Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Tatlim en iyisi belirti aramamak.bende aynen senin gibiydim.artik oyleki saatlerce ayna karsisina gecip göz bebeklerime baktigimi biliyorum artik soyle dusunuyorum hicbir belirtim olmadigina emin oldugum an bebis gelicek.

güzelim benim de hiç belirtim yoktu ilk hamileliğimde
ama şimdi hergün bir belirti arıyorum bir iki değişiklik var ama kendimi kaptırmak istemiyorum

Tatlim en iyisi belirti aramamak.bende aynen senin gibiydim.artik oyleki saatlerce ayna karsisina gecip göz bebeklerime baktigimi biliyorum artik soyle dusunuyorum hicbir belirtim olmadigina emin oldugum an bebis gelicek.
kız anacım ben hiç belirti aramadan geçirdiğim ayları da biliyom olmadı mı olmuyor
herşeyin zamanını Allah biliyor :44:

kız anacım ben hiç belirti aramadan geçirdiğim ayları da biliyom olmadı mı olmuyor
herşeyin zamanını Allah biliyor :44:

Orasi muhakkak cnm elbette Allah biliyor zamanini iste bu yuzden rahat olmak lazim ama bildigimiz halde olmuyor.nefse hakim olamiyoruz.ne diyelim inşallah rabbim hepimizi cok bekletmez.

Orasi muhakkak cnm elbette Allah biliyor zamanini iste bu yuzden rahat olmak lazim ama bildigimiz halde olmuyor.nefse hakim olamiyoruz.ne diyelim inşallah rabbim hepimizi cok bekletmez.

gunaydın canlarım ben gelmeden baya knusmssunz anca kalkabildim 5 te yatmstm kızlar hepimz bebiş istiyoruz tamam ama ltfen kafaya takmayn kndnzde belirti aramayın böle yaptkca olmazmıs sitres yaptkca yumurtaliklar küsermiş oluruna bırakmak zorundayız allhm bu mübarek gunde kucagmzı bos bırakmasın:9 ltfen kzlar szleri seviyorum

Bende 5 de yattim uyandim ama hala sersem gibi yataktayim ;-)

Kizlar dayanamıyorum. Test yapacagim galiba..zaten hastanedeyim.annem ameliyat oldu refakatci olarak yanindayim.ama kan testi verip sonuc icin beklemek istemiyorum.korkuyorum.cunku kan testinde yoksa yoktur bebis gercekten.acaba idrar testi yapsam mi hemen bi kit alıp. Negatif bile ciksa nasil olsa batima 3 gün var deyip cokta umudumu kaybetmem.ay ne yapsam yaa yapsammi ki test.esim duysa cok kizar

benim 29 temmuz kaldı 6 gün:)

çok sevindim canım hayırlı olsun bol bol konuşuruz artıkın

kızlar yarn aksama kadar yokum kaynanama iftara gidyorum smdi ben gelmeden fazla kaynatmayın amaaaaaaaa kuserim

tatlm anen için gecmiş olsun ama yapma byle gununu bekle azck dayannn

Kesinlikle hic birini yapmani istemiyoruuuum.lutfen cnm yapma sakin bekle 3 gun ne ki.anneye cok gecmis olsun .

canım annene çok geçmiş olsun anneciğinin kıymetini bil ben annemin yeni kaybettim acısı dayanılır gibi değil allah annelerinize sevdiklerinize uzun ömürler versin

kızlar yarn aksama kadar yokum kaynanama iftara gidyorum smdi ben gelmeden fazla kaynatmayın amaaaaaaaa kuserim
ama sende bizi fazla bekletme çabuk gel tamam mı

canım annene çok geçmiş olsun anneciğinin kıymetini bil ben annemin yeni kaybettim acısı dayanılır gibi değil allah annelerinize sevdiklerinize uzun ömürler versin

Başın sağolsun canim.Rabbim cennette kavustursun.amin amin amin.bogazindan kitle aldilar patalojiye gönderdiler.dua edermisinisz sonuclari temiz ciksin.

cnm alh sana uzun ömr versin anenin mekanınıda cennet eder inş üzlme ltfen.. ck bekletmem yarn aksm 10da burdaym cok öptm hsckln

Başın sağolsun canim.Rabbim cennette kavustursun.amin amin amin.bogazindan kitle aldilar patalojiye gönderdiler.dua edermisinisz sonuclari temiz ciksin.
sağol teşekkür ederim
allahh annene sağlıklı uzun ömürler versin onu size bağışlasın canım
cnm alh sana uzun ömr versin anenin mekanınıda cennet eder inş üzlme ltfen.. ck bekletmem yarn aksm 10da burdaym cok öptm hsckln
teşekkür ederim canım yarın görüşmek üzere

o zaman, topiği hemen el birliğiyle ilk sayfalara çekelimmm
Bugün yıldönümümüz bizim şükür 3 yılı bitiriyoruz Allaha şükür sorunsuz çok güzel bir 3 yıl.Ama çok isterdim bugün bebek müjdesi vermek ama daha 5 gün var reglime. 5 gün daha sıkıcam dişimi bu ay da olmazsa yaz için bi şansım daha olmayacak çünkü döngümden dolayı ağustosta adet görmeyeceğim eylülün 4 üne sarkacak ve topiğin adına tam uygun olucam...

kızlaaaarrrr
kaldı 5gün gögüslerde bir garip ağrı kasığımda ilginç bir batma
offff

kızlaaaarrrr
kaldı 5gün gögüslerde bir garip ağrı kasığımda ilginç bir batma
offff

Ayyy ne güzel yazmışın batdaşım inşallahhhh hamilesindir arkadaşım kasıkta batma göğüste ağrı hayra alamet gibi.... Ben de hiç birisi yok bakalım beraber bekliyoruz 29 temmuzu ne olur benim de batsın kasığımmm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…