selam
ben de hep bakıyorum kimse olmayınca yazmıyorum
hadi toparlanalım artık birbirimize destek olalım
ben eşimin meleketine geldim burda internete girmek çok kolay olmuyor.
benim bata 8 gün kaldı ama hiiiiiiiiiçç bir değişiklik yok ben de sanırım olmadı bu ayda.
benim de aynen bata 8 gün var ve hiç bir belirtiyi yok
keşke hamile kaldığın gün yapılacak bir test olsaydı dimiSakin kndnde belirti aramaya baslma sonunda regli olunca b aya bi dokunuyo
keşke hamile kaldığın gün yapılacak bir test olsaydı dimi
canım bizde bir senedir uğraşıyoruz bakalım kısmet ne zamanaAynen ya sen nzamandr cocuk istiyosunz sz cnm
noldu canım birisi seni üzecek bir şey mi dediKizlar ben korunmaya karar verdim :-( cok Üzgünüm :-(
Kizlar ben korunmaya karar verdim :-( cok Üzgünüm :-(
canım bizde bir senedir uğraşıyoruz bakalım kısmet ne zamana
noldu canım birisi seni üzecek bir şey mi dedi
Esimin ailesi yuzunden :-( butun sorunlarini sıkıntılarını esimin omuzlarina yukluyorlar benimkide herseyi ustleniyor canini vermediği kaliyor onlar için.merhametini kullaniyorlar her firsatta.cocuk yapsam ne olucakki zaten 4 aydir olmuyor rabbim biliyor işini. Boyle devam ettiği muddetce hamileyken ve sonrasinda daha cok uzucekler beni :-(
Esin ne diyor bu kararina? Kabul ettimi? Aslinda bi yandan haklisin esin birazdaha Önceliğini bildigi zaman cocuk yapmak lazim.ama bazi insanlarda cocuk olmadan öncelikli ailesi hangisi tam bilemiyor.bi karmaşa yaşıyor.
Haberi yok henuz kararimdan.beni ilgisiz birakmiyo uzmuyo incitmiyo fakat en ufak seyde onlara feda ediyo kendisini.maddi manevi yikim yasatiyolar bize.ben ince dusunen biri oldugum için ilerisinde düşünüyorum. Boyle devam edecegi aşikar ve benimde bu duruma uzulup psikoloji mi bozacagim aşikar. Bu yuzden korunmam daha dogru.ama cok ta istiyorum bebegimi :-(
Haberi yok henuz kararimdan.beni ilgisiz birakmiyo uzmuyo incitmiyo fakat en ufak seyde onlara feda ediyo kendisini.maddi manevi yikim yasatiyolar bize.ben ince dusunen biri oldugum için ilerisinde düşünüyorum. Boyle devam edecegi aşikar ve benimde bu duruma uzulup psikoloji mi bozacagim aşikar. Bu yuzden korunmam daha dogru.ama cok ta istiyorum bebegimi :-(
Peki eşin farkindami ailesinin maddi manevi sömürüsünun? Yoksa bunun normal olduğunu mu düşünüyor?olmasi gerekenin bu olmadığının ailesi tarafindan kullanıldığının farkindaysa eğer onu bu sekilde gözünü korkutabilirsin.bize anlattığın gibi gelecegimizden endişeliyim.sen değişmeyi düşünmüyorsan bu boyle devam edecekse bende birazdaha korunmayi düşünüyorum dersen belki etkili olabilir.
güzelim eşine kararından ve korkularından açıkça bahset o da oturup üzerine düşünebilsinsen böyle içine kapanarak sorunları biriktirirsen bir gün patlarsın ve geri dönülmez yaralar açılabilirEsimin ailesi yuzunden :-( butun sorunlarini sıkıntılarını esimin omuzlarina yukluyorlar benimkide herseyi ustleniyor canini vermediği kaliyor onlar için.merhametini kullaniyorlar her firsatta.cocuk yapsam ne olucakki zaten 4 aydir olmuyor rabbim biliyor işini. Boyle devam ettiği muddetce hamileyken ve sonrasinda daha cok uzucekler beni :-(
Cok uzuldum cnm ya ins duzelirler her evin zaten kndne gore sorunlari oluo onlr napmaya clsyolar ki boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?