Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Insallah cnm ama hiiic belirti yokk
Testler gidikliyo beni.yapincada moralim bozuluyo.kalem alip kirmizi bi cizgi cizcem artik yaaa silikte olsa bisey ciksaaa.of Allahimmm bizede gonder artik meleklerimiziii
kac aylik evlisin canim?:123:

ben de yaza hamile girmek isteyenlerdenim ama yaz bitecek ben de hala bişey yok. artık sonbahara hamile girmek isteyenler diye bi topik açacam nerdeyse. offffff

ben de yaza hamile girmek isteyenlerdenim ama yaz bitecek ben de hala bişey yok. artık sonbahara hamile girmek isteyenler diye bi topik açacam nerdeyse. offffff
Bunun aynısını birkaç gün önce ben yazmıştım canım bu topicte çünkü 29 temmuzu bekliyorum ama adet dögüm 35 gün olduğu için ağustosta adet olmayacağım yabi bu ay olmazsa ümitler eylüle kalacak,ama yaz bitiyoooo gel beraber açalım yeni topiği

aaaaaaaaaa. ben de 29 temmuzu bekliyorum canım bat aynıymış. ben ovulasyon testi kullanıyorum.28 günde bir oluyorum. birde ağustos var ama. ben ce o da olmaz. biz 29 tem.dan sonra sonbaharı bir kullanalım.

aaaaaaaaaa. ben de 29 temmuzu bekliyorum canım bat aynıymış. ben ovulasyon testi kullanıyorum.28 günde bir oluyorum. birde ağustos var ama. ben ce o da olmaz. biz 29 tem.dan sonra sonbaharı bir kullanalım.

Be bu ay testten daha garanti bişey kullanıyorum canım yumurta takibi doktor önerdi bakalım 3 aydır bişey olmayınca bana bu pazartesi ya da salı çatlar dedi geçen perşembe günü 16mm di. Çarşambaya da randevum var umarım ozmana kadar çatlar da müdahele gerektirmez iğne falan.Hadi bakalım ozaman yoldaş 29 temmuz bizi bekler.Ama özellikle bu ay çok istiyorumm çükü 24 temmuz yıldönümümüz 3 yıl oluyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok çok güzel:)) pc den girince duzelteyim:))

Madem topiğin adı değişiyor ben de kendimi yenileyeyim bar belki iyi gelir şööyle avatar resmime Aamir khan fotosu koyayım uğurlu gelsin bana cancağızım çok seviyorum bu adamı

Sevilaycim nasilsin bebeisin nasil :)

ıyıyız kuzucum ıdare edıyoruz benı hıc uzmuyor ne bulantı ne kusma brsey yk sukur sadece tıksıntı war sukur o kdr bırde babamızı ozledık 2aylık olduk daha babamız bızı gorucekk. sen nasılsın nsl gıdıyor calısmalar yazmasam bıle hergun 2saatte bı topık e gırıp okuyorum yazılanları kım ne ypmıs dıyee adını degıstırıesenz haber werın hee aratmayın benı

Son düzenleme:
Masallah Barekallah hep böyle olur inşallah hic üzmez annesini. ÖMÜR boyu yüzün gülsün inşallah bebisinden.babamizi özledik yazmissin ya bende onu gördükçe üzülüyorum hem senin adina hem esin adina.nezaman kavusacaksiniz?

Kız profiterol ben de diyorum bu kim:))
Ne yaptın neredesin döndün mü evine yoksa hala memlekette surunduruyor mu kocan seni:))

Döndüm canim döndüm.protestom işe yaradi ve tatil planini degistirdik.calismalara tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…