Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Selam arkadaşlar bizde bu ay denemeye başladık regl ime henüz 7 gün var vücut ısım artması dışında bir değişiklik yok henüz, vucut ısısıda acaba yumurtlamadan mı diyorum, ama hiç böyle olmazdı ateşim çıkar gibi oluyor.

sen de öğretmendin dimi benim gibi.Hiç sorma ya annemi esir aldım ramazan boyunca her gün bir film izliyoruz,ama annem de alt yazılı film hiç sevmez kızım ergenmisin evli barklı kadınsın bu ne sevgidir diyo kiran rao ile evli ama hiiiç yakışmıyolar ki,,, sen oğluyla olan fotosonu gördün mü oğlu onun babası gibi duruyo 3 idiots filmini çekerken 44 yaşında olmasını aklım almıyo valla Allah özenerek yaratmış karena kapoor ile evlenseymiş iyiymiş ya da fanaa filmindeki kızla madem illa setten biriyle evlenecek :)

Aynen yaa 3 idiot izledikten sonra baktım ve şok oldum yaşını görünce
Bir de müslümanmış ya adamın yüzüne bakınca gülesin geliyor resmen yaa maşallahh maşallahhh

temmuz 22de gelmesı lazım normaldede artık 15gunu bulucak sanırım yarın bingole gecıcek iste hyrlısı artık sagsalım gelsınde .su-sısesı kuzum tayın ıste rizeye cıktı da ewımızı tuttuk esyalarımızı koyduk ıcıne ben ordudayım k.vaiıdemlerde babamız glsnde ewımızı yerlestırelım diye bekliyoruzz

canım bat ı yumurtanın çatladığı günden sonra 14 gün sayarak buluyorum ben. senin yumoş bu gün çatlamazsa yarına çatlarsa 30 una bat olabilir.
inşallah senin yıldönümüne de 3 kişi girersiniz yarabbimmm. çok güzel olur haaa...

ayyyy ne güzel söyledin inşallah sen deee bugün 22.günüm üstüne 14 gün koyunca 36 yapıyor sanırım tam aradığım gün bugün
Ama geçen perşembe 16mmdi geç büyüyor yumurtam günde yarım mm hızla aradan 5 gün geçti sanırım anca 18,5 falan oldu belki de çatlar bugün belki de yarına kalır bilemedim.Neyse çarşamba randevuma kadar önlemimi alcam zaten olur da çarşamba hala çatlamamışsa ( ki yuh diyecem 24.günüm olcak) doktor belki bir iğne yapar çatlaması için bakalım...

Kızlar bişey sorabilir miyim? Sizin ovulasyon zamanınız geldiğinde göğüs uçlarında ağrınız oluyor mu? Ben inanın evlenir evlenmez ilaç kullandığım için hiç ovulasyonla işim olmadı tabi.E bekarken de ne anlarım ovulasyondan vücudumu hiç dinlemedim ama adet görmeden 2 hafta kadar önce kasık ağrısı çektiğimi bilirim sanki olacakmış gibi.Geçen ay 3.aydı denememizde ,dikkat ettim ilk kez göğüs uçlarım sızlıyordu bugünde inanılmaz ağrıyor ve bugün ovulasyon günüm olduğunu düşünüyorum doktorun hesabıyla.Sizce ilgisi var mı olur mu böyle dokunamayacak kadar ağrı?

evet benimde ovulasyon günlerimde 3 gün boyunca uçları sızlıyor sonra geçiyor.

Selam kızlar, daha önce belirtim olmadığını söylemiştim ama, reglime 5 - 6 gün kaldı, dün akşam dan beri inanılmaz bel ve sırt ağrım başladı artı kasıklarım da yanma ve ağrı başladı oturunca falan biraz hafifliyor,dün akşam iş dönüşü biraz yürüdüm yine kasıklarım ağrıdı lavaboya girdim akıntı ile birlikte pembe bişeyler geldi. Yerleşme kanaması falan olabilirmi diye düşündüm ama biz ilk denemeye başlayalı 6 gün falan oldu sanırım onuncu günlerde falan oluyormuş o. Merak ettim bu sabah 3 liralık testlerden alıp yaptım sonuç negatif çıktı.Gerçi pozitif çıkmasını beklemiyordum bu kadar kısa zamanda ama ilk denemelerimiz olduğu içinde çok merak ediyorum.
Sizin fikriniz varmı bu konuda, hafta sonu hastalanmam gerekiyor, bir ümit beklemelimiyim yoksa bu ay olmadı diyip vazmı geçmeliyim, tecrübe edenlerinizden bir fikir bekliyorum.

