Selam kizlar benide araniza alirsaniz sevinirim..kendimi kisaca tanitayim 24 yasindayim 2 senelik evliyim hic korunmadik ama bebegimiz hala olmadiesim gecen sene haziranda varikosel ameliyati oldu degerler hala cok parlak degil..bende haziranda hsg cekildim temiz.ama adetimin 21.gunu yapilan tahlilde guatr cikti doktorum hemen ilaca baslatti.3 4 gundur kullaniyorum.agustosta da gebelik olmazsa asilama yaptirmayi dusunuyoruz..hos ben daha yaptirmadan umidimi kesiyorum olmayacak gibi hissediyorum kisaca anlatayim dedim ama uzun oldu..bu arada bat 15 agustos.eklerseniz sevinirim..
Aramiza hosgldin cnm ztn tanisyodk galiba ayni durumdayiz bnd22 yasindaym 1 sene 2 aylik evliym ve hc korunmadk rabbim zamanini bekliyo bkalim hayirlisi olur ins sana gelince sakin ama sakin umidini kaybetme olmcak dye bsey yok rabbim ins herkeze tattrcak o duyguyu senin bat tarihini susisesi ilgilenyo cnm o senide ekler. Bu satte hala ayktaym sahur old icin nyse cnm ha bu arada artk hep birbirimize destk olalim iiii gcelr
Yapacak baska birseyi olmadigini dusunuyor.yani cnm asla degismez.koruncami soyleyince uzulur hersey guzel olcak der yaglar yikar beni fikrimi celer :)ben ailesini cok elestirmem eşime sevgimden dolayi.ama benim dusunceleriminde farkinda.ben ailesini es gecsin demem hicbir zaman.ama tatlim ya en ufak şeyde ararlar uzerler esimi.esimde yufka yurekli dayanamaz.benlede hoş gecinmeye calisirlar rest cekmemem icin.
Selam kizlar benide araniza alirsaniz sevinirim..kendimi kisaca tanitayim 24 yasindayim 2 senelik evliyim hic korunmadik ama bebegimiz hala olmadiesim gecen sene haziranda varikosel ameliyati oldu degerler hala cok parlak degil..bende haziranda hsg cekildim temiz.ama adetimin 21.gunu yapilan tahlilde guatr cikti doktorum hemen ilaca baslatti.3 4 gundur kullaniyorum.agustosta da gebelik olmazsa asilama yaptirmayi dusunuyoruz..hos ben daha yaptirmadan umidimi kesiyorum olmayacak gibi hissediyorum kisaca anlatayim dedim ama uzun oldu..bu arada bat 15 agustos.eklerseniz sevinirim..
Hosbulduk canim :) ben mobilden baglaniyorum o yuzden pek keyif vermiyo yavas oluyo pek giremiyorum dogrudur tanisiyoruzdur :) destegin icin cok tesekkur ederim.insan dert sadece kendinde var saniyo ama burada paylasinca yalniz olmadigimizi goruyoruz..Rabbim dermansiz dert vermesin hepimizin yuzunu en tez vakitte guldursun insallah..o zamanlara kadar sabretmeyi nasip etsin goz acip kapayincaya kadar bizi o zamanlara ulastirsin..amiiinnn...
Yoldayim ztn babam goturuyorda nasil olcak bu durumda bilemiyorumzaten annemde kaliyoruz ramazanda calisma olmuyordu
Canim benzer problemi bende yasadim.esimin iki tane erkek kardesi var ve cok problemliler.en ufak bi seyde de esimi arar annesi.hep strese sokarlar.
Bebek dusunmeye basladigimiz ilk aylarda baktik olmuyo.esim hep stresli hsp stresli.aldim karsima konustum.ailesinin sorunlari ile tabi ilgilenecek ama artik bizde farkli bir aileyiz ve bebek istiyoruz.o da annesi ile konustu en ufak bi seyde beni aramayin artik dedi.faturalarini bile esim oduyodu.onlari da devretti kardeslerine.hatta birgun disarda gezmedeyiz annesi ariyor esim musait degilim diyor arkadaslarlayim diyor.israrla aradi bikac kez annesi artik cevap verdi benimkide .neymis babasi ile tartismis annesi bunu anlatiyo.o an esimin patladigi andi .yeter artik dedi.
Bende senin gibi korunmayi dusundum esimede bu sekilde biz bi aile olamayiz dedim
Esinle konus biran once.cozersiniz umarim
senin batın ne zamandı canım hiç bir belirti var mıAyneb öyle oldu cnm
senin batın ne zamandı canım hiç bir belirti var mı
hayırlısı olsun6 agustos caanim daha cok vaaar ama bu ay beklemiyorum cnm
hayırlısı olsun
güzelim
6 agustos caanim daha cok vaaar ama bu ay beklemiyorum cnm
Senin ne zaman cnm.insallah tatlim hayırlısı olsun.
kızlarrrrrrrr cok mtluyum eve int baglattk artk sabah öğle aksam girebilcem esimin tel den giriyodum aksamlrı ama bgun eve baglattkkkkkkkk oleyyyy
Ama bklemkten bska caremizde yoooookkk
aramıza hoşgeldin canım
biz de tanışma aşamasındayız
umarım hep beraber hamiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?