sen de öğretmendin dimi benim gibi.Hiç sorma ya annemi esir aldım ramazan boyunca her gün bir film izliyoruz,ama annem de alt yazılı film hiç sevmez kızım ergenmisin evli barklı kadınsın bu ne sevgidir diyoHerifler duymasın ben de çok seviyorum yaa :)) all is well, all is well:))
Okuldan bir arkadaş daha var çoluk çocuklu kadın bayılıyor o da. Oturup resimlerine bakıyoruz ergen gibi:)) ama karilari pek çirkin yaa yazık)
sen de öğretmendin dimi benim gibi.Hiç sorma ya annemi esir aldım ramazan boyunca her gün bir film izliyoruz,ama annem de alt yazılı film hiç sevmez kızım ergenmisin evli barklı kadınsın bu ne sevgidir diyokiran rao ile evli ama hiiiç yakışmıyolar ki,,, sen oğluyla olan fotosonu gördün mü oğlu onun babası gibi duruyo 3 idiots filmini çekerken 44 yaşında olmasını aklım almıyo valla Allah özenerek yaratmış karena kapoor ile evlenseymiş iyiymiş ya da fanaa filmindeki kızla madem illa setten biriyle evlenecek :)
Masallah Barekallah hep böyle olur inşallah hic üzmez annesini. ÖMÜR boyu yüzün gülsün inşallah bebisinden.babamizi özledik yazmissin ya bende onu gördükçe üzülüyorum hem senin adina hem esin adina.nezaman kavusacaksiniz?
Döndüm canim döndüm.protestom işe yaradi ve tatil planini degistirdik.calismalara tam gaz devam
Be bu ay testten daha garanti bişey kullanıyorum canım yumurta takibidoktor önerdi bakalım 3 aydır bişey olmayınca bana bu pazartesi ya da salı çatlar dedi geçen perşembe günü 16mm di. Çarşambaya da randevum var umarım ozmana kadar çatlar da müdahele gerektirmez iğne falan.Hadi bakalım ozaman yoldaş 29 temmuz bizi bekler.Ama özellikle bu ay çok istiyorumm çükü 24 temmuz yıldönümümüz 3 yıl oluyor
ayyyy ne güzel söyledin inşallah sen deeecanım bat ı yumurtanın çatladığı günden sonra 14 gün sayarak buluyorum ben. senin yumoş bu gün çatlamazsa yarına çatlarsa 30 una bat olabilir.
inşallah senin yıldönümüne de 3 kişi girersiniz yarabbimmm. çok güzel olur haaa...
Kızlar bişey sorabilir miyim? Sizin ovulasyon zamanınız geldiğinde göğüs uçlarında ağrınız oluyor mu? Ben inanın evlenir evlenmez ilaç kullandığım için hiç ovulasyonla işim olmadı tabi.E bekarken de ne anlarım ovulasyondan vücudumu hiç dinlemedim ama adet görmeden 2 hafta kadar önce kasık ağrısı çektiğimi bilirim sanki olacakmış gibi.Geçen ay 3.aydı denememizde ,dikkat ettim ilk kez göğüs uçlarım sızlıyordu bugünde inanılmaz ağrıyor ve bugün ovulasyon günüm olduğunu düşünüyorum doktorun hesabıyla.Sizce ilgisi var mı olur mu böyle dokunamayacak kadar ağrı?
evet benimde ovulasyon günlerimde 3 gün boyunca uçları sızlıyor sonra geçiyor.
kac aylik evlisin canim?:123:
bende 5,5 yıllık evliyim ilk zamanlar biz istemedik bebeğimizin olmasını çünkü eşim askerliğini yapmamıştı.eşim askerden geldi.biraz borç harç derken kendimizi toparlayıp çocuk sahibi olmaya karar verdik.kontrolu bir hamilelik yaşayayım diye doktora gittik ve doktor eşimede banada bir sürü test yapıp vitamin ilaçları verip gönderdi.bir kaç gün sonra test sonuçlarını almaya gittiğimizde sonuç hüsran:meğer eşimin sperm sayısı yok denecek kadar azmış ve biz yıllardır boşu boşuna korunmuşuz((ilk önce biz bebeği istemezken şimdide bebek bizi istemiyor.aslına bakarsanız ben eşim gibi aman aman öyle çocuk seven biri değilim.ama şuan 3 küçüğüm olan kardeşim bile bebek beklerken yiğenlerimi sevmek hem muhteşem bişeyken hemde bi yerde eksikliğini hissetmeye başladım (bazı insanların sözleride fazlaca yaralıyor beni.anne olmadığım için aşağılayan yemekçi kadını dövecektim zor tuttular beni.ve eve aldığım balıkların üremediği için sahibine çekmiş diyen arkadaşımla konuşmuyorum artık mesela.ya bazen düşünüyorum da insan oğlu ne kadarda rahat dilini sallayabiliyor herşeye.yazık diyorum kendi kendime
evet benimde ovulasyon günlerimde 3 gün boyunca uçları sızlıyor sonra geçiyor.
Bugün doktora gittim yuppi normalim ben hasta değilim 36-37 günde bir olduğum için kesin yumurtlama problemi var sıkıntı var diye yiyip bitirdim kendimi, bugün doktor yumurta takibi için son kez çağırmıştı vee çatlamış sıvı içeriye dağılmış dedi üstümdem yük kalktı oh beee...artık olmazsa kısmet değilmiş diyecem ben hastayım galiba yemiycem beynimi
yoooook ben test almamak konusunda yeminliyim adetim gecikmeden test mest yok 2 kere kimyasal gebelik geçirdim ikisini de testler yüzünden öğrendim yapmasaydım haberim olmayacak üzülmeyecektim.O yüzden test yok :)oh iyi iyi çok sevindim senin adına nasıl rahatlamışsındır tahmin ediyorum canım. hadi bakalım ilişki zamanlarını da tutturduysan inşallah rabbim nasip etmiştir bu ay.
dün çatladıysa 30 temmuz oldu senin bat. benim de o civar bekliyecez artık beraber.
benim hazırlıklar tamam önce ovulasyon testleriyle sonrada aldığım 4 gebelik testiyle bir hafta sonra test manyağı olup çıkacağım...
yoooook ben test almamak konusunda yeminliyim adetim gecikmeden test mest yok 2 kere kimyasal gebelik geçirdim ikisini de testler yüzünden öğrendim yapmasaydım haberim olmayacak üzülmeyecektim.O yüzden test yok :)
Ama doktor hesaplarken 16nın üstüne 14 koymuyo canım diyor ki 16 yı da sayarak 14 gün koyacaksın üstüne ozaman 29 temmuz oluyo bat.Çünkü yumurtlama 1-2 dakikalık bir olaymış sonra 12-24 saat arası yaşıyormuş olay gerçekleştikten itibaren saymak gerektiği için yumurtladığın günü de saymak zorundaymışız. o yüzden bat 29 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?