bende 5,5 yıllık evliyim ilk zamanlar biz istemedik bebeğimizin olmasını çünkü eşim askerliğini yapmamıştı.eşim askerden geldi.biraz borç harç derken kendimizi toparlayıp çocuk sahibi olmaya karar verdik.kontrolu bir hamilelik yaşayayım diye doktora gittik ve doktor eşimede banada bir sürü test yapıp vitamin ilaçları verip gönderdi.bir kaç gün sonra test sonuçlarını almaya gittiğimizde sonuç hüsran:meğer eşimin sperm sayısı yok denecek kadar azmış ve biz yıllardır boşu boşuna korunmuşuz((ilk önce biz bebeği istemezken şimdide bebek bizi istemiyor.aslına bakarsanız ben eşim gibi aman aman öyle çocuk seven biri değilim.ama şuan 3 küçüğüm olan kardeşim bile bebek beklerken yiğenlerimi sevmek hem muhteşem bişeyken hemde bi yerde eksikliğini hissetmeye başladım(bazı insanların sözleride fazlaca yaralıyor beni.anne olmadığım için aşağılayan yemekçi kadını dövecektim zor tuttular beni.ve eve aldığım balıkların üremediği için sahibine çekmiş diyen arkadaşımla konuşmuyorum artık mesela.ya bazen düşünüyorum da insan oğlu ne kadarda rahat dilini sallayabiliyor herşeye.yazık diyorum kendi kendime

Peki doktor ne onerdi canim.Allah yardimcimiz olsun.bu yoldaki butun arkadaslarin
Maalesef bazi insanlar cok acimasiz.bizds gozuken bir problem olmamasina ragmen 11 aydir bekledigimiz icin bazi kotu sozlere maruz kaliyoruz.
Esim bana hep sunu soyluyor veren Allah alan da yine Allah.o yuzden dua edip istemek ve tabi tibbende yapilmasi gerekenleri uygulamamiz sart.

evet benimde ovulasyon günlerimde 3 gün boyunca uçları sızlıyor sonra geçiyor.

Bugün doktora gittim yuppi normalim ben hasta değilim 36-37 günde bir olduğum için kesin yumurtlama problemi var sıkıntı var diye yiyip bitirdim kendimi, bugün doktor yumurta takibi için son kez çağırmıştı vee çatlamış sıvı içeriye dağılmış dedi üstümdem yük kalktı oh beee... artık olmazsa kısmet değilmiş diyecem ben hastayım galiba yemiycem beynimi

oh iyi iyi çok sevindim senin adına nasıl rahatlamışsındır tahmin ediyorum canım. hadi bakalım ilişki zamanlarını da tutturduysan inşallah rabbim nasip etmiştir bu ay.

dün çatladıysa 30 temmuz oldu senin bat. benim de o civar bekliyecez artık beraber.

benim hazırlıklar tamam önce ovulasyon testleriyle sonrada aldığım 4 gebelik testiyle bir hafta sonra test manyağı olup çıkacağım...

yoooook ben test almamak konusunda yeminliyim adetim gecikmeden test mest yok 2 kere kimyasal gebelik geçirdim ikisini de testler yüzünden öğrendim yapmasaydım haberim olmayacak üzülmeyecektim.O yüzden test yok :)
Ama doktor hesaplarken 16nın üstüne 14 koymuyo canım diyor ki 16 yı da sayarak 14 gün koyacaksın üstüne ozaman 29 temmuz oluyo bat.Çünkü yumurtlama 1-2 dakikalık bir olaymış sonra 12-24 saat arası yaşıyormuş olay gerçekleştikten itibaren saymak gerektiği için yumurtladığın günü de saymak zorundaymışız. o yüzden bat 29 temmuz

hım anladım o halde benimki 27 yada 28 gibi oluyo söylediğin hesaba göre. ben de 2 ay önce testlerde silik çizgi gördüm ama sonra koyulaşmayınca heralde kimyasaldı dedim.

hadi inşallah sen yıl dönümüne bebişkoyla girersin. ben memlekete gideceğim kayınvalidemlere daha doğrusu inşallah hamile olduğumu öğrenirim ordayken çünkü bıktım artık sormalarından. istemiyoruz diyoruz tabi. ama daha da çok baskı yapıyorlar böyle de.

çok istiyorum o yüzden bu ay olmasını...

ooo isim değişmiş hadi bakalım hayırlısı olsunda inşallah hepimizde de değişikler olur( göbüşler gibi) anladınız siz onu tatlılar......

Kızzzlaaarrrrrr konu başlığını değiştirdi Kazen sağolsun nasıl beğendiniz miiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…