Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

kızlar selammm
son iki gün bugün yine test yaptım gene negatif bide bunlar hassas testler 10 mıu o yüzden bence bebiş olsa çıkardı neyse önümüzdeki maçlara bakcaz artık

kızlar selammm
son iki gün bugün yine test yaptım gene negatif bide bunlar hassas testler 10 mıu o yüzden bence bebiş olsa çıkardı neyse önümüzdeki maçlara bakcaz artık

Hayrli sahurlar canlrm

artık çocuğm olacağına dair inancımı yitirdim

Lütfen böyle düşüme.Rabbimden daha iyi bilmiyoruz bizim icin hayırlı olacak zamanı. Belki bu kadar israrla isteyince imtihan olacagiz o bebisle Allah muhafaza.biraz tevekkul edelim.Rabbime birakalim.hakkimizda iyi olan ne varsa hakkimizda hayirli zaman nezamansa o zaman versin insallah.Allah a birakinca insan biraz daha rahatliyor.

Al benden de o kadar.. Sanki hiç hamile kalamayacağım gibi.. Sürekli hamile haberleri alıyorum çevremden..
Bu da beni iyice umutsuzluğa, mutsuzluğa itiyor..

Canım ne oldu senin durum??

ben de 29 temmuz treninden iniyorum kızlar bu akşam 5 gibi hasta oldum 1 gün erken oldum döngüm 36dan 35e indi bu ay ağustosta adet görmeyeceğim yeni batım 1 eylül... çoookkk ama çokkkkk üzüldüm öyle böyle değil çünkü bu ay yumurta takibindeydik bir daha böyle bir şansım olur mu bilmiyorum zor... 12 ağustosta tatile gidicem napayım artık dikkat etmeden tatilimi yaparım artık...kafama göre yaşarım

Al benden de o kadar.. Sanki hiç hamile kalamayacağım gibi.. Sürekli hamile haberleri alıyorum çevremden..
Bu da beni iyice umutsuzluğa, mutsuzluğa itiyor..

Canım ne oldu senin durum??

Canim hala gelmedi benim kırmızılar.insallah gelmez insallah hamileyimdir.oyle de hissediyorum üstelik.
Ama bu his beni allak bullak etti.surekli korku halindeyim.lavaboya her gidisimde giderken dua ediyorum resmen kirmizilari gormeyeyim diye.
Eger adet olursam hayal kırıklığım cok büyük olacak bu his yüzünden.

İns kirmzlari gormzsn cnm

Allahtan hayirlisini dileyelim kizlar.vakit ve saat gelmedimi olmuyor.
Arkadasim 3 aylik hamile idi .gecen hafta kontrole gittiginde bebegin kalbinin durmus oldugunu ogrendi
Cok uzgunum artik icimden hicbisey gelmiyor.sadece hamile kalmaklada bitmiyor.
Hakkimizda hayirlisi.hayirli saglikli hamilelikler diliyorum hepimize
Ben bi fikri kafamdan atmaya calissamda atamiyorum ama bu olaydan sonra kafamdan hala atamasamda Allahim benim neden olmuyo diye soylenmeyi biraktim.
Olmuyorsa vardir bi nedeni diyorum artik.su insanlar da her gordugunde sormasa bi o kaldi.

Sentimental bizdensin sen de o zaman.. Üzülme canım hayırlı sağlıklı zamanda gelecek inşallah.. Benim 13 ay oldu. 13 kere hayal kırıklığı.. Bilmiyorum daha kaç kere yaşayacağım bu hayal kırıklığını...

Profiterol canım insallahh gelmez ama stres yapma çünkü stres yaptıkça gecikiyor. Sen bir test daha yaptirsana.. Bakarsın hislerin doğru çıkar..

Canim test yapmak istemiyorum bi süre daha.gelecegi varsa gelir zaten kirmizilar.dun bi arkadasimla konuşmuştum.onun gecikmesinden 2 gün sonra kanda çıkmamış. Bi haftaya kadar adetin gelmezse söktürücü vereyim demis doktor.bi hafta sonra gitmiş tekrar kan almislar ozaman cikmis bebek.bende beklemeyi düşünüyorum bi süre daha.bi hafta kadar kv lerdeyim.burda ogrenmek istemiyorum zaten.

Kızlar ne oluyor yaa böyle birer birer kırmızı kart yiyoruzz
Valla ben yarın hastaneye gidip hangi tahliller lazımsa hepsini yaptırıyorum
Eşim varikosel ameliyatı olacak..Artık 1 yılımızı doldurduk harekete geçme zamanı..
Yeni yeni batlara yelken açıyorummm umutlaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…