Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Canım sorunun mail adresini kaydettirememek mi? Eğer öyleyse tabi ki ver adresini özelden ben halletmeye çalışayım
cooooooooooooook sagol canim netim bugun zaif telefonuma yukliyib sana haber edicem yuklersin bana da cok sagol sanada yuk oldum

cooooooooooooook sagol canim netim bugun zaif telefonuma yukliyib sana haber edicem yuklersin bana da cok sagol sanada yuk oldum
Yok canım ne yük olması? Sen mailini gönder ben şimdiden halledeyim yarın memlekete gideceğim çünkü :)

Kesinlikle katılıyorum hic dusunmeyen bir insan bile korundugu halde bir kerelik bir iliskide hamile kalabiliyorsa bence tamamiyla nasip kismet işi. Heeseyin hayirlisi

Kesinlikle katılıyorum hic dusunmeyen bir insan bile korundugu halde bir kerelik bir iliskide hamile kalabiliyorsa bencsip kismet işi. Heeseyin hayirlisi

Kuzenim mesela. Kayinpederi agir hasta diye vefat etmeden bi torunu daha olsun istediler.bitane daha diyorum çünkü 2yasinda bi oglu var zaten. ilk dusundukleri ay Ailelerinin yaninda sadece bi kere beraberlikleri olabilmis ve o ay hamile kalmis.gecen gün arayip banada elini cabuk tut diyor. Rabbimin ol demesiyle oluyor bu isler.ister hergun ister gunasiri..farketmez. .Rabbim ol desin yeterki..bikereyle bile olmus işte.

Benimde eltim öyle gebe kaldi günlerce agladi düşsün diye cabaladi cok titiz korunuyodu eevliligi iyi degildi diye.amaa birr kerede oldu iste.keske biizimde oyle aniden olsa :-(

Your Last Menstruation Date yazıyor canım oraya yazman gerekiyor.
Ateş ölçme topiğinde bütün noktaların Türkçesi yazmış oradan yardım alabilirsin canım

selam
kızlar bişe sorcam ben neden sizin gibi smiley yapamıyorum
cevaplama panelinde yok öyle bir şey

Your Last Menstruation Date yazıyor canım oraya yazman gerekiyor.
Ateş ölçme topiğinde bütün noktaların Türkçesi yazmış oradan yardım alabilirsin canım

Su sisesi tatlim beni kaydetmedn mi

Kaydettim canım aşağılardasın

Gelişmiş düzen var. Sanırım hesap ayarlarından oluyordu ya da cevapla panelinde olabilir

Cok saol cnm benide hamis listesine ekledgn icin yne burdada birbrmize destk olcaz ama topk ismi ck guzl olmus

su sisesi canim benim de adet geldi artik agustosa kaldi kismet

Valla kızlar her ay boş geçtikçe herhalde hevesimiz kırılıyor ve topige falan girmek istemiyoruz..
Ses83 ne alemde acaba onun bat geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…