kac aylik evlisin canim?:123:Insallah cnm ama hiiic belirti yokk
Testler gidikliyo beni.yapincada moralim bozuluyo.kalem alip kirmizi bi cizgi cizcem artik yaaa silikte olsa bisey ciksaaa.of Allahimmm bizede gonder artik meleklerimiziii
Bunun aynısını birkaç gün önce ben yazmıştım canım bu topicteben de yaza hamile girmek isteyenlerdenim ama yaz bitecek ben de hala bişey yok. artık sonbahara hamile girmek isteyenler diye bi topik açacam nerdeyse. offffff
Sonbaharda hamile olmak isteyenler diye grup açın ben de oraya tasinayim:))
Bunun aynısını birkaç gün önce ben yazmıştım canım bu topicteçünkü 29 temmuzu bekliyorum ama adet dögüm 35 gün olduğu için ağustosta adet olmayacağım yabi bu ay olmazsa ümitler eylüle kalacak,ama yaz bitiyoooo gel beraber açalım yeni topiği
Değişir tabii ki ne yapalım:)
Yok çok güzel:)) pc den girince duzelteyim:))
aaaaaaaaaa. ben de 29 temmuzu bekliyorum canım bat aynıymış. ben ovulasyon testi kullanıyorum.28 günde bir oluyorum. birde ağustos var ama. ben ce o da olmaz. biz 29 tem.dan sonra sonbaharı bir kullanalım.
Yok çok güzel:)) pc den girince duzelteyim:))
Sevilaycim nasilsin bebeisin nasil :)
Maşallah sevilaycim akıllı uslu olacak bebisin demek ki:)) tayin işiniz nr oldu sizin??
Kız profiterol ben de diyorum bu kim:))
Herifler duymasın ben de çok seviyorum yaa :)) all is well, all is well:))
Masallah Barekallah hep böyle olur inşallah hic üzmez annesini. ÖMÜR boyu yüzün gülsün inşallah bebisinden.babamizi özledik yazmissin ya bende onu gördükçe üzülüyorum hem senin adina hem esin adina.nezaman kavusacaksiniz?ıyıyız kuzucum ıdare edıyoruz benı hıc uzmuyor ne bulantı ne kusma brsey yk sukur sadece tıksıntı war sukur o kdr bırde babamızı ozledık 2aylık olduk daha babamız bızı gorucekk. sen nasılsın nsl gıdıyor calısmalar yazmasam bıle hergun 2saatte bı topık e gırıp okuyorum yazılanları kım ne ypmıs dıyee adını degıstırıesenz haber werın hee aratmayın benı
Kız profiterol ben de diyorum bu kim:))
Ne yaptın neredesin döndün mü evine yoksa hala memlekette surunduruyor mu kocan seni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?