Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Günaydın kızlar nasılsınız??
Kayıplar kaçaklar nerelerdesiniz ses verin yahuu:))

Benim esimdede varikosel var ama doktor ameliyat gerekmez degerler normal dedi.ilerde kotulesirse yaptirirsin dedi.
Bizim de bir sene olucak nerdeyse.acaba diyorum varikoselinmi etkisi var.
Ben rahim filmi haric tum testlerimi yaptirdim.rahim filminden sonrabakicaz artik ne cikacak

Valla canım sayıdan ziyade hareketlilik önemli. Bir de bu varikosel yüzünden gebelik olsa da erken düşük olabilir farketmezsin bile dedi prof bize.. Ama senin eşinde gerek yoksa yapmayalım demişse belki de gereği yok gerçekten..

Hareketlilik yuzde yetmisbesti hepsinin toplami
Bi sebep ariyorum iste.boyle her ay bekleyince problem ne diye sormaktan kendimi alamiyorum((((
Pofff hamile kalmak ne zor ismis yaa
Ilk geceden hamile kalanlari tebrik etmek lazim

ben bu ay ates olcumune baslıyorum bide tekrar corekotu bal tarcın karısımı ı kullancam bakalım hayırlısı

bi kırmızı kartta bende gelio galiba kızlar silinince kahverengi lekelenme geldi daha da 2gün vardı ama (

bi kırmızı kartta bende gelio galiba kızlar silinince kahverengi lekelenme geldi daha da 2gün vardı ama (

Gel kaybedenler kulübüne gel bacım Şaka maka kırmızılar gelmedikçe umut vardır bunu unutmaaaa

Kızlar bat ı geçenler yeni batlarını yazarsa güncelleme yapabilirimmm

Gel kaybedenler kulübüne gel bacım Şaka maka kırmızılar gelmedikçe umut vardır bunu unutmaaaa

zaten benim bu aydan umudum yoktu kocam yanımda yoktu çünkü:)) bu ayda bayram haftasına denk gelio yumurtlama haftam annemlerde olucaz bu ayda öle kalıcak gibi gözüküo 25ağustos canım bat yenilersin

Beni güncelle yavrum ya 31 ağustos yeni bat (batasıca )

günaydın kızlarrrr
cidden ya topigimizden bi tane bile hamis cıkmadı

Ohooo topik başlığı değiştirince küstü mü netti guncellerim bebisler yeni batları da ağustosa hamile ikonu koymak istiyorum artıkkkk. Bu arada profiterol ne yaptı yaa acabaa

Ohooo topik başlığı değiştirince küstü mü netti guncellerim bebisler yeni batları da ağustosa hamile ikonu koymak istiyorum artıkkkk. Bu arada profiterol ne yaptı yaa acabaa

Valla ümit besleyenler çok mu dramatik oldu acep :) 2013 bitmeden hamile kalmak isteyenler mi deseydik acaba :) Valla ne bileyim kızlar benim de 5 ay geçti bitti işte 2 kimyasal gebelik var ama sonuç yok bizim istememiz yetmiyo ki Allahın da nasip etmesi gerekiyo işte olmuyo diye kendimizi suçluyoruz bi eksiğimiz mi var falan diyoruz ama kısmet tabi bu işler hiç bir problemi olmadığı halde benim yengemin 6 yıl çocuğu olmadı genetik olarak bile araştırıldılar hiç bir şey çıkmadı 6 yıl sonra kızları oldu 2yıl sonra da oğulları 10 yıllık evliler işte şimdi 2 de çocuk...Hiç belli olmuyo demekki
İşin kötüsü hayatımızı ona göre planlamak oluyo mesela ben her gün spor yapan biriyim 50 kilonun üstüne çıkmadım en az 10 yıldır.4 aydır aman çocuk düşünüyorum ağır egzersiz yapmayayım dedim, yüzmeye gidiyodum haftada 3 gün aman enfeksiyon falan almayayım sonra devam ederim dedim bi baktım tartı 52.5 olmuş bile ülen dedim ortada bişey yok 2.5 kilo almışım.

