Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

hayırlısı olsun inşallah... döngüm şaşacak diye çok korkuyorum. yumurtlamamış olabileceğimden korkuyorum.

Günaydın herkese. Ben pek iyi değilim. Her yaz depresyona giriyorum.
Siz Nasılsıniz varmi bati bugun olup da kırmızı lari gelen gelmeyen

Kız niye depresyona giriyorsun sen:))
Valla kimsecikler yok şimdilik hamile kalanlar da zaten anneler topiklerine kaçıyor

eyer kendini fakli hiss ediyorsan vardir orda guzel bir bebek

eyer kendini fakli hiss ediyorsan vardir orda guzel bir bebek
caannıııımmm güzel kalpli arkadaşım benimmm hayırlısı olsun be sercemim, senin bebek de çok bekletmez inşallah sizi ama ben sanmıyorum ne regl olacak gibiyim ne de hamile! çatlıyorum meraktan :26: ne olacaksa hayırlısı olsun.

suşişesi bir ara giremiyorum birine devredeyim falan dediği için bu ay bildirmedim ben yeni adet tarihimi konu sahipsiz kaldı diye.
Valla ben ilk mart ayında karar verdim bahar ayında hamile kalmak isteyenler topiğiyle başladım mayıs da fıs çıkınca yaza hamile gireyimm deyip bu topiğe geldim :) haziran boş geçti bu ay da 29 temmuzu bekleyeceğim o yüzden ağustosta değil eylülde adet olacağım adet döngüm yüzünden (35 günde bir) yani bu ay da olmazsa topiğin sanırım sonbaharda isteyenler topiğine doğru giderim :) en olmadı kendim açarım onu da :)

Cok tesekkurler sagolsunlar suratlar surekli asik ve soru sorunca azarladiklari icin tam cevap alamamistim cevabin icin tesekkurler :)
önemli değil vcanım ne demek her zaman ne sormak istersen sağlık ocağı ile lgili işler için :))) allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

sagol canim bu arada Ramazaninizi kutlarim herksin sevinmesini dilerim herkes bu bayrami cifte bayram olarak kutlar burdaki bekleyen herkes bayrama hamile girer Rabbimin izniyle
ben yazıorumda arada ses veren yok
selam canim nasilsin iyi Ramazanlar bitanem

canim iyi Ramazanlar seninde bu bayram yuzunun gulmesini dilerim bebeyinin gelmesini dilerim
o proqrami yukledim ve bayildim cok iyi proqram cok hosuma gitdi sagolasiz yardimlariniz icin

Kızlar bende ipad imde womanlog kullanıyorum ve bu ay hamiş olursam onun etkısı buyuk bılgınıze :)

sagol canim bu arada Ramazaninizi kutlarim herksin sevinmesini dilerim herkes bu bayrami cifte bayram olarak kutlar burdaki bekleyen herkes bayrama hamile girer Rabbimin izniyle

selam canim nasilsin iyi Ramazanlar bitanem

iyiyim canm sen nasılsın sanada iyi ramazanlarr

bu yazıları okudukça benim hiçbirşey bilmediğimi nerdeyse sadece bebekleri leyleklerin getirmediğini bildiğimi anladım.bu ne ya sizler nelerden bahsediyorsunuz.ben nekadarda boş boş beklermişim.sanırım çok büyük eğitimden geçmem lazım.kullandığınız çoğu terimlerin ne anlama geldiğini bile bilmeden.bebek sahibi olmaya çalışıyorum hemde 6 yıldır.:2:

o zmn sen de aramıza hoşgeldin asya
inan kulübe gelmeden önce neredeyse hepimiz senin durumundaydık. birçoğumuz burada yetişti, uzmanlığını burada yaptı gebelik öncesi konusunda

Hoşgeldin canım biz de buraya gelince kafamızı bir sürü gereksiz şeyle doldurduk ve inan az bilmek daha iyi.
Her okuduğum yeni.bilgide acabaa bu da mi var su da mi var diye diye kendimi paralıyorum
Kızlar valla bırakın kafanızı sakin tutun yoksa strese girdikçe gecikiyor bebis

Kız niye depresyona giriyorsun sen:))
Valla kimsecikler yok şimdilik hamile kalanlar da zaten anneler topiklerine kaçıyor
.
Stres arada oluyo.cok derin bi konu aslnda ..kisaca söyle diyim ailemin yanina geldiğim de ortam daha iyi eski arkadaslarm daha iyi bir aileye gelin olmus ve daha varlikli biriyle evlenmis sekilde görmek... ben eşimi cok severek evlendm ama biraz cevre ve aile standartlarmin altnda oldu ve kaynanama gıcık oluyorum hc bisey de yapmadgi için bana bunlar aklima geliyo .geçmişle yasamak istemesemde arada fena pismanlk duygusu kapliyo ama bi sure sonra geciyo....su sisesi bana mesaj atarmisin ozelden de yazarm sana :):)

Ayni şeyleri yasadimiza inanmiyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…