Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

test yapıyorum tabiki bugün ikinci testimi yaptım dün de bugün de negatif.2 günüm kaldı işte 29 adetim. benim öyle adet öncesi sızım olmaz hepsi adet başlayınca olur. o yüzden adet olacağımı da kendimi dinleyerek karar veremiyorum ben. ben de de kabızlık falan yok akıntı yok göğüs ağrısı yok. yani yok yok :)

ay aman ne espiri ne espiri... kendimi çok kötü hissediyorum ya. olmayınca olmuyor artık bıktım.her ay takmayacam diyorum adet sonrası yine umutlanıyorum.

bütün bunlar kısır döngü oldu artık bende.

Siz kaç aydır deniyosunuz canım 1 yıl oldu mu? biz 5.kez deniyoruz bu ay, mart ve mayısta 2 kimyasal gebelik oldu malesef.Çok üzgün konuştun, sanırım benden daha uzun zamandır deniyosun ve sabrın azalmış.Doktora gittinmi gerekli önlemleri aldın mı?

bende göğüs ağrısı ama çok değişik bir ağrı kasıklarda batma adet olacakmış gibi karın ve bacak ağrısı kabızlık mevcut ama gene de negatif

benim 11. ay bende mayısta kimyasal gebelik geçirdim ama olmuyo ya artık bıktım gerçekten genelde herkesin 3. ayında tutuyor olacağı varsa. en olmadı 6. 7. aya oluyor. daha sonrasında biraz güç.

bana allah vermeyecek heralde. buna tam emin olsam umud etmeyeceğim yemin ederim her ay yok oldu yok olmadı ömrümden ömür gidiyor ya yeter artık.

Doktorlar kritik süreyi doldurun sonra bize gelin diyorlar ya 1 yıl içinde siz yaklaşmışsınız.Ama şöyle düşün eğer kimyasal gebelik yaşayabiliyorsak tüplerimiz açık demektir ki bu çok önemli hsg'ye lüzum yok boşuna acı çekmeye.Eşin muayene olmalı sanırım çünkü doktor bana' kimyasal gebelik yaşadığına göre yumurtlaman var tüplerin açık demişti gelen spermin kalitesi bozuk olabilir 'demişti.Zaten eşim bu ay da olmazsa ben gidip muayene olacağım diyo bana.Sen muayene oldun mu?

ben muayene oldum eşimde sperm tahlili falan yaptırdı hiç bir sorunumuz yok yani.
tüplere baktırmadım. ama olmazsa eylül ya da ekimde bi baktıracağım.

çok üzülüyorum ya...

bende göğüs ağrısı ama çok değişik bir ağrı kasıklarda batma adet olacakmış gibi karın ve bacak ağrısı kabızlık mevcut ama gene de negatif

Hayirli sahurlar kizlar aglayrak hpnize dua ediorum

Kırmızılar geldi duam kabul oldu gelecekse cumartesi gelsin diye dua etmiştim hep. . Pazartesi bana prof yolu gözüküyor.. Eşim çalışıyor ama yalnız başıma binerim otobüse düşerim yollara...

Kırmızılar geldi duam kabul oldu gelecekse cumartesi gelsin diye dua etmiştim hep. . Pazartesi bana prof yolu gözüküyor.. Eşim çalışıyor ama yalnız başıma binerim otobüse düşerim yollara...

gunaydnnnnnnnnnnn tatlı seylr

selam herkeseeee susişesi geçmiş olsun canım dediğin gibi regl olmuşsun hiç iyi haber yok bu aralar kimseden ya canım sıkılıyo ben de karın ağrısı iyice artmış bi şekilde senin gibi adet olmayı bekliyorum neyse artık en azından tatilime rahat giderim dikkat etmem gereken bir durum olmaz, olcaksam keşke bugün olsam da kurtulsam stresi yordu beni ağrısı ,sivilcesi sancısı...

kismet canim uzulme herseyin hayirlisi
bende bu ay hic bir sey yapmiyicam hatda iliskiye bile onem vermiyorum ayaklari yukari dikmek felan yok hatda evde ovi testim var onu bile yapmiyicam bu ay ben tatildeyim cocuk dusunmek yok.cunki iliskide cocuk icin yapinca soguyordum hic istemiyordum ama simdi bu ay ttatil yapiyorum diye hic onemsemiyorumda herkese tavsiyyem bir iki aylik tatil yapsin cocuk tatili

Aynen yaa ha geldi ha gelecek sinir stres.. uçuk çıkmış çenemin üstünden sıkıntımdan..
Eğer yoksa senin de gelsin bir an önce..

En iyisi o aslında ama işte hep aklının bir köşesinde insanın..

valla öyle dua ediyorum suşisesi olcaksam yarın olsam da kurtulsam diye...Ben de sorun var herhalde ya ara tatilde düşünmüştük ilk okula bi gittim 5 arkadaş hamile kalmış ara tatilde tabi ben de öyleyim sonra düştü neyse 1-2aya olur dedim ama tık yok bugünde 6.arkadaşım aradı ben de hamileyim diye 33 yaşında 4 aylık evli nasıl sevindim çok dua ettim sonra da kendimi düşündüm 5 aydır bişi olmuyo yumurtam mı kalitesiz iyileşmeyen bir enfeksiyonum mu var bilmiyorum

Kizlar ben hala adet olmadim.olacak gibide hissetmiyorum. Ben inanıyorum ki bebegim benimle.kan testi erken oldugu icin göstermedi diye düşünüyorum. Muhtemelen gec yumurtladim. Gec döllenme olduguna inanmak istiyorum.

Son düzenleme:
Kizlar ben hala adet olmadim.olacak gibide hissetmiyorum. Ben inanıyorum ki bebegim benimle.kan testi erken oldugu icin göstermedi diye düşünüyorum. Muhtemelen gec yumurtladim. Gec döllenme olduguna inanmak istiyorum.

canım inşallahhhh öylesindir herkes moralsiz kimsede iyi haber yok nşallah sen bir güzel haber verirsen de ümitlerimiz yeşerir yine...

Canım inşallahh öyledir ama ben hala varsa az da olsa bir değer çıkardı diye düşünüyorum nedense..
İnşallahhhh inşalllahhhhhh gönlünden geçtiği gibi vardır..
Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin..

5 ay çok uzun bir zaman değil ki ama. Demek ki hamile kalabiliyorsun bence takma kafana rahat ol eminim gelecek bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…