Selam su sisesibnm bat gecti ama durumda bi degisiklik yok. Tabloda goruldugu uzere (bkz.tablo) 4gun geçti ama ne regl belirtim var ne de baska bisey. Yolculuk tasinma yerlesme vs.. islerinden pek ugrasamiyorum testle mestle.. zaten bisey oldugu da yok bana sorarsan, ondan bu kadar rahatim ya zaten :) bi degisiklik olursa bildiririm.
Selam su sisesibnm bat gecti ama durumda bi degisiklik yok. Tabloda goruldugu uzere (bkz.tablo) 4gun geçti ama ne regl belirtim var ne de baska bisey. Yolculuk tasinma yerlesme vs.. islerinden pek ugrasamiyorum testle mestle.. zaten bisey oldugu da yok bana sorarsan, ondan bu kadar rahatim ya zaten :) bi degisiklik olursa bildiririm.
fıstıklarım napıyrsunuzz bu topiktn vazgecemıorum takıpteyım sızı varmı yenı haberlerr?? su_sısesı bızım eskılere noldu ya duygubaby fln naptılar acaba dagıldı topik bı sen ben profıterol varız heralde ck uzuldumm bebıslermzn resımlerını aldgmz cıcılerı paylascaktık vs aaaa
fıstıklarım napıyrsunuzz bu topiktn vazgecemıorum takıpteyım sızı varmı yenı haberlerr?? su_sısesı bızım eskılere noldu ya duygubaby fln naptılar acaba dagıldı topik bı sen ben profıterol varız heralde ck uzuldumm bebıslermzn resımlerını aldgmz cıcılerı paylascaktık vs aaaa
Canim avatarina bayildim.onu alip kokulu kokulu opeceksin.opmelere doyulmaz.Allah hepimize nasip etsin inşallah. Bizde suan annemlerdeyiz.sonra kv lerde.bir ay böyle olacak.ama esim bu aydan cok ümitli. Insallah hüsrana ugramaz.benden daha sabırsızlıkla batimi bekliyor.Senden sonra hic bir tik yok kimsede sevilaycimben ztn calisamiyorum annemde oldugum icin ondan ümit yok bende nasip artik.senin gebelikte güzel geciyormus masallah allah bozmasin.dua et bizlerde
Kizlar benide eklermisiniz listeye
Canim avatarina bayildim.onu alip kokulu kokulu opeceksin.opmelere doyulmaz.Allah hepimize nasip etsin inşallah. Bizde suan annemlerdeyiz.sonra kv lerde.bir ay böyle olacak.ama esim bu aydan cok ümitli. Insallah hüsrana ugramaz.benden daha sabırsızlıkla batimi bekliyor.
Canim yaaa bende ayni durumdayim. Simdi annemlerde sonra kv lere geccez bizimde bir ay böyle gecicek bakalim.insallah kendi bebişlerimizi operiz cnm benim :
Senden sonra hic bir tik yok kimsede sevilaycimben ztn calisamiyorum annemde oldugum icin ondan ümit yok bende nasip artik.senin gebelikte güzel geciyormus masallah allah bozmasin.dua et bizlerde
Canim avatarina bayildim.onu alip kokulu kokulu opeceksin.opmelere doyulmaz.Allah hepimize nasip etsin inşallah. Bizde suan annemlerdeyiz.sonra kv lerde.bir ay böyle olacak.ama esim bu aydan cok ümitli. Insallah hüsrana ugramaz.benden daha sabırsızlıkla batimi bekliyor.
Canim batini yaz da listeye eklesinler.hayirlisiyla cok aratmasin bekletmesin Rabbim insallah
Banada bu kez müjdeli haberi verecekmissin gibi geliyor canim
Hadi bi test yapta hayirli haberlerini ver bizede.4 gün geçmiş az değilki
Ben bu ay 12 snde regli oldum btti nasl listeye eklencem kizzzzzlllllarrrrrrrr
Bat yani beklenen adet tarihini yazacaksin buraya. Su siseside seni listeye ekleyecek
sen bnm yasadıklarımı yazdın sankı kuzum.bnde esya toplama tasınma derken 3gun gectı adetım tabı yogunluktn aklıma gelmıo kafamada takmıyorum goguslerm sıser acırdı tık yok yola ckmadan esıme suprz yapaym dedm adet gunu test yptm bsyyk hrlde stres oldm ondan gecıktı dedım 3gun snra kanda ogrendm en rahat old. anda ogrenıosun zaten ins. senın durumunda bole olur haberdar et bizleri
Banada bu kez müjdeli haberi verecekmissin gibi geliyor canim
Hadi bi test yapta hayirli haberlerini ver bizede.4 gün geçmiş az değilki
folikasit bi test yapıversene yaa :))
canım burdamisin sen
başlık dikkatimi çekti yazdan ümit kalmadı mecburen ağustos 15 de ameliyat var mart ayına kadar korunma olacak bende korunduğum günleri gorecekmisim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?