Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

fıstıklarım napıyrsunuzz bu topiktn vazgecemıorum takıpteyım sızı varmı yenı haberlerr?? su_sısesı bızım eskılere noldu ya duygubaby fln naptılar acaba dagıldı topik bı sen ben profıterol varız heralde ck uzuldumm bebıslermzn resımlerını aldgmz cıcılerı paylascaktık vs aaaa

Selam su sisesi bnm bat gecti ama durumda bi degisiklik yok. Tabloda goruldugu uzere (bkz.tablo) 4gun geçti ama ne regl belirtim var ne de baska bisey. Yolculuk tasinma yerlesme vs.. islerinden pek ugrasamiyorum testle mestle.. zaten bisey oldugu da yok bana sorarsan, ondan bu kadar rahatim ya zaten :) bi degisiklik olursa bildiririm.

baslik supeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr olmus ellerinize saglik bakalim neler olucak

sen bnm yasadıklarımı yazdın sankı kuzum.bnde esya toplama tasınma derken 3gun gectı adetım tabı yogunluktn aklıma gelmıo kafamada takmıyorum goguslerm sıser acırdı tık yok yola ckmadan esıme suprz yapaym dedm adet gunu test yptm bsyyk hrlde stres oldm ondan gecıktı dedım 3gun snra kanda ogrendm en rahat old. anda ogrenıosun zaten ins. senın durumunda bole olur haberdar et bizleri

Banada bu kez müjdeli haberi verecekmissin gibi geliyor canim
Hadi bi test yapta hayirli haberlerini ver bizede.4 gün geçmiş az değilki

Senden sonra hic bir tik yok kimsede sevilaycim ben ztn calisamiyorum annemde oldugum icin ondan ümit yok bende nasip artik.senin gebelikte güzel geciyormus masallah allah bozmasin.dua et bizlerde

Kizlar benide eklermisiniz listeye

Senden sonra hic bir tik yok kimsede sevilaycim ben ztn calisamiyorum annemde oldugum icin ondan ümit yok bende nasip artik.senin gebelikte güzel geciyormus masallah allah bozmasin.dua et bizlerde
Canim avatarina bayildim.onu alip kokulu kokulu opeceksin.opmelere doyulmaz.Allah hepimize nasip etsin inşallah. Bizde suan annemlerdeyiz.sonra kv lerde.bir ay böyle olacak.ama esim bu aydan cok ümitli. Insallah hüsrana ugramaz.benden daha sabırsızlıkla batimi bekliyor.
Kizlar benide eklermisiniz listeye

Canim batini yaz da listeye eklesinler.hayirlisiyla cok aratmasin bekletmesin Rabbim insallah

Sevilaayyy canım valla duyguyu ben de merak ediyorum nerelerde acaba okulu bitti mi eşiyle arası nasıl kiii
Folikasit bi test yapıversene yaa :))
Kızlar ekleyecegim ama nolur arada gelip batları guncelleyin(

ins. canım olurr stres yapmayn hıc ummadıgın anda gelsın kı daha mutlu olun bnde uuzuluodum suanda ayrıyız ya esımle dıyordum yaza hamıle gıremıcem gecıkcez dıye Rabbımın hıkmetı ıste dualarım sızınle herzamann ıcınn

Simdi napcam ben temmuzun 12 sinde regli oldum bitti

Ben bu ay 12 snde regli oldum btti nasl listeye eklencem kizzzzzlllllarrrrrrrr

folikasit bi test yapıversene yaa :))

Tesekkurler desteginiz icin, umudum ya da suphem olsa coktaaan yapmaz miydim test .. ama icimden gelmiyor bilemiyorum.. tek cizgi gormek istemiyorum, hayal kurmanin tadini cikariyorum belki hazir gecikme yasiyorken :))

canım burdamisin sen
başlık dikkatimi çekti yazdan ümit kalmadı mecburen ağustos 15 de ameliyat var mart ayına kadar korunma olacak bende korunduğum günleri gorecekmisim :-(

canım burdamisin sen
başlık dikkatimi çekti yazdan ümit kalmadı mecburen ağustos 15 de ameliyat var mart ayına kadar korunma olacak bende korunduğum günleri gorecekmisim :-(

Evet canim bebek istedigim ilk aylardan beri burdayim :)
Canim insallah ameliyatin süper gecer.hic bir sorunun kalmazda sonra bu listemize ekleriz senide.sonrada bi bakmissin kış hamileleri listesinde adin var en sağlıklı sekilde bekliyoruz seni buraya insallah

Kizlar bu womenlog benim herifi acayip gaza getirdi.hergun bakiyor inceliyor.ovu günlerini takip edip hadi diyor benden daha cok hevesli artik.

Buarada affiniza sığınarak bişey sormak istiyorum kizlar.ishal gebelik belirtisi olabilirmi bu yyaşıma kadar bikere bile olmamıştım.bi ilki yaşıyorum buara

:))) canım kabızlık şişkinlik duydum ama ishali bilmiyorum inan ki. Bat ne zamandi senin? Ateş falan ölçüyorsan koy da bakalım. Ateş olcmuyorsan sana bir de fertilityfriend programını öneririm çünkü womanlog direkt tahmin yürütüyor ama ff ateşe göre yorum yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…