Dediğin gibi kader kısmet canım bu işler..
Sen kimyasallar için araştırıldın mı canım? Kan pıhtılaşması falan mı vardı acaba?
Ben de dün tahlillerimi yaptırdım şükür temiz çıktı hormonlar kan. Haftaya da Ankaraya infertilite bölümüne randevu aldım başvuracağım bakalım histereskopimi yapsınlar ne varsa temizlesinler..
Ama ben 13 aydır bir kere bile hamile kalamadım

Kimyasal gebelikle ilgili doktor tamamen tesadüf dedi tatlım bir sorun yokmuş yani hormon tahlillerim de temiz çıktı birtek muayeneden rahimde servisit bulundu ama o da gebeliğe engel değil dedi adet olursan verdiğim ilaçları kullan geçer dedi.Kimyasal gebeliğe sevinilmez ama pozitif baktığım tek yönü hsgye gerek kalmaz diye ümit etmem.Yani tüplerim tıkalı olsa kimyasal da olsa yumurtam döllenmez dimi sonuçta bir tek o rahatlatıyor.Bu ay da bir geçsin bakalım tatilime gideyim kafam rahatlasın yine olmazsa eylülde eşim gidip görünecek doktora çünkü 6 ay geçmiş olacak onda da problem yoksa mecbur hsg ye razı olcam ama çok korkuyorum bben bayılangillerdenim korkudan:83:

ne kadar çok isterdim bana hamile ikonu koy demeyi dün kahverengi lekeler gelince hemen umudumu kırmayayım dedim.bugünde kırmızı kartı yedim.çok mutsuzum.artık umutla beklemek yok.. içim bomboş.ağlayamadım bile.

tatil bitsin evimize bi dönelim doktora gideceğiz eşimle.genel bi kontrolden geçelim bakalım.illa özele mi gitmemiz gerekiyor kızlar?devlet hastanelerinde yapılmıyormu bu tür işlemler? eşim kime görünsün mesela?bide ne gibi testler yaptıracağız? bana bi yardımcı olabilir misiniz bu konuda hiçbirşey bilmiyorum jinekolojik muayene dışında.

canım hiçbirşey yapmak istemiyor.öyle yatasım var sadece.boş boş duvarlara bakasım var.

kızlar bişi sorcam..bizde 5 aydır deniyoruz fakat olmadı.hatta denemeye başladığım ilk aylar adetlerim sıklaşmıştı 2 haftada adet oluyordum.doktora gittim herşey normal çıktı.sadece rahim filmi olmadı onuda kısa surede yapmıyorlr zannedersem.ama hiçbir sorun yoksa bir kimyasal gebelik bile geçirmedim.eşim hiç doktora görümmedi.doktorlara göre kısa bir dönem ama ben zaman kaybetmek istemiyorum bu aydan sonra eşimi götürmeyi düşünüyorum.eşlerinizide aynı kadın doğımcuya mı götürüyorsunuz acaba????

yavrucum üzülme bak görüyorsun ki stres yapınca adetin bile gecikiyor düzenin bozuluyor.tmm elinde değil belki bende çok defa yaşadım bunu.benim adetim hiç gecikmedi bile öyle bir ümidim bile oluşmadı hatta hep günlerce erken geldi olumsuz düşüncemden dolayı.bende olmayacak düşüncesi hep hakim.bu iki aydır adetim düzeldi çok fazla takmıyorum çünki tmm çok istiyorum bebek görünce ağlıyorum içimden fırtınalar kopuyo ama takmamaya çalışıyorum.

doktor konusuna gelince eşimi hiç götürmedim bende aynı soruyu sordum yukarıda.ama kendim için gittim kan tahlillerine bakıyorlar hormonlara vs.birde ultrason normal yada vajinal.bana bukadarı yapıldı cnm.hiçbir sorun yok denildi.tek yapılmayan rahim filmi onuda erken olduğu için yapmadılar sanırım.ve ben çok korkuyorum ondan inşallah gerek kalmadan hamile kalırız.

Canım eşinin üroloji bölümüne gitmesi lazım.. Onlara durumunuzu anlattığınızda gerekli kontrolleri, testleri isteyecektir zaten..

Profiterol canım sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama, bulunduğun şehirde iyi bir hastane bulmalısın..
İlla ki özel hastaneye gitmene gerek yok. Bu testleri yaptırabileceğin büyük bir devlet hastanesi de bulabilirsin..
Ben özele de gittim, devlete de gittim ve inan ki özelin hiçbir farkı yok.. Aksine, özeldekiler para için oyalayabiliyorlar.
Üniversite hastanelerinde randevu almak işkence gibi.. Ben Ankaranın ilçesindeyim ve Ankarada Zekai Tahir Burak eğitim araştırma hastanesinde bütün testler, rahim filmleri, histerskopi, laporoskopi ne gerekiyorsa yapıyorlar. Sen de böyle bir devlet hastanesi bulabilirsin..
Sıkma canını ne olur..İlk gün ben de öyleydim..Ağlıyordum oturduğum yerden ama geçti bir iki güne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…