Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Kuzum benimkisi android işlemcili google store var ona girip.womanlog yazınca.çıkar

Guneyh canım senin eşin de tammis yani kendi nasıl dayanıyor acaba iki ay:))
Kızlar bende de womanlog diye bir program var ilişki ateş kilo belirtiler herşey var güzel aslında takip edebilirsinz kendinizi:)

Evet bnm kullandigim uygulama da womenlog. Ve bircogunu yukleyip denedim, kesinlikle en iyisi bu !

Sevilay nerelerdesin yaa hamis kalan terkediyor bizi :)
Sercem canım uygulama indirdiğin program yok mu ordan womanlog diye indiriyorsun ama pro değil çok kolay hem türkçe program.

Evt artk yazın hamile olarak gecirme hayallerim.sona ermis bulunmakta agustos ortasina kadr annemlerin yanında kalicam artik bahara ya da kış a hamile olarak girerm belki :)

Zaten başlığı degistirecem kısa hamile.girmek isteyenler diye baksana tirt çıktık çoğumuz:))

Evt susisesi bir ay sonra degistrmelisin :)Yazi hamile geciren gecirecek olanlari tebrik eder :):) bize bundan sonra bol şans diliyorum :)

herkese selam canlar nasilsiniz bakiyim basligi mi deyismek istiyonuz bence deyiselim yeni baslik hamile kalamayanlara ugur getirsin

Sevilay nerelerdesin yaa hamis kalan terkediyor bizi :)
Sercem canım uygulama indirdiğin program yok mu ordan womanlog diye indiriyorsun ama pro değil çok kolay hem türkçe program.
ya oraya giriyo yukle veriyorum benden loqi birde kod istiyor googl play icin ben ora uye diyilim ama mutlaka uyemi olmaliyim:26:

ya oraya giriyo yukle veriyorum benden loqi birde kod istiyor googl play icin ben ora uye diyilim ama mutlaka uyemi olmaliyim:26:

Mrb canim.evet uye olman gerekiyo bir kereligine.guzel program normal takvimle tuttuğunu o tutuyor iste.ovu günleri felan otomatik veriyo:)

Sercem canım gmail ile hemen üye oluver madem android telefonun var, indir oyunlar takvimler:)) eğer ateş ölçme yöntemi kullanıyorsan fertilityfriend programı var onu da kullanabilirsin bütün o özellikler onda da var ve yumurtlaman olduğu günleri sana veriyor ateşine göre:))
Ses83 aynen canım ben de hamile kalanları tebrik ediyor, kalamayanlara bol şans diliyorum:))
O değil de bu yabancılar pek doğurgan yaa otelde her ailenin 2-3 çocuğu var ve ikiz çok fazla acaba sırrı nedir:))

uye oldum canim onu indirdimde yani yuklendi yaziyo ama netdenmi nedenmi anlamadim takvimi acdim orda yok acilmadi telf ayarlarina bakdim belki telf yuklenmisdir diye yok hicbi yerde 2 saat cabaladim olmadi ben skayp indirmisdim telfma cok rahatlikla yuklenmisdi bu proqram beni deli etdi yarin birdaha deniyicem olmazsa olmaz artik bende kendim deftere yaparim kendi listemi

BATı yaklaşmış biri olarak belirtisizim :44: hem de hiç olmadığım kadar!
her sabah göğüslerimi elimle yoklamaktan kendi kendimi zorla acıtıyorum bastırıp. :26:
kendimi bildim bileli böyle bişey yaşamadım.
her ay 15-16 gün bu adet sendromlarını yaşayarak regliye doğru adım adım ilerledim ben bu yaşıma kadar :105:
şimdi ise yalnızca 4-5 günüm kaldı ve ben birkaç gündür başlayan iştah dışında hiçbir şey hissetmiyorum.
bu bnm için sıra dışı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…