Kuzum benimkisi android işlemcili google store var ona girip.womanlog yazınca.çıkar
Guneyh canım senin eşin de tammis yani kendi nasıl dayanıyor acaba iki ay:))
Kızlar bende de womanlog diye bir program var ilişki ateş kilo belirtiler herşey var güzel aslında takip edebilirsinz kendinizi:)
Teşekkür ederim canım. Yükledim. Cokta beğendim
Sevilay nerelerdesin yaa hamis kalan terkediyor bizi :)
Sercem canım uygulama indirdiğin program yok mu ordan womanlog diye indiriyorsun ama pro değil çok kolay hem türkçe program.
ya oraya giriyo yukle veriyorum benden loqi birde kod istiyor googl play icin ben ora uye diyilim ama mutlaka uyemi olmaliyim:26:Sevilay nerelerdesin yaa hamis kalan terkediyor bizi :)
Sercem canım uygulama indirdiğin program yok mu ordan womanlog diye indiriyorsun ama pro değil çok kolay hem türkçe program.
ya oraya giriyo yukle veriyorum benden loqi birde kod istiyor googl play icin ben ora uye diyilim ama mutlaka uyemi olmaliyim:26:
tamam o zaman birde uye oliyim oyle deniyim sagol canim soylediyin icinMrb canim.evet uye olman gerekiyo bir kereligine.guzel program normal takvimle tuttuğunu o tutuyor iste.ovu günleri felan otomatik veriyo:)
tamam o zaman birde uye oliyim oyle deniyim sagol canim soylediyin icin
uye oldum canim onu indirdimde yani yuklendi yaziyo ama netdenmi nedenmi anlamadim takvimi acdim orda yok acilmadi telf ayarlarina bakdim belki telf yuklenmisdir diye yok hicbi yerde 2 saat cabaladim olmadi ben skayp indirmisdim telfma cok rahatlikla yuklenmisdi bu proqram beni deli etdiSercem canım gmail ile hemen üye oluver madem android telefonun var, indir oyunlar takvimler:)) eğer ateş ölçme yöntemi kullanıyorsan fertilityfriend programı var onu da kullanabilirsin bütün o özellikler onda da var ve yumurtlaman olduğu günleri sana veriyor ateşine göre:))
Ses83 aynen canım ben de hamile kalanları tebrik ediyor, kalamayanlara bol şans diliyorum:))
O değil de bu yabancılar pek doğurgan yaa otelde her ailenin 2-3 çocuğu var ve ikiz çok fazla acaba sırrı nedir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?