cooooooooooooook sagol canim netim bugun zaif telefonuma yukliyib sana haber edicem yuklersin bana da cok sagol sanada yuk oldumCanım sorunun mail adresini kaydettirememek mi? Eğer öyleyse tabi ki ver adresini özelden ben halletmeye çalışayım
Yok canım ne yük olması? Sen mailini gönder ben şimdiden halledeyim yarın memlekete gideceğim çünkü :)cooooooooooooook sagol canim netim bugun zaif telefonuma yukliyib sana haber edicem yuklersin bana da cok sagol sanada yuk oldum
Kızlar stresmiş, SIKI çalışmakmış hepsi hikaye valla.
Kafasına takan da hamile, takmayan da..
Çok çalışan da hamile, kafa vermeyip çalışmayan da..
Silkeletip hamile kalan da var, silkeletmeden hamile kalan da..
Nasip işi sanırım ve yaptıımız bu işler de birer vesile oluyor..
Benim eşim de aynen sizinkiler gibi..Kendisinde varikosel var..Ameliyat olacak artık..
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahh
Kesinlikle katılıyorum hic dusunmeyen bir insan bile korundugu halde bir kerelik bir iliskide hamile kalabiliyorsa bencsip kismet işi. Heeseyin hayirlisi
Kuzenim mesela. Kayinpederi agir hasta diye vefat etmeden bi torunu daha olsun istediler.bitane daha diyorum çünkü 2yasinda bi oglu var zaten. ilk dusundukleri ay Ailelerinin yaninda sadece bi kere beraberlikleri olabilmis ve o ay hamile kalmis.gecen gün arayip banada elini cabuk tut diyor. Rabbimin ol demesiyle oluyor bu isler.ister hergun ister gunasiri..farketmez. .Rabbim ol desin yeterki..bikereyle bile olmus işte.
bu ingilizceyi cozemedim simdi ben son adet tarihini nereye yazmaliyim acaba:26: acildi canim cok sagol Allah razi olsun sendenBir de son adet günün ve kaç günde bir olduğunu da yazmalısın
Your Last Menstruation Date yazıyor canım oraya yazman gerekiyor.
Ateş ölçme topiğinde bütün noktaların Türkçesi yazmış oradan yardım alabilirsin canım
Kaydettim canım aşağılardasınSu sisesi tatlim beni kaydetmedn mi
Gelişmiş düzen var. Sanırım hesap ayarlarından oluyordu ya da cevapla panelinde olabilirselam
kızlar bişe sorcam ben neden sizin gibi smiley yapamıyorum
cevaplama panelinde yok öyle bir şey
Kaydettim canım aşağılardasın
Gelişmiş düzen var. Sanırım hesap ayarlarından oluyordu ya da cevapla panelinde olabilir
su sisesi canim benim de adet geldi artik agustosa kaldi kismet
Üzülme cnm benim.insallah en yakin zamanda gelir bebislerimiz :-(
Aaaaaaaaa kizlar canlar nerelerdesnz topikcgmizi ynlz brakmissnz amaaa ya
Bende buralardayım cnm ama kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?