Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

selam
ben de hep bakıyorum kimse olmayınca yazmıyorum
hadi toparlanalım artık birbirimize destek olalım

ben eşimin meleketine geldim burda internete girmek çok kolay olmuyor.

benim bata 8 gün kaldı ama hiiiiiiiiiçç bir değişiklik yok ben de sanırım olmadı bu ayda.

selam
ben de hep bakıyorum kimse olmayınca yazmıyorum
hadi toparlanalım artık birbirimize destek olalım

Evt cnm bu zor zmanlarmzda knusup destk oluyoruz ya ck mtlu oluyorum ynlz olmdgmi farkediyorum

ben eşimin meleketine geldim burda internete girmek çok kolay olmuyor.

benim bata 8 gün kaldı ama hiiiiiiiiiçç bir değişiklik yok ben de sanırım olmadı bu ayda.

Olsun cnm sakin kafaya tkma dsundukce kafaya taktkca cocugun olmasi dahada zorlasiyomus oluruna brakyoruz artk

Sanirim bu topic bana uygun.bende aralik itibariyle cocuk istiyorumm :) o zaman baslicaz calismalara. Çünkü ekim ya da kasimda ev tasiycaz.yeni eve gelir insallah bebegimiz :)

canım bizde bir senedir uğraşıyoruz bakalım kısmet ne zamana

noldu canım birisi seni üzecek bir şey mi dedi

Esimin ailesi yuzunden :-( butun sorunlarini sıkıntılarını esimin omuzlarina yukluyorlar benimkide herseyi ustleniyor canini vermediği kaliyor onlar için.merhametini kullaniyorlar her firsatta.cocuk yapsam ne olucakki zaten 4 aydir olmuyor rabbim biliyor işini. Boyle devam ettiği muddetce hamileyken ve sonrasinda daha cok uzucekler beni :-(

Esin ne diyor bu kararina? Kabul ettimi? Aslinda bi yandan haklisin esin birazdaha Önceliğini bildigi zaman cocuk yapmak lazim.ama bazi insanlarda cocuk olmadan öncelikli ailesi hangisi tam bilemiyor.bi karmaşa yaşıyor.

Esin ne diyor bu kararina? Kabul ettimi? Aslinda bi yandan haklisin esin birazdaha Önceliğini bildigi zaman cocuk yapmak lazim.ama bazi insanlarda cocuk olmadan öncelikli ailesi hangisi tam bilemiyor.bi karmaşa yaşıyor.

Haberi yok henuz kararimdan.beni ilgisiz birakmiyo uzmuyo incitmiyo fakat en ufak seyde onlara feda ediyo kendisini.maddi manevi yikim yasatiyolar bize.ben ince dusunen biri oldugum için ilerisinde düşünüyorum. Boyle devam edecegi aşikar ve benimde bu duruma uzulup psikoloji mi bozacagim aşikar. Bu yuzden korunmam daha dogru.ama cok ta istiyorum bebegimi :-(

Peki eşin farkindami ailesinin maddi manevi sömürüsünun? Yoksa bunun normal oldugunu mu düşünüyor?olmasi gerekenin bu olmadığının ailesi tarafindan kullanıldığının farkindaysa eğer onu bu sekilde gözünü korkutabilirsin.bize anlattığın gibi gelecegimizden endişeliyim.sen değişmeyi düşünmüyorsan bu boyle devam edecekse bende birazdaha korunmayi düşünüyorum dersen belki etkili olabilir.

Son düzenleme:

Cok uzuldum cnm ya ins duzelirler her evin zaten kndne gore sorunlari oluo onlr napmaya clsyolar ki boyle

Yapacak baska birseyi olmadigini dusunuyor.yani cnm asla degismez.koruncami soyleyince uzulur hersey guzel olcak der yaglar yikar beni fikrimi celer :)ben ailesini cok elestirmem eşime sevgimden dolayi.ama benim dusunceleriminde farkinda.ben ailesini es gecsin demem hicbir zaman.ama tatlim ya en ufak şeyde ararlar uzerler esimi.esimde yufka yurekli dayanamaz.benlede hoş gecinmeye calisirlar rest cekmemem icin.

güzelim eşine kararından ve korkularından açıkça bahset o da oturup üzerine düşünebilsinsen böyle içine kapanarak sorunları biriktirirsen bir gün patlarsın ve geri dönülmez yaralar açılabilir
bebeğinin ne zaman geleceğini de Allah bilir herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…