- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
İnşallah yavrum ikimiz de iyi haberler alırız.Biz de aileden bir baskı yok şükür biliyolar 2.5 yıl istemediğimi daha yeni 3-4 aydır denediğimi.Amaaaa o komşu teyzeler ,misafir teyzeler yok muuu vasfiye teyze gibihım anladım o halde benimki 27 yada 28 gibi oluyo söylediğin hesaba göre. ben de 2 ay önce testlerde silik çizgi gördüm ama sonra koyulaşmayınca heralde kimyasaldı dedim.
hadi inşallah sen yıl dönümüne bebişkoyla girersin. ben memlekete gideceğim kayınvalidemlere daha doğrusu inşallah hamile olduğumu öğrenirim ordayken çünkü bıktım artık sormalarından. istemiyoruz diyoruz tabi. ama daha da çok baskı yapıyorlar böyle de.
çok istiyorum o yüzden bu ay olmasını...
İnşallah yavrum ikimiz de iyi haberler alırız.Biz de aileden bir baskı yok şükür biliyolar 2.5 yıl istemediğimi daha yeni 3-4 aydır denediğimi.Amaaaa o komşu teyzeler ,misafir teyzeler yok muuu vasfiye teyze gibi
Al sana benim misafir teyze durumumun özeti:
-Kızım kaç yıllık evlisin?
-3 yıl olacak teyze
-çocuk var mı çocuk
-yok yeni düşünüyoruz teyze
-Olmuyo mu yani heeee gittin mi doktora
-
Kızlar batlarınızı düzelttim
Çoktandır girmeyen, batını güncellemeyenleri sildim eğer ekletmek isteyen varsa söylesin ekleyelim.
Susisesicim benim adimi degistirecektin ya listede.unuttun yine canim.profiterol oldum ya ben
Kızlar batlarınızı düzelttim
Çoktandır girmeyen, batını güncellemeyenleri sildim eğer ekletmek isteyen varsa söylesin ekleyelim.
Beğendim tabii çünkü durumumuza çok uygun düştü ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi halimizSu şişesi saol be başligimi begenmissinay komik oldu hee.kizlar begendinizmi bari
guneyh ramazan geçsin de öyle değiştireyim yaa canım çekiyor benim deeeSusisesicim benim adimi degistirecektin ya listede.unuttun yine canim.profiterol oldum ya ben
Hoşgeldin lingen ne zamandır istiyorsun bebişş???beni de alın kızlar yaaaa tek başına geçmiyor
bat 29 temmuz
Beğendim tabii çünkü durumumuza çok uygun düştü ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi halimiz
guneyh ramazan geçsin de öyle değiştireyim yaa canım çekiyor benim deee
Hoşgeldin lingen ne zamandır istiyorsun bebişş???
Kizlar hepinize benden profiterol afiyetle yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?