:))) canım kabızlık şişkinlik duydum ama ishali bilmiyorum inan ki. Bat ne zamandi senin? Ateş falan ölçüyorsan koy da bakalım. Ateş olcmuyorsan sana bir de fertilityfriend programını öneririm çünkü womanlog direkt tahmin yürütüyor ama ff ateşe göre yorum yapıyor
Kizlar bu womenlog benim herifi acayip gaza getirdi.hergun bakiyor inceliyor.ovu günlerini takip edip hadi diyorbenden daha cok hevesli artik.
Buarada affiniza sığınarak bişey sormak istiyorum kizlar.ishal gebelik belirtisi olabilirmibu yyaşıma kadar bikere bile olmamıştım.bi ilki yaşıyorum buara
Aaa ne guzel iste sanslisin cnm.benimkide ben baktikca not aldikca sacma seylerle ugrasiyosun kafana takiyosun ondan olmuyo diyo iyce deli ediyo beni
Canim benimkide başta öyleydi. Cok sacma bulurdu ama değişti şimdi nedendir bilmem. Canina tak etti heralde
Benimki gayet rahat tak ettigi felannyok hayirlisi diyo cikiyo icindenne kadardir deniyorsunuz cnm
Tatlım bebek termometreleri vardır ya dijital onlardan al fiyatları da çok uygun. He sabah 7 de dil altından olcmelisin yataktan kalkmadan.
canim su sisesi ates olcme yapilirsa fertilityfreind proqramini telefona kocurmelimiyiz acaba womanlog gibi hergun teldenmi uygulamaliyizi.. bir soru daha ben acmisdim bu proqrami ama girmedi kodu yalnis diyormu ne diyor ingiizce anlamiyordum bende birdaha acmadim zaten tam olmamisdi qaliba :44::))) canım kabızlık şişkinlik duydum ama ishali bilmiyorum inan ki. Bat ne zamandi senin? Ateş falan ölçüyorsan koy da bakalım. Ateş olcmuyorsan sana bir de fertilityfriend programını öneririm çünkü womanlog direkt tahmin yürütüyor ama ff ateşe göre yorum yapıyor
5. Ayimiz cnm bu.insallah hayirli zamanda nasip olur hepimize cnm.siz nezamandir bekliyorsunuz?
Canım internet sitesinden de olur illa ki telefon değil ama ben telefonuma ekledim ki pratik olsun diye hemen ölçüp değeri giriveriyorum sitesiyle uğraşmadan. İngilizce verdiği uyarı neymiş yazsan belki yardımcı olurummcanim su sisesi ates olcme yapilirsa fertilityfreind proqramini telefona kocurmelimiyiz acaba womanlog gibi hergun teldenmi uygulamaliyizi.. bir soru daha ben acmisdim bu proqrami ama girmedi kodu yalnis diyormu ne diyor ingiizce anlamiyordum bende birdaha acmadim zaten tam olmamisdi qaliba :44:
selam kızlar nasılsınız
benim bata on gün var sanki hiç geçmiyor günler poffff
Kitap okuuu zaman hızla geçiyorbenim de bata 10 gün var her gün 1 film izliyorum netten ve 1-2 saat de kitap okuyorum bu hafta 2 kitap bitirdim hiç anlamıyorum vakti sonra da iftara hazırlık yapıyorum bi de arada cancağızlarım bikaç arkadaşlarımla pırrr dışarı oh en güzeli.Hiç sıkma canını çünkü bu ay olmazsa lingencim diğer ay yine beklemede olacağız zaman geri gelmiyor ömrü üzüntüyle stresle tüketmeyelim.
Aaaa bizimde 5.ay cnm fakat toplasan duzenli calistigimiz sadece 2 ayimiz var benim hastaliklar nedeniyle.insallah hayirli zamanda hayirli evlat verir rabbim bize ve butun bekleyenlere.
Ateş ölçmuyorum canim yaa.Ama bugün almayi planliyorum bi derece? Nasil bişey almaliyim?
Biraz araştırdım ishal belirti olabilirmi diye.bazilari evet bende olmuştum demis.kimi sitelerde olmaz demiş.
Belirtilere takilma derim arkadasim.inanki kafayi yedirtiyo insana.
Tum belirtiler yasadigim aylar oldu hatta bu ay adetime iki gun kala kahverengi lekelenmem oldu.daha oncd hic olmamisti.yerlesme kanamasi diye umitlendimm ama husrana ugradim
Belirtileri bosverr adetini bekle .benim 3 tane hamile arkadasim var hicbi belirti yasamadiklarini soyluyorlar.
Her insan bir degil tabi ama biz beklenti icinde oldukca beynimiz ona programlaniyor
cok haklisin ben belirti aramayi bırakmıştım aslinda ama bu ay eşim okadar cok hevesli ki..hatta ben aramiyorum belirtileri bile eşim ariyor.ben artik cok üzülmüyorumda.Rabbime biraktim en dogru zamani O bilir. Ama esim uzulecek diye korkuyorum işte. Hic boyle hevesli görmemiştim onu.
SIKI calisin kizlar.zaman hizla geciyor.bizim 11.ayimiz.ilk aylari nasilsa olur diye bilincsizce gectik.aylardirda ovulasyon testi kullaniyorum.ates olcme ile birlikte de kullandim dogru cikiyor gercekten.sonra ates olcmeyi de biraktim.ovulasyona devam ediyorum
Bu ay hicbirini kullanmicam.dinlenmeye cekiliyorum cok yiprandim cunku
Zaten bir sene olmus olacak.bayramdan sonrada rahim filmi cektirecegim umarim bisi cikmaz
Benim icin artik akisina birakma zamani geldi.elimden gelen herseyi yaptim.gunasiri denedik.hergun denedik.silkeleme.amuda kalkma kaldo sanirim:))) yine deona benzer biseyler de yaptim.
Hakkimizda hayirlisi olsun.gonlumuzdeki de.insallahh
yok canim o acdigim silindi qaliba cunki hergun mailme haber gelirdi ordan bende acamadigim icin girmiyordum sonra kesildi haber simdi yenisini acmak isterim yuklesem telefonuma sen yenisini bana acarmisin kodunuda bana verirsin ozelden oyle olurmu ki?:26:Canım internet sitesinden de olur illa ki telefon değil ama ben telefonuma ekledim ki pratik olsun diye hemen ölçüp değeri giriveriyorum sitesiyle uğraşmadan. İngilizce verdiği uyarı neymiş yazsan belki yardımcı olurumm
Canım sorunun mail adresini kaydettirememek mi? Eğer öyleyse tabi ki ver adresini özelden ben halletmeye çalışayımyok canim o acdigim silindi qaliba cunki hergun mailme haber gelirdi ordan bende acamadigim icin girmiyordum sonra kesildi haber simdi yenisini acmak isterim yuklesem telefonuma sen yenisini bana acarmisin kodunuda bana verirsin ozelden oyle olurmu ki?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?