kızlar selammm
son iki gün bugün yine test yaptım gene negatif bide bunlar hassas testler 10 mıu o yüzden bence bebiş olsa çıkardı neyse önümüzdeki maçlara bakcaz artık
kızlar selammm
son iki gün bugün yine test yaptım gene negatif bide bunlar hassas testler 10 mıu o yüzden bence bebiş olsa çıkardı neyse önümüzdeki maçlara bakcaz artık
kızlar nasılsınız görüşmeyeli yeni haberler var mı acaba
veeee
kırmızı kart !!!!!!!!!
artık çocuğm olacağına dair inancımı yitirdim
Al benden de o kadar.. Sanki hiç hamile kalamayacağım gibi.. Sürekli hamile haberleri alıyorum çevremden..artık çocuğm olacağına dair inancımı yitirdim
Canım ne oldu senin durum??Lütfen böyle düşüme.Rabbimden daha iyi bilmiyoruz bizim icin hayırlı olacak zamanı. Belki bu kadar israrla isteyince imtihan olacagiz o bebisle Allah muhafaza.biraz tevekkul edelim.Rabbime birakalim.hakkimizda iyi olan ne varsa hakkimizda hayirli zaman nezamansa o zaman versin insallah.Allah a birakinca insan biraz daha rahatliyor.
Al benden de o kadar.. Sanki hiç hamile kalamayacağım gibi.. Sürekli hamile haberleri alıyorum çevremden..
Bu da beni iyice umutsuzluğa, mutsuzluğa itiyor..
Canım ne oldu senin durum??
Canim hala gelmedi benim kırmızılar.insallah gelmez insallah hamileyimdir.oyle de hissediyorum üstelik.
Ama bu his beni allak bullak etti.surekli korku halindeyim.lavaboya her gidisimde giderken dua ediyorum resmen kirmizilari gormeyeyim diye.
Eger adet olursam hayal kırıklığım cok büyük olacak bu his yüzünden.
artık çocuğm olacağına dair inancımı yitirdim
Sentimental bizdensin sen de o zaman.. Üzülme canım hayırlı sağlıklı zamanda gelecek inşallah.. Benim 13 ay oldu. 13 kere hayal kırıklığı.. Bilmiyorum daha kaç kere yaşayacağım bu hayal kırıklığını...
Profiterol canım insallahh gelmez ama stres yapma çünkü stres yaptıkça gecikiyor. Sen bir test daha yaptirsana.. Bakarsın hislerin doğru çıkar..
Sentimental bizdensin sen de o zaman.. Üzülme canım hayırlı sağlıklı zamanda gelecek inşallah.. Benim 13 ay oldu. 13 kere hayal kırıklığı.. Bilmiyorum daha kaç kere yaşayacağım bu hayal kırıklığını...
Aynen öyleyim yavrum sizdenim ama ben, hem temmuzun hem de ağustosun 31 çektiğini unutmuşum bu durumda bat 1 eylül değil 31 ağustos (şaka gibiyim ya ağustosta adet olacağıma seviniyorum hale bak :) )
Allahın bir işi mi diyeyim bilmiyorm ama 12-18 ağustosta fethiyede tatilde olucam ve 16-19 arası günler benim yumurtamın çatladığı günler oluyo hadi bakalım şansa bıraktım artık zaten muayenede rahimde servisit çıkmıştı bende, ama doktor gebeliğe engel değil demişti ilaç yazmıştı hamile kalmazsan kullan demişti adetin bitince artık onları kullanırım sonra da çıkarım tatilime bi kafamı dinlerim sonra zaten okullar başlayacak ve ben 1.sınıf olacağım esas stres ozaman ikiye katlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?