canım bizde bir senedir uğraşıyoruz bakalım kısmet ne zamana
noldu canım birisi seni üzecek bir şey mi dedi
Bzde 1 sene 2 aylik evliyiz cok istyoruz bkalim allhm ne zaman ol dcekse olck
güzelim eşine kararından ve korkularından açıkça bahset o da oturup üzerine düşünebilsinsen böyle içine kapanarak sorunları biriktirirsen bir gün patlarsın ve geri dönülmez yaralar açılabilir
bebeğinin ne zaman geleceğini de Allah bilir herşeyin hayırlısı
o zaman onlar bir sorun yaşadığında eşine gidecek olursa sen de bir sorun çıkar gidemesin bir iki böyle yap eşin kendisi gitmeden de sorunlarıne hallolduğunu görürse zamanla vazgeçebilir her telefona koşmaktan kendisiCanim anlatiyorum ve her defasinda bu farkli bi durum diyo ilgilenmem lazim diyo hersey duzelir diyo beni ikna ediyo.asil sorun ailesinin sorunu bitmiyor bir turlu anlayamadim gitti.
Tek yapmaya calistiklari cocuklari onlarin kölesi olsun cnm.buyuk eltimede aynisini yapiyorlar malesef
hayırlısı ile çok bekletmeden gelsin inş bebişin canım
Ama artk cocuklarnnda bi ailesi derdi sorunlari olabilir . Her dakkada boyle olmazki bnce cnm esinle konus kndi icinde biriktirme belki esnde hrseyin farkina varir sen kndi icinde biriktirrsen allh korusun hasta olursun
Zaten hasta oldum cnm 7 kilo kaybettim simdi kilo almaya calisiyorum malesef alamıyorum :-(
Yapacak baska birseyi olmadigini dusunuyor.yani cnm asla degismez.koruncami soyleyince uzulur hersey guzel olcak der yaglar yikar beni fikrimi celer :)ben ailesini cok elestirmem eşime sevgimden dolayi.ama benim dusunceleriminde farkinda.ben ailesini es gecsin demem hicbir zaman.ama tatlim ya en ufak şeyde ararlar uzerler esimi.esimde yufka yurekli dayanamaz.benlede hoş gecinmeye calisirlar rest cekmemem icin.
o zaman onlar bir sorun yaşadığında eşine gidecek olursa sen de bir sorun çıkar gidemesin bir iki böyle yap eşin kendisi gitmeden de sorunlarıne hallolduğunu görürse zamanla vazgeçebilir her telefona koşmaktan kendisi
Canim eger eşim değişmez diyorsan yap cocugu Allahin izniyle.niye hayatini erteleyesin ki..zaten istiyorsun.hem çocuğun olunca belki cekirdek ailenizi daha cok önemser yani önceliği değişir. Ama yinede endişelerini korkularini anlat eşine. Anladigim kadariyla eşin de anlayışla karşılayacak hemen sinirlenip parlamayacak biri.seni anlar.bebek oluncada değişir biraz olsun insallah.
Ama onlar yüzünden sen hayatini erteleme. Ve onlarida takma.onlar yüzünden esin senle ilgilenmemezlik yapmiyorsa evinin ihtiyaçlarını senin maddi manevi ihtiyaçlarını görüyorsa ilgili alakali biriyse hic takma onlari kafaya.elbet eşin de bir gün yorulur zaten.
Canim eger eşim değişmez diyorsan yap cocugu Allahin izniyle.niye hayatini erteleyesin ki..zaten istiyorsun.hem çocuğun olunca belki cekirdek ailenizi daha cok önemser yani önceliği değişir. Ama yinede endişelerini korkularini anlat eşine. Anladigim kadariyla eşin de anlayışla karşılayacak hemen sinirlenip parlamayacak biri.seni anlar.bebek oluncada değişir biraz olsun insallah.
Ama onlar yüzünden sen hayatini erteleme. Ve onlarida takma.onlar yüzünden esin senle ilgilenmemezlik yapmiyorsa evinin ihtiyaçlarını senin maddi manevi ihtiyaçlarını görüyorsa ilgili alakali biriyse hic takma onlari kafaya.elbet eşin de bir gün yorulur zaten.
Canim bak lingenin fikri de bence oldukca cazipbiraz cazgir olmak lazim valla. Yoksa olan sana olur. Dişini göster. Ama ailesine. Esine karşı hep melek ol.
Canlarim esim cok anlayisli sakin meehametli sevgisini gizlemes aynen anlattığın gibi biri onu uzemiyorum zaten 7 yil bekledik birbirimizi.sizce korunmamaya devam mi edeyim mantikli olan hangisi cok arada kaldim.
Kız onca dil döktüm. Tabiki de korunma. Boşversene sen baskalari yüzünden niye kendi isteklerini erteleyesin.yap cocugu ver kocanin kucağına.al senin soumlulugunda olan bu işte deşaka bi yana gercekten üçüncü kisiler yüzünden sen kendi isteklerini asla erteleme.
Dogru diyosun cnm haklisin da yumurtlama gunlerim herifi de azarladik iyi mievde beni bekliyor simdi benannemlerle iftardaydim
Ne duruyosun kiz kaçırılır mı bu günler. . Kos evine.alsin esin seni.degerlwndirin bu günleri.
Yoldayim ztn babam goturuyorda nasil olcak bu durumda bilemiyorumzaten annemde kaliyoruz ramazanda calisma olmuyordu
Yoldayim ztn babam goturuyorda nasil olcak bu durumda bilemiyorumzaten annemde kaliyoruz ramazanda calisma olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?