Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Ateş ölçmuyorum canim yaa.Ama bugün almayi planliyorum bi derece? Nasil bişey almaliyim?
Biraz araştırdım ishal belirti olabilirmi diye.bazilari evet bende olmuştum demis.kimi sitelerde olmaz demiş.

Aaa ne guzel iste sanslisin cnm.benimkide ben baktikca not aldikca sacma seylerle ugrasiyosun kafana takiyosun ondan olmuyo diyo iyce deli ediyo beni

canim su sisesi ates olcme yapilirsa fertilityfreind proqramini telefona kocurmelimiyiz acaba womanlog gibi hergun teldenmi uygulamaliyizi.. bir soru daha ben acmisdim bu proqrami ama girmedi kodu yalnis diyormu ne diyor ingiizce anlamiyordum bende birdaha acmadim zaten tam olmamisdi qaliba :44:

5. Ayimiz cnm bu.insallah hayirli zamanda nasip olur hepimize cnm.siz nezamandir bekliyorsunuz?

Aaaa bizimde 5.ay cnm fakat toplasan duzenli calistigimiz sadece 2 ayimiz var benim hastaliklar nedeniyle.insallah hayirli zamanda hayirli evlat verir rabbim bize ve butun bekleyenlere.

Canım internet sitesinden de olur illa ki telefon değil ama ben telefonuma ekledim ki pratik olsun diye hemen ölçüp değeri giriveriyorum sitesiyle uğraşmadan. İngilizce verdiği uyarı neymiş yazsan belki yardımcı olurumm

selam kızlar nasılsınız
benim bata on gün var sanki hiç geçmiyor günler poffff

selam kızlar nasılsınız
benim bata on gün var sanki hiç geçmiyor günler poffff

Kitap okuuu zaman hızla geçiyor benim de bata 10 gün var her gün 1 film izliyorum netten ve 1-2 saat de kitap okuyorum bu hafta 2 kitap bitirdim hiç anlamıyorum vakti sonra da iftara hazırlık yapıyorum bi de arada cancağızlarım bikaç arkadaşlarımla pırrr dışarı oh en güzeli.Hiç sıkma canını çünkü bu ay olmazsa lingencim diğer ay yine beklemede olacağız zaman geri gelmiyor ömrü üzüntüyle stresle tüketmeyelim.

doğru söylüyon canım keşke dediklerini yapabilsem kitap okumayı benim hiperaktif kızım doğduğunda bırakmak zorunda kaldım
televizyon mu o da ne:)
meşgul olma konusunda sıkıntım yok hiç boş durmuyom ama kafa hep aynı şeyle uğraşıyor

Aaaa bizimde 5.ay cnm fakat toplasan duzenli calistigimiz sadece 2 ayimiz var benim hastaliklar nedeniyle.insallah hayirli zamanda hayirli evlat verir rabbim bize ve butun bekleyenlere.

SIKI calisin kizlar.zaman hizla geciyor.bizim 11.ayimiz.ilk aylari nasilsa olur diye bilincsizce gectik.aylardirda ovulasyon testi kullaniyorum.ates olcme ile birlikte de kullandim dogru cikiyor gercekten.sonra ates olcmeyi de biraktim.ovulasyona devam ediyorum
Bu ay hicbirini kullanmicam.dinlenmeye cekiliyorum cok yiprandim cunku
Zaten bir sene olmus olacak.bayramdan sonrada rahim filmi cektirecegim umarim bisi cikmaz
Benim icin artik akisina birakma zamani geldi.elimden gelen herseyi yaptim.gunasiri denedik.hergun denedik.silkeleme.amuda kalkma kaldo sanirim:))) yine deona benzer biseyler de yaptim.
Hakkimizda hayirlisi olsun.gonlumuzdeki de.insallahh

Ateş ölçmuyorum canim yaa.Ama bugün almayi planliyorum bi derece? Nasil bişey almaliyim?
Biraz araştırdım ishal belirti olabilirmi diye.bazilari evet bende olmuştum demis.kimi sitelerde olmaz demiş.

Belirtilere takilma derim arkadasim.inanki kafayi yedirtiyo insana.
Tum belirtiler yasadigim aylar oldu hatta bu ay adetime iki gun kala kahverengi lekelenmem oldu.daha oncd hic olmamisti.yerlesme kanamasi diye umitlendimm ama husrana ugradim
Belirtileri bosverr adetini bekle .benim 3 tane hamile arkadasim var hicbi belirti yasamadiklarini soyluyorlar.
Her insan bir degil tabi ama biz beklenti icinde oldukca beynimiz ona programlaniyor

cok haklisin ben belirti aramayi bırakmıştım aslinda ama bu ay eşim okadar cok hevesli ki..hatta ben aramiyorum belirtileri bile eşim ariyor.ben artik cok üzülmüyorumda.Rabbime biraktim en dogru zamani O bilir. Ama esim uzulecek diye korkuyorum işte. Hic boyle hevesli görmemiştim onu.

Ah canim uzulmezmi.benimkide isyerinde bizle bizden sonra evlenen arkadaslarinin esleri hep hamile .yemekten sonra cay icip muhabbet ediyorlarmis eskiden.simdi oturamiyorum .isi bahane edip yerine geciyomus.onlar konustukca morali bozuluyo.bende ayni durumdayim
Esim adinada ayri uzuluyorum.ama elimizde olan bisey degil iste
Rabbim ne zaman ol derse

Herseyin hayirlisi olsun oyke SIKI calisincada cok kasiyor insan kendini sirf cocuk icin ddahadabir stres oluyor insan anlıyorum seni bizde o dediklerinin hepsini denedik ates olcme haric ama olmadi.bencede biraz akisina birakmak lazim.insallah en kisa zamanda kavusuruz bebislere.

Kızlar stresmiş, SIKI çalışmakmış hepsi hikaye valla.
Kafasına takan da hamile, takmayan da..
Çok çalışan da hamile, kafa vermeyip çalışmayan da..
Silkeletip hamile kalan da var, silkeletmeden hamile kalan da..
Nasip işi sanırım ve yaptıımız bu işler de birer vesile oluyor..

Benim eşim de aynen sizinkiler gibi..Kendisinde varikosel var..Ameliyat olacak artık..
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahh

HTML:
yok canim o acdigim silindi qaliba cunki hergun mailme haber gelirdi ordan bende acamadigim icin girmiyordum sonra kesildi haber simdi yenisini acmak isterim yuklesem telefonuma sen yenisini bana acarmisin kodunuda bana verirsin ozelden oyle olurmu ki?:26:

Canım sorunun mail adresini kaydettirememek mi? Eğer öyleyse tabi ki ver adresini özelden ben halletmeye çalışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…