Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

canım bizde bir senedir uğraşıyoruz bakalım kısmet ne zamana

noldu canım birisi seni üzecek bir şey mi dedi

Bzde 1 sene 2 aylik evliyiz cok istyoruz bkalim allhm ne zaman ol dcekse olck

Canim anlatiyorum ve her defasinda bu farkli bi durum diyo ilgilenmem lazim diyo hersey duzelir diyo beni ikna ediyo.asil sorun ailesinin sorunu bitmiyor bir turlu anlayamadim gitti.

Canim anlatiyorum ve her defasinda bu farkli bi durum diyo ilgilenmem lazim diyo hersey duzelir diyo beni ikna ediyo.asil sorun ailesinin sorunu bitmiyor bir turlu anlayamadim gitti.
o zaman onlar bir sorun yaşadığında eşine gidecek olursa sen de bir sorun çıkar gidemesin bir iki böyle yap eşin kendisi gitmeden de sorunlarıne hallolduğunu görürse zamanla vazgeçebilir her telefona koşmaktan kendisi

Tek yapmaya calistiklari cocuklari onlarin kölesi olsun cnm.buyuk eltimede aynisini yapiyorlar malesef

Ama artk cocuklarnnda bi ailesi derdi sorunlari olabilir . Her dakkada boyle olmazki bnce cnm esinle konus kndi icinde biriktirme belki esnde hrseyin farkina varir sen kndi icinde biriktirrsen allh korusun hasta olursun

Ama artk cocuklarnnda bi ailesi derdi sorunlari olabilir . Her dakkada boyle olmazki bnce cnm esinle konus kndi icinde biriktirme belki esnde hrseyin farkina varir sen kndi icinde biriktirrsen allh korusun hasta olursun

Zaten hasta oldum cnm 7 kilo kaybettim simdi kilo almaya calisiyorum malesef alamıyorum :-(

Zaten hasta oldum cnm 7 kilo kaybettim simdi kilo almaya calisiyorum malesef alamıyorum :-(

Bak cnm kndine yapyosun fazla ilerlemedn esinle knus kesin anlaysla karslar bi yanda sevdigin bi yanda sevdignin ailesi atsn atlmaz stsan satlmz cnm ya

Canim eger eşim değişmez diyorsan yap cocugu Allahin izniyle.niye hayatini erteleyesin ki..zaten istiyorsun.hem çocuğun olunca belki cekirdek ailenizi daha cok önemser yani önceliği değişir. Ama yinede endişelerini korkularini anlat eşine. Anladigim kadariyla eşin de anlayışla karşılayacak hemen sinirlenip parlamayacak biri.seni anlar.bebek oluncada değişir biraz olsun insallah.

Ama onlar yüzünden sen hayatini erteleme. Ve onlarida takma.onlar yüzünden esin senle ilgilenmemezlik yapmiyorsa evinin ihtiyaçlarını senin maddi manevi ihtiyaçlarını görüyorsa ilgili alakali biriyse hic takma onlari kafaya.elbet eşin de bir gün yorulur zaten.

Canim bak lingenin fikri de bence oldukca cazip biraz cazgir olmak lazim valla. Yoksa olan sana olur. Dişini göster. Ama ailesine. Esine karşı hep melek ol.

Bncede bu durumda en iyisi

Canlarim esim cok anlayisli sakin meehametli sevgisini gizlemes aynen anlattığın gibi biri onu uzemiyorum zaten 7 yil bekledik birbirimizi.sizce korunmamaya devam mi edeyim mantikli olan hangisi cok arada kaldim.

Canlarim esim cok anlayisli sakin meehametli sevgisini gizlemes aynen anlattığın gibi biri onu uzemiyorum zaten 7 yil bekledik birbirimizi.sizce korunmamaya devam mi edeyim mantikli olan hangisi cok arada kaldim.

Kız onca dil döktüm. Tabiki de korunma. Boşversene sen baskalari yüzünden niye kendi isteklerini erteleyesin.yap cocugu ver kocanin kucağına.al senin soumlulugunda olan bu işte de şaka bi yana gercekten üçüncü kisiler yüzünden sen kendi isteklerini asla erteleme.

Son düzenleme:

Dogru diyosun cnm haklisin da yumurtlama gunlerim herifi de azarladik iyi mi evde beni bekliyor simdi benannemlerle iftardaydim

Yoldayim ztn babam goturuyorda nasil olcak bu durumda bilemiyorum zaten annemde kaliyoruz ramazanda calisma olmuyordu

Cnm bnce korunma dogur gitsin 3 kisilik bir aile olun hem bebek olunca esin bebekle ilglnmkten ailesine gdemez

Selam kizlar benide araniza alirsaniz sevinirim..kendimi kisaca tanitayim 24 yasindayim 2 senelik evliyim hic korunmadik ama bebegimiz hala olmadi esim gecen sene haziranda varikosel ameliyati oldu degerler hala cok parlak degil..bende haziranda hsg cekildim temiz.ama adetimin 21.gunu yapilan tahlilde guatr cikti doktorum hemen ilaca baslatti.3 4 gundur kullaniyorum.agustosta da gebelik olmazsa asilama yaptirmayi dusunuyoruz..hos ben daha yaptirmadan umidimi kesiyorum olmayacak gibi hissediyorum kisaca anlatayim dedim ama uzun oldu..bu arada bat 15 agustos.eklerseniz sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…