inşallah ikimizde hamileyiz canım isteyen herkese nasıp etsın allahımAyyy ne güzel yazmışın batdaşıminşallahhhh hamilesindir arkadaşım kasıkta batma göğüste ağrı hayra alamet gibi.... Ben de hiç birisi yok bakalım beraber bekliyoruz 29 temmuzu ne olur benim de batsın kasığımmm :26:
ya kızlar benim son 3 günüm kaldı hiiiiç bir belirtim yok ya. akıntı falan yok kupkuruyum. zaten göğsümde de ağrı yok. hiç bişeyim yok.
sanırım olmadı.
ya kızlar benim son 3 günüm kaldı hiiiiç bir belirtim yok ya. akıntı falan yok kupkuruyum. zaten göğsümde de ağrı yok. hiç bişeyim yok.
sanırım olmadı.
Kizlar kan verdim bi saate cikacak sonucum.nolur dua edin.bu aydan cok ümitliyim.o yüzden olumsuz olmasindan cok korkuyorum
sanırım olmadı.
elimde en az 8 test daha var ama yapar mıyım bilmiyorum çok moralim bozulduya biz kadınlar ne kadar sabırsızız dimi... lingen, pozitif idrar testi örnekleri konusunda görmüştüm ovulasyonun 11.gününden itibaren yapılan test örnekleri vardı 11 ve 12.gün bişi yokken 13 ve 14te silik çizgi çıkmaya başlıyodu bence erken yapmışsın hatta hiç test bile almasaydın adetin gecikmeden insanı strese sokuyor işte testler ben almıyorum o yüzden.Adetim gecikmeden de almayacağım.Eğer elinde çok test varsa istersen yarın ve diğer sabah da dene belki değişikli olur ya da unut adetin geçene kadar sabırlı ol
Anladım canım stresten geç yumurtlama başlamış olabilir sanırım sende.benim zaten hep 36 günde bir olduğu için her ay 5-6 gün geç adet oluyorum bu yüzden çok uzun beklemek zorundayım çok can sıkıcıLingen canım sağlık olsun üzülme.. Bir dahaki aya tam gaz devamm:)
Profiterol sonuç ne kuzumm hadi insallahh gelmiştir bebisin bu ay bayram şekeri gibi :))
Sentimental canım 26 siydi son adetim ama son iki aydır 32 33 güne uzadı hep 28 günde olurken.
Şimdi 31. Günüm ama sabah biraz geldi heh dedim oldu ama şimdi tekrar bej akıntıya dönüştü
Akşama en geç yarına gelir bence(
Ayy sorma yaa o adam beni de delirtti manyak adam!!Anladım canım stresten geç yumurtlama başlamış olabilir sanırım sende.benim zaten hep 36 günde bir olduğu için her ay 5-6 gün geç adet oluyorum bu yüzden çok uzun beklemek zorundayım çok can sıkıcıben de en son 24 temmuzda olmuştum şimdi 29unu bekliyorum.Gerçi trt'deki hoca dün olay çıkardı hamile kadının sokağa çıkması terbiyesizliktir dedi ama napalım kalırsak çıkıcaz biz de inşallah sokağa onun dediği gibi edepsizce değil içimde bir mucize taşıdığımı bilerek gezicem sokaklarda bakın ben çocuk yaptım diye değil...
Canım bence güven çünkü olsaydı 5-10 da olsa çıkardı değer..Okadar emindimki olumlu olacagina.. maalesef degerim 0.100 . Ama nedense hala bu sonuca guvenmemem gerektiğine dair bi his var icimde.
Okadar emindimki olumlu olacagina.. maalesef degerim 0.100 . Ama nedense hala bu sonuca guvenmemem gerektiğine dair bi his var icimde.
Ayy sorma yaa o adam beni de delirtti manyak adam!!
Eşimin arabasıyla bir dolaşıp gelecekmişimmm heee olduuu okula da gitmeyim işi de bırakayım hamleyim diye
Pazara da gitmeyelim, çarşıya da gitmeyelim ,hatta üniveristeye gidip okumayalım yanımızda kocalarımız olmadan, sadece evde oturalım yemek ve çocuk yapalım onun mantığına göre...Hamile kalınca ortadan kaybolalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?