Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

ahanda başlık değişmiş valla şemsi paşa pasajında dersisi büzüşesiciler gibi bişey olmuş :)
Tam olarak ne idüğü belirsiz bir grubuz biz

İnşallah yavrum ikimiz de iyi haberler alırız.Biz de aileden bir baskı yok şükür biliyolar 2.5 yıl istemediğimi daha yeni 3-4 aydır denediğimi.Amaaaa o komşu teyzeler ,misafir teyzeler yok muuu vasfiye teyze gibi
Al sana benim misafir teyze durumumun özeti:
-Kızım kaç yıllık evlisin?
-3 yıl olacak teyze
-çocuk var mı çocuk
-yok yeni düşünüyoruz teyze
-Olmuyo mu yani heeee gittin mi doktora
-

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada ilk sayfadaki listemiz de şahane ona bi el at suşisesi ya 5 mayıs batlı nickler var hala .Ayrıca ben yokummmm aaa aşkolsun şöyle kenarından bizi de koy rosesoulcan'la beni 29 temmuza

Son düzenleyen: Moderatör:
Değiştirdim tabii :))) telefonla girdiğim zamanlarda batları göremiyorum. Evet yaa o geçen batliları silecegim.
Bu arada sana teyze demiş bana 3.5 yaşındaki yeğenim
-Teyzecigim sen bizde kalsana.
- Niye sizin çocuğunuz yok mu
- Yok teyzem
Çarşıdan bitane alınsana:))))

Başka bir zamanda da anneannesi bize birşeyler koyarken,
- Anneanne teyzemgile az koy onların çocuğu yok onlar iki kişi bize çok koy.biz dört kişiyiz:))
Bir insan bu kadar da ezilmez ki kardeşimmm:2::2::2::2::((

Yazdan umidi testim bende.baslik tam benlik olmus.gecen yil agustos ayinda son tatilimizide yaptiktan sonra eylul ayinda baslicaz bebek calismalarina demistik ve on kontrole doktora gitmistik.o gun bugundur bekliyoruz.
Simdi sonbahar deyince basladigim yere geri dondugumu farkettim.oysaki ilk baslarda ne kadar basit sanmistim:)))
Umudumuzu yitirmiyoruz.akisina birakarak calismaya devam diyoruz
HadI bakalim Allahim gonlumuzdekileri hayirli eyleyip bize biran once gondersin insallah

Aynemnn.isyerinde cayci teyzemde soruyo.sira ona geldi.
Kac yil oldu evleneli
3 olcak teyze
Artik vakti gelmis:)) istemiyomusunuz olmuyomu yoksa
Oldurmaya calisiyoz teyze:)))

Kızlar batlarınızı düzelttim
Çoktandır girmeyen, batını güncellemeyenleri sildim eğer ekletmek isteyen varsa söylesin ekleyelim.

Su şişesi saol be başligimi begenmissin ay komik oldu hee.kizlar begendinizmi bari
Beğendim tabii çünkü durumumuza çok uygun düştü ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi halimiz

Susisesicim benim adimi degistirecektin ya listede.unuttun yine canim.profiterol oldum ya ben
guneyh ramazan geçsin de öyle değiştireyim yaa canım çekiyor benim deee

beni de alın kızlar yaaaa tek başına geçmiyor
bat 29 temmuz
Hoşgeldin lingen ne zamandır istiyorsun bebişş???

kızlar benide yazın bat 1ağustos ama bu aydan umut yok( yaklaşık 2senedirde bebek istiyoruz

hoşbulduk canım
ben prolaktin tedavisi görüp hamile kaldım önce ve 4,5 yaşında bir kızım var ikinci için uğraşıyorum ama olmuyor maalesef şimdi de hipotiroidi var onun dışında herşey normal bir sorun yok tiroid de şuan mükemmel ilaç kullanıyorum
ama olmayınca olmuyor bir seneden fazla oldu beceremedik

Olur olur niye olmasın? Biz daha ilkini bile beceremedik baksana senin varmış bir prenses yine:)

merhaba kızlar başlık dikkatimi çekti kaç mevsim geçti ama bizim bebişte gelmedi.bat 7 ağustos henüz yapım aşamasında
benimde 4 yaşında kızım var 14 aydır deniyoruz maalesef...hsg çektirdim mayıs sonunda ...bir sıkıntı yok ama zamanı değil heralde
bu ay eşime keçiboynuzu özü aldım ve çinko kullanıyoruz ikimizde incir tüketiyoruz bakalım faydası olcakmı.inşallak çok kısa sürede listede hamiş olmayan kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…