Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Hadi canim hayirlisi o zaman :) acikcasi pek duzelmedi..sayi en fazla 35 milyon olmustu ama o zamanda hareket % 2 idi..ustelik bu ameliyattan 9 ay sonraki deger..bu sonuctan sonra dr vitamin verdi.proxeed diye.onu 2 ay kullandi ameliyatin senesi dolunca yani gecen ay tekrar gitti..sayi 7 milyondu sozde ilac kullandi gerci hareket % 44 olmus ama surekli ters giden biseyler oluyo..tamam artik tedaviye baslicam dedim esimin sonuclarini alip ankaraya bi prof a gittim..esime artik tahlil yaptirma nerdeyse her ay yaptirmissin ilaca devam dedi..esimin dr ameliyat oldugundan beri asilama tup vs deneyin deyip duruyodu.benim dr de istersen onumuzdeki ay asilama yapalim dedi..ooff ne uzun yazdim bide bende guatr cikti ilaca basladim..dertliyim dertliiii :)

hosgeldn canım bnm arkadas lıstemdesn onceden hamılelık belırtısı bolumundemı tanısmıstık senınle ıns. en kısa zamanda yawruna kavusursun stres ypma

Hosbulduk canim evet hatirliyorum :) guzel dileklerin icin tesekkur ederim amin..bu arada seninde gozun aydin insallah sagsalim kucaklarsiniz bebeginizi :)

kızlarrrrrrrr cok mtluyum eve int baglattk artk sabah öğle aksam girebilcem esimin tel den giriyodum aksamlrı ama bgun eve baglattkkkkkkkk oleyyyy

Hayirli olsun canim darisi basima :) bende tel den baglaniyorum.inanilmaz yavas

Hayirli olsun canim darisi basima :) bende tel den baglaniyorum.inanilmaz yavas

Kiz daha yatmadn mi bnd yatmdm anca blask faln ykadm esim aslnda daha once bagltmk istyodu bn izn vermiyodum ztn blgsyrdn hic anlmam btek buraya giriyorum dye baglttk ckta iyi oldu burda arkads olduk brbrmize dstk olyoruz ck mtlu olyorum

Kiz daha yatmadn mi bnd yatmdm anca blask faln ykadm esim aslnda daha once bagltmk istyodu bn izn vermiyodum ztn blgsyrdn hic anlmam btek buraya giriyorum dye baglttk ckta iyi oldu burda arkads olduk brbrmize dstk olyoruz ck mtlu olyorum

Yook canim yatmadim gunduz saat 4.30 da yataktan kalkinca gece uykusu gelmiyo insanin uyku duzenim altust oldu..evet canim bende ayni sekilde cok mutlu oluyorum dertlesmek ve yalniz olmadigini hissetmek iyi geliyo :)

Insallah duzelir canim degerleri.sabirla ve duayla beklemekten baska caremiz yok

Yaaa ben simdide rahim filmine taktim.acaba tuplerimmi tikali nedir.
Agustos 15 teki reglimden sonra gidecegim ama hep kafamin bi kosesinde beni rahatsiz eden bir korku var.
Bunu da ogrenirsem anca rahatlarim
Offf ya ne kadar zor bi surec kizlar ya .kafayi yicem.

Kizlar batima 3 gün var çok heyecanlıyım. Cokta korkuyorum kirmizilari görmekten:18:
Bisürü belirti de yaşıyorum. Hayırlısı bakalim..

Kizlar batima 3 gün var çok heyecanlıyım. Cokta korkuyorum kirmizilari görmekten:18:
benim de 5-6 gün var ama şimdiden karnım kasıklarım ağrımaya başladı,2 tane de olmazsa olmaz sivilce yanakta, olacakmışım gibi :18: bu durum beni huylandırdı ümidim kırıldı

güzelim iyi düşün iyi olsun moralini yüksek tut

benim de 5-6 gün var ama şimdiden karnım kasıklarım ağrımaya başladı,2 tane de olmazsa olmaz sivilce yanakta, olacakmışım gibi :18: bu durum beni huylandırdı ümidim kırıldı
ümit kırmak yok herşey çok güzel olacak

son günleri beklemek cok zor.
Benim bu aydan baya ümidim var.
belkide korkumda umidimin fazla olusundandir.
hayal kırıklığı yasamak istemiyorum

ben de senin gibiyim ümit liyim ve çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Cnm bu ay bende senden cok umitliyim nedense bu ay olmasa bile eminim en yakinda guzel bi haber vericeksin gibime geliyor insaallaaah.

ben de senin gibiyim ümit liyim ve çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Kizlaar korkmayın rahat olun birazcık. Bu ay ben umitsizim diyorum ya calisma olmuyo diyorum ya kafam rahat sanki biraz tabikide az da olsa umir ediyorum ama takmiyorum belki bu sekilde gelir bebeğim diyorum.

ya sanırım daha ilk gebelik beklentisi ya insan vücudunda adet yaklaşırken farklı belirtiler arıyor,ne bileyim bi göğüs ağrısın,bi kasık batsın iki başım dönsün falan e bi bakıyorum kalmış 6 gün değişik hiç birşey yok sivilce çıkmış, karın ağıryor olcak gibi neyse kimisi de hiç belirtim olmadı adet belirtimle aynıydı hamilelik belirtim diyor belki ben de onlardanımdır beklemekten başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…