayanlar selam
Saglik ocagnida yaptirdigim kan sonucum belli oldu hcg degeri 41.5 cikti (dün icin) ama anlamadigim sey doktor 3 haftalik falan dedi hemsire ile gorustum cihazla hesaplama yapti 5 hafta 3 gunluk falan dedi aklim karisti

bebişin hayırlı olsun canım

Bu arada destekleriniz icin guzel sohbetiniz icin coook tesekkur ederim allah razi olsun Rabbim insallah en kisa zamanda bu guzel gunlerin yuzu suyu hurmetine bebislerimize kavusmamizi nasip etsin
Burda belki farketmissinizdir son zamanlar ustumde cok baski vardi kendimden cok cevremdekiler icin baya bunalima girmistim hersey allahtan kismet isi ama azimle calismayi da birakmamak lazim ben ilk ay ovulasyon testi ile okadar takip falan yaptim ama tutmadi ikinci ay telefon uygulamasiyla takip ettim kismet bu zamanaymis

İnşallah hepiniz hamiş kalırsınız da alacaklarınızın listesi arasında başınız döner,araba seçemedim diye saçınızı başınızı yolar,bebek şekerlerinde kararsız kalır uykularınız kaçar iinnnnnşalllahhhhhhh

selam herkese batım yarın allah tüm olmayanların karnına bebiş versin inşallah.

canim birdaha cani gonulden tebrik ederim peki telefondan takip nasil oluyo onu anlamadim :26:

merhaba kızlar, nasılsınız? yımırta takipleri nasıl gidiyor, yakalayanları tekrar tekrar tebrik ederim, diğer herkese kendim de dahil sabır ve azim diliyorum. azmin sonu başarı Allah'In izniyle
maalesef iki ay boyunca erteliyorum tüm takipleri.eşim bütün yaz tatilini ailelerin yanında geçirmek konusunda ısrarlı.ama ailelerin yanında çalışma yapamıyoruz desemde ikna olmadı.deli etti beni.çok üzüldüm bugün.korunacağım ozaman ben dedim.madem bebiş istemiyoruz hap kullanacağım artık dedim.hatta iki ay boyunca elime bile dokundurtmayacağım cok öfkeliyiiiiiimmm.
Bayanlar selam
canım sen bakma onlara.mutluluğunu yaşa boşver tekrar tekrar tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. darısı başımıza inşallah :) ha bu arada telefonla takip ne ola ki?

Allah iyiliğini versin emi

hmmm, senin tatil planı hiiiç iyi olmamış güneyhciğim üzüldüm senin adına, eşine de kızdım yani.. hep diyorum erkekler bizden daha hevesli aslında ama belli etmiyorlar yapıları gereği falan diye.. ama bu başka türlü bi tavır sergilemiş yani, 1 haftalık tatil olsa neyse.. 2 ay ! sen koruncam falan deyince ne dedi peki? Dur tahmin edeyim: hiçbişey!

bu arada yeni nesil telefon kullanan arkadaşlar varsa, android / apple markette ücretsiz takvim uygulamaları var. ben de kullanıyorum. tahmini ovülasyon günlerini gösteriyo. regl olacağınız tarihi tahmin ediyo. doğurganlığınızın arttığı ilişkiye girmeniz gereken tahmini günleri gösteriyor. bunların dışında eşinizle birlikte olduğunuz günleri, regl olduğunuz günü, vücut ısınızı da kaydedebiliyorsunuz.
sercem, ben dedim ya diğer topikte takvime baktım 8 gün önce birlikte olmuşuz eşimle diye, ordan baktım işte, onları da işaretleyip not alabiliyorsun

Onunda bi yolunu buluruz neden calisma yapamayalimki diyor.cocuk kandiriyor sanki.kendide hoslanmiyor ailelerin evinde calisma yapmaktan.korunacagim deyincede sacmalama dedi baskada bise demedi.ama grrcekten alicam dogum kontrol hapi.gostermelik tabi.2 ay boyuncada sarilip yatamicak bile.

Buarada su telefon işini bende yapayim bakalim.

Bayanlar selam
merhaba canım bende sğlık ocağında çlışıyorum tam net bişey diyemem ama bhcg değer 41.5 ise 5 hafta olman imkansız 2 veya 3 hftalıktır buüyk ihtimalle. sağlık ocaklarında sat tarihine hesap yapıldığı için öyle demişlerdir b uarada ççookk sevindim allah tamamına erdirsin inş.darısı tüm isteyenlerin başna...

Cok tesekkurler sagolsunlar suratlar surekli asik ve soru sorunca azarladiklari icin tam cevap alamamistim cevabin icin tesekkurler :)

Arkadas aciklamis benden once :) iphone kullaniyorum telefonuma adet takipcisi indirdim adet tarihlerinizi giriyorsunuz size muhtemel ortalama yumurtlama gunlerini eger duzensizse bi dahaki ay kacinda olabileceginizi falan gosteriyor tabii buna bakarak korunmayin falan diyor ama gene de denemekte fayda var ben kendi haziran ayimin ornek fotografini ekliyorum :))( kusura bakmayin biraz ayip oluyor ama) kalp isaretlerinin oldugu gunler iliski oldugu gunler cicek resmi olan gun ovulasyon gunu 9-15 arasindaki yesil noktalar gebe kalmanin yuksek oldugu gunler 28 mayis da beklenen adet tarihiydi

Guneyh canım senin eşin de tammis yani kendi nasıl dayanıyor acaba iki ay:))
Kızlar bende de womanlog diye bir program var ilişki ateş kilo belirtiler herşey var güzel aslında takip edebilirsinz kendinizi:)

Guneyh canım senin eşin de tammis yani kendi nasıl dayanıyor acaba iki ay:))
Kızlar bende de womanlog diye bir program var ilişki ateş kilo belirtiler herşey var güzel aslında takip edebilirsinz kendinizi:)

Evet canim yaa bizimki biraz sufidir.nefsine hakim olmayi düstur edinmislerden..dayanir valla inanirim.ama insallah dayanamazda yeltenir bende avucunu yala derim. Ah cok istiyorum iinanki.intikamim aci olacak.
Canim yaa bendw baktim bulamadim öyle bi program. Nasil nerden bulabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…