Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Canim en iyisi bununla ilgili bi konu ac orda tartisalim.cunku bu konudan bicogumuz muzdaribiz galiba :) ortak derdimiz

Günaydın arkadaşlar ben de uzun süredir takipçinizim ve aranıza katılmaya karar verdim.Neden mi! çünkü burada kendi kendinize konuşuyorsunuz ama binlerce insana derman oluyorsunuz.Sizleri kutluyorum.Ben de 10 aydır evliyim ama öyle pek bir çaba sarfet medim lazere gidiyordum malum hamilelik öncesi şu kıl tüy işinden kurtulmak istedim:))Şimdi bitti ve ben 25 haziranda adet gördüm,sizden öğrendiğimiz bilgilerle (bir arkadaşımda ovaluasyon testiyle ilk denemede hamile kalınca )ben de ovaluasyon takibi yaptım.Benim adetlerim düzenlidir, genelde 28 günde bir olur ve her yaz başı ya da sonu 1 hafta 10 gün kadar gecikir.Mevsimlik bir geçiş tabi.Ben adetlerimi yaklaşık 18 yıldır takip ediyordum çünkü bir yerde, gelecekte bir hastalık olursa bu takibin çok faydalı olduğunu duymuştum.Neyse adetimin 14. ve 15. günü çift çizgiyi gördüm.16.günde de çift çizgi gördüm pek silik sayılmazdı diğer günlere oranla bir tık daha silik diyebilirim.Çift çizgiyi gördüğüm günün bir gün öncesi yani adetin 13 ünde ve çizgiyi gördüğüm gün beraber olduk.Fakat Ramazan girdiği için başka olmadık.Şimdi endişeliyim acaba yeterli mi?Spermler 72 saate kadar yaşıyormuş ama ne bileyim sanki dün de yapmam gerekir gibi geldi bana.Bugün 17.günü adetimin.Sol ve sağda hafif kıpırdanmalar var,ne anlama geliyor bilmiyorum.Siz bayanlara yani uzman bayanlara sormak isterim:)))

canım ovulasyon testınde her ıkı cızgıde kopkoyu cıkarsa bu yumurtlama baslayacagı anlamına gelır 36saat ıcınde degerlendırmelısınız yumurtlama gununden once ve snra gunasırı yumurtlama gunlernde hergun bırlıktelık onerırım ve ole hamıle kaldım sukur umarım senınkıde yeterlı gelmstr Rabbımın isi nezaman olcagı belli olmuyor bnm hesabıma gore yumurtlama gununde tutmadı yumurtlama bıtınce tuttu dıorum kader kısmett kalbını ferah tut

Yumurtlama testinde çift çizgiyi görünce teste devam ettinizmi?

Rabbim ol demisdirse olmusdur sen merak etme Allahin da izniyle tutunur bebeyin

TMerhaba arkadaslar.bu konuya ilk kez yaziyorm.calismalarimizin 10.ayindayiz.her ay husrana ugramaktan bunaldim.artik olsun istiyorum hepiniz gibi.bat im 18 temmuz.ovulasyon testi kullaniyorum bende.adetimin 14.ve 15
Gunleri ovl.testi pozitifi.bu kez gun asiri degil ust uste hergun calistik ovl.gunleri.bakalim sonuc ne olacak.psikolojim cok bozuk ne yapacagimi bilmiyorum.ancak buraya derdimi anlatabildim.cunku burda benden cok oldugunu gordum

Son düzenleme:
hayirlisi canim Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin peki bu aymi kullanmaya basladin ovi testini?yoksa kullaniyordunmu:26:

hayirlisi canim Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin peki bu aymi kullanmaya basladin ovi testini?yoksa kullaniyordunmu:26:

4-5 ay oldu testleri kullanmaya baslayali.duzenli gozukuyor.pozitifi de yakaliyorum
Ama olmuyor iste.bu ayda hicbi farklilik yasamiyorum.sanirim geliyo kirmizilar.oysaki bu ay tatildeydim.kafam rahattii

4-5 ay oldu testleri kullanmaya baslayali.duzenli gozukuyor.pozitifi de yakaliyorum
Ama olmuyor iste.bu ayda hicbi farklilik yasamiyorum.sanirim geliyo kirmizilar.oysaki bu ay tatildeydim.kafam rahattii
bende 2-3 aydir kullaniyorum canim bendede olmuyor bi daha doktora gidicem cunki yumurta ve hormonlarimdan supelerim var test bende yakaliyorum cift cizgiyi ama bilmiyorum bir doktordan kecsem yine icim rahat olurdu diye dusunuyorum cunki hamilelikde en buyuk rolu yumurtalar oynuyo zaten azicik payda hormonlara dusuyo ben agustosu bekliyib doktora gidicem kotu sey cikmaz umarim senin de bebeyin gelir tez zamanda Allahin izniyle uzulme canim

Ben hormon testlerini mayis ayinda yaptirmistim.yumurta takibide o ay yaptirmistim.ovulasyon testleri ile ayni cikti.ona ragmen tik yok
Reglime 5 gun var.dayanamadim test yaptim cizgiden eser yok(her ay beklemek ne kadar zor ya offf.
Sende testlerini yaptir bence kafan rahatlar en azindan

ben bu ay kendime soz verdim gunum gecince yapicam testi artik husrana ugramakdan icim parca parca o yuzden kirmizi gelse gelir gelmese test yaparim 1 gun sonra benimkine bir hafta var... bence sen erken yapmissi bekle gunun gecse test yap pozitifff o zaman cikar tatlim Allahin izniyle

Insallah cnm ama hiiic belirti yokk
Testler gidikliyo beni.yapincada moralim bozuluyo.kalem alip kirmizi bi cizgi cizcem artik yaaa silikte olsa bisey ciksaaa.of Allahimmm bizede gonder artik meleklerimiziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…