ya sanırım daha ilk gebelik beklentisi ya insan vücudunda adet yaklaşırken farklı belirtiler arıyor,ne bileyim bi göğüs ağrısın,bi kasık batsın iki başım dönsün falane bi bakıyorum kalmış 6 gün değişik hiç birşey yok sivilce çıkmış, karın ağıryor olcak gibi neyse kimisi de hiç belirtim olmadı adet belirtimle aynıydı hamilelik belirtim diyor belki ben de onlardanımdır beklemekten başka çare yok
güzelim benim de hiç belirtim yoktu ilk hamileliğimdeya sanırım daha ilk gebelik beklentisi ya insan vücudunda adet yaklaşırken farklı belirtiler arıyor,ne bileyim bi göğüs ağrısın,bi kasık batsın iki başım dönsün falane bi bakıyorum kalmış 6 gün değişik hiç birşey yok sivilce çıkmış, karın ağıryor olcak gibi neyse kimisi de hiç belirtim olmadı adet belirtimle aynıydı hamilelik belirtim diyor belki ben de onlardanımdır beklemekten başka çare yok
kız anacım ben hiç belirti aramadan geçirdiğim ayları da biliyom olmadı mı olmuyorTatlim en iyisi belirti aramamak.bende aynen senin gibiydim.artik oyleki saatlerce ayna karsisina gecip göz bebeklerime baktigimi biliyorumartik soyle dusunuyorum hicbir belirtim olmadigina emin oldugum an bebis gelicek.
kız anacım ben hiç belirti aramadan geçirdiğim ayları da biliyom olmadı mı olmuyor
herşeyin zamanını Allah biliyor :44:
Orasi muhakkak cnm elbette Allah biliyor zamanini iste bu yuzden rahat olmak lazim ama bildigimiz halde olmuyor.nefse hakim olamiyoruz.ne diyelim inşallah rabbim hepimizi cok bekletmez.
gunaydın canlarım ben gelmeden baya knusmssunz anca kalkabildim 5 te yatmstm kızlar hepimz bebiş istiyoruz tamam ama ltfen kafaya takmayn kndnzde belirti aramayın böle yaptkca olmazmıs sitres yaptkca yumurtaliklar küsermiş oluruna bırakmak zorundayız allhm bu mübarek gunde kucagmzı bos bırakmasın:9 ltfen kzlar szleri seviyorum
benim 29 temmuz kaldı 6 gün:)
çok sevindim canım hayırlı olsun bol bol konuşuruz artıkın
Bende 5 de yattim uyandim ama hala sersem gibi yataktayim ;-)
Kizlar dayanamıyorum. Test yapacagim galiba..zaten hastanedeyim.annem ameliyat oldu refakatci olarak yanindayim.ama kan testi verip sonuc icin beklemek istemiyorum.korkuyorum.cunku kan testinde yoksa yoktur bebis gercekten.acaba idrar testi yapsam mi hemen bi kit alıp. Negatif bile ciksa nasil olsa batima 3 gün var deyip cokta umudumu kaybetmem.ay ne yapsam yaa yapsammi ki test.esim duysa cok kizar
Kizlar dayanamıyorum. Test yapacagim galiba..zaten hastanedeyim.annem ameliyat oldu refakatci olarak yanindayim.ama kan testi verip sonuc icin beklemek istemiyorum.korkuyorum.cunku kan testinde yoksa yoktur bebis gercekten.acaba idrar testi yapsam mi hemen bi kit alıp. Negatif bile ciksa nasil olsa batima 3 gün var deyip cokta umudumu kaybetmem.ay ne yapsam yaa yapsammi ki test.esim duysa cok kizar
canım annene çok geçmiş olsun anneciğinin kıymetini bil ben annemin yeni kaybettim acısı dayanılır gibi değil allah annelerinize sevdiklerinize uzun ömürler versinKizlar dayanamıyorum. Test yapacagim galiba..zaten hastanedeyim.annem ameliyat oldu refakatci olarak yanindayim.ama kan testi verip sonuc icin beklemek istemiyorum.korkuyorum.cunku kan testinde yoksa yoktur bebis gercekten.acaba idrar testi yapsam mi hemen bi kit alıp. Negatif bile ciksa nasil olsa batima 3 gün var deyip cokta umudumu kaybetmem.ay ne yapsam yaa yapsammi ki test.esim duysa cok kizar
ama sende bizi fazla bekletme çabuk gel tamam mıkızlar yarn aksama kadar yokum kaynanama iftara gidyorum smdi ben gelmeden fazla kaynatmayın amaaaaaaaa kuserim
tatlm anen için gecmiş olsun ama yapma byle gununu bekle azck dayannn
Kesinlikle hic birini yapmani istemiyoruuuum.lutfen cnm yapma sakin bekle 3 gun ne ki.anneye cok gecmis olsun .
canım annene çok geçmiş olsun anneciğinin kıymetini bil ben annemin yeni kaybettim acısı dayanılır gibi değil allah annelerinize sevdiklerinize uzun ömürler versin
canım annene çok geçmiş olsun anneciğinin kıymetini bil ben annemin yeni kaybettim acısı dayanılır gibi değil allah annelerinize sevdiklerinize uzun ömürler versin
ama sende bizi fazla bekletme çabuk gel tamam mı
sağol teşekkür ederimBaşın sağolsun canim.Rabbim cennette kavustursun.amin amin amin.bogazindan kitle aldilar patalojiye gönderdiler.dua edermisinisz sonuclari temiz ciksin.
teşekkür ederim canım yarın görüşmek üzerecnm alh sana uzun ömr versin anenin mekanınıda cennet eder inş üzlme ltfen.. ck bekletmem yarn aksm 10da burdaym cok öptm hsckln
kızlaaaarrrr
kaldı 5gün gögüslerde bir garip ağrı kasığımda ilginç bir batma
offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?