Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

inşallah ikimizde hamileyiz canım isteyen herkese nasıp etsın allahım

Kizlar uyudunuz mu bebde buradasinizdir diye gelmiştim.
Bugün uyandigimda acayip basim dönüyordu ve midem bulaniyordu.gerci aksama dogru gecti.
Hah dedim varsada hcg hormonu artik idrara geçmiştir diye testte cikar dedim.
Ama testi alip yapmam akşamı buldu.ve tabiki sonuc negatif.
Batim yarin. umutla bekliyorum.hayirlisiyla hicbirimiz kırmızıyi görmeyelim bu ay inşallah.
Bakalim bu sabah uyandigimda midem bulanacakmi!

ya kızlar benim son 3 günüm kaldı hiiiiç bir belirtim yok ya. akıntı falan yok kupkuruyum. zaten göğsümde de ağrı yok. hiç bişeyim yok.

sanırım olmadı.

ya kızlar benim son 3 günüm kaldı hiiiiç bir belirtim yok ya. akıntı falan yok kupkuruyum. zaten göğsümde de ağrı yok. hiç bişeyim yok.

sanırım olmadı.

Hemen umutsuzluğa kapılma. Burda cok duyduk hamileligimde hic bir belirtim olmadi diyen kişileri.hem önce Allah'tan sonrada gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez demişler

sanırım olmadı.

ben de seninle aynı durumdayım tatlım yaaa 3 ya da 4 günüm kaldı çünkü doktor 17sinde baktığımda yumurtan çoktaan çatlamış dedi ya temmuzun 15 i ya 16sı bilmiyoruz.Ama benim de adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor yerleşme dedikleri ara kanamam olmadı göğüslerim de birazcık bile ağrı yok normal karnım ağrıyo her ayki gibi.Ben de bu ay olmadı gibi düşünüyorum amaaaan zaten Ağustos 12de tatile çıkacağız taa kıştan ayarlamıştık 1 haftalığına fethiye ölüdenize gideceğiz eşimle banane bu ay da olmazsa ben de giderim rahat rahat yüzerim gezerim hiç çıkmam denizden keyfi bilir bebişin o da olsaydı yüzerdi benle şansını kaybeder gelmezse bu ay

kaldı 3 gün ama öküz ben dayanamayıp test yaptım sonuç tabiki negatif umudum söndü

Kizlar kan verdim bi saate cikacak sonucum.nolur dua edin.bu aydan cok ümitliyim.o yüzden olumsuz olmasindan cok korkuyorum

ya biz kadınlar ne kadar sabırsızız dimi... lingen, pozitif idrar testi örnekleri konusunda görmüştüm ovulasyonun 11.gününden itibaren yapılan test örnekleri vardı 11 ve 12.gün bişi yokken 13 ve 14te silik çizgi çıkmaya başlıyodu bence erken yapmışsın hatta hiç test bile almasaydın adetin gecikmeden insanı strese sokuyor işte testler ben almıyorum o yüzden.Adetim gecikmeden de almayacağım.Eğer elinde çok test varsa istersen yarın ve diğer sabah da dene belki değişikli olur ya da unut adetin geçene kadar sabırlı ol

Kizlar kan verdim bi saate cikacak sonucum.nolur dua edin.bu aydan cok ümitliyim.o yüzden olumsuz olmasindan cok korkuyorum

İnşallah canım ya hadi inşallah güzel haberler verirsin 1 gün geciktin sanırım umarım hayırlısı olsun hakkında.
Bu arada suşisesi nerede yahu onun da 24 temmuzmuş ama ses yok ne oldu acaba

sanırım olmadı.

rosesoulcan sen de test yaptın mı lingen gibi merak ettim? ben karnımda normal adet ağrımla bekliyorum sanırım hasta olmayı...Zaten bir şey öğrendim gebelik başlayınca hormonlorun etkisiyle bağırsaklar da sıkıntı oluyormuş ve anne adayı kabızlık çekiyormuş bense her ay regl öncesi afedersin tam tersi oluyorum bu ay da öyleyim o yüzden beklentim kalmadı.

elimde en az 8 test daha var ama yapar mıyım bilmiyorum çok moralim bozuldu

profiterol çıktı mı sonuç hadi canım güzel haber ver bize

Lingen canım sağlık olsun üzülme.. Bir dahaki aya tam gaz devamm:)
Profiterol sonuç ne kuzumm hadi insallahh gelmiştir bebisin bu ay bayram şekeri gibi :))
Sentimental canım 26 siydi son adetim ama son iki aydır 32 33 güne uzadı hep 28 günde olurken.
Şimdi 31. Günüm ama sabah biraz geldi heh dedim oldu ama şimdi tekrar bej akıntıya dönüştü
Akşama en geç yarına gelir bence (

Kizlar slm.herkes iyi mi kayinvalidem deyim ondan giremiyorum pek.pozitif haaber veren yok sanirim.profiterolum hadi insalah duamiz kabul olur hep birlikte seviniriz.

Anladım canım stresten geç yumurtlama başlamış olabilir sanırım sende.benim zaten hep 36 günde bir olduğu için her ay 5-6 gün geç adet oluyorum bu yüzden çok uzun beklemek zorundayım çok can sıkıcı ben de en son 24 temmuzda olmuştum şimdi 29unu bekliyorum.Gerçi trt'deki hoca dün olay çıkardı hamile kadının sokağa çıkması terbiyesizliktir dedi ama napalım kalırsak çıkıcaz biz de inşallah sokağa onun dediği gibi edepsizce değil içimde bir mucize taşıdığımı bilerek gezicem sokaklarda bakın ben çocuk yaptım diye değil...

Okadar emindimki olumlu olacagina.. maalesef degerim 0.100 . Ama nedense hala bu sonuca guvenmemem gerektiğine dair bi his var icimde.

Ayy sorma yaa o adam beni de delirtti manyak adam!!
Eşimin arabasıyla bir dolaşıp gelecekmişimmm heee olduuu okula da gitmeyim işi de bırakayım hamleyim diye

Okadar emindimki olumlu olacagina.. maalesef degerim 0.100 . Ama nedense hala bu sonuca guvenmemem gerektiğine dair bi his var icimde.
Canım bence güven çünkü olsaydı 5-10 da olsa çıkardı değer..
Bebek istediğimiz için adeti geciktiriyor bünye, belirtiler yaşıyoruz..
Hayırlısı olsun sıkma canınııı

Canım nolur kaptırma kendini bu kadar beklemek tabi ki ümitlendirici bir durum ama bu ay olmasa da canımız sağolsun hayatım yıpratma kendini Ben 5 aydır her gece uyumadan önce elimi kalbime koyuyorum ve diyorum ki 'Allahım bu ay sağlıklı bir bebeğim olacaksa bunu bana nasip et ama hakkımda hayırlısı değilse bu ay, ne olur gönlümü bu duruma razı et' O da sabrı okadar güzel veriyor ki...
İçin rahat değilse bir kaç gün daha bekle sonra tekrar tahlil yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…