Kızlar ne oluyor yaa böyle birer birer kırmızı kart yiyoruzz
Valla ben yarın hastaneye gidip hangi tahliller lazımsa hepsini yaptırıyorum
Eşim varikosel ameliyatı olacak..Artık 1 yılımızı doldurduk harekete geçme zamanı..
Yeni yeni batlara yelken açıyorummm umutlaaaaa
Benim esimdede varikosel var ama doktor ameliyat gerekmez degerler normal dedi.ilerde kotulesirse yaptirirsin dedi.
Bizim de bir sene olucak nerdeyse.acaba diyorum varikoselinmi etkisi var.
Ben rahim filmi haric tum testlerimi yaptirdim.rahim filminden sonrabakicaz artik ne cikacak
Valla canım sayıdan ziyade hareketlilik önemli. Bir de bu varikosel yüzünden gebelik olsa da erken düşük olabilir farketmezsin bile dedi prof bize.. Ama senin eşinde gerek yoksa yapmayalım demişse belki de gereği yok gerçekten..
bi kırmızı kartta bende gelio galiba kızlar silinince kahverengi lekelenme geldi daha da 2gün vardı ama(
Gel kaybedenler kulübüne gel bacımŞaka maka kırmızılar gelmedikçe umut vardır bunu unutmaaaa
Kızlar bat ı geçenler yeni batlarını yazarsa güncelleme yapabilirimmm
Slm kizlar nasilsiniz.bu topic ne olacak boyle hic doğurgan degiliz yaaa
Gel kaybedenler kulübüne gel bacımŞaka maka kırmızılar gelmedikçe umut vardır bunu unutmaaaa
Kızlar bat ı geçenler yeni batlarını yazarsa güncelleme yapabilirimmm
Ohooo topik başlığı değiştirince küstü mü nettiguncellerim bebisler yeni batları da ağustosa hamile ikonu koymak istiyorum artıkkkk. Bu arada profiterol ne yaptı yaa acabaa
Valla ümit besleyenler çok mu dramatik oldu acep :) 2013 bitmeden hamile kalmak isteyenler mi deseydik acaba :) Valla ne bileyim kızlar benim de 5 ay geçti bitti işte 2 kimyasal gebelik var ama sonuç yok bizim istememiz yetmiyo ki Allahın da nasip etmesi gerekiyo işte olmuyo diye kendimizi suçluyoruz bi eksiğimiz mi var falan diyoruz ama kısmet tabi bu işler hiç bir problemi olmadığı halde benim yengemin 6 yıl çocuğu olmadı genetik olarak bile araştırıldılar hiç bir şey çıkmadı 6 yıl sonra kızları oldu 2yıl sonra da oğulları 10 yıllık evliler işte şimdi 2 de çocuk...Hiç belli olmuyo demekki
İşin kötüsü hayatımızı ona göre planlamak oluyo mesela ben her gün spor yapan biriyim 50 kilonun üstüne çıkmadım en az 10 yıldır.4 aydır aman çocuk düşünüyorum ağır egzersiz yapmayayım dedim, yüzmeye gidiyodum haftada 3 gün aman enfeksiyon falan almayayım sonra devam ederim dedim bi baktım tartı 52.5 olmuş bile ülen dedim ortada bişey yok 2.5 kilo almışım.
Dediğin gibi kader kısmet canım bu işler..
Sen kimyasallar için araştırıldın mı canım? Kan pıhtılaşması falan mı vardı acaba?
Ben de dün tahlillerimi yaptırdım şükür temiz çıktı hormonlar kan. Haftaya da Ankaraya infertilite bölümüne randevu aldım başvuracağım bakalım histereskopimi yapsınlar ne varsa temizlesinler..
Ama ben 13 aydır bir kere bile hamile kalamadım
Ohooo topik başlığı değiştirince küstü mü nettiguncellerim bebisler yeni batları da ağustosa hamile ikonu koymak istiyorum artıkkkk. Bu arada profiterol ne yaptı yaa acabaa
ne kadar çok isterdim bana hamile ikonu koy demeyidün kahverengi lekeler gelince hemen umudumu kırmayayım dedim.bugünde kırmızı kartı yedim.çok mutsuzum.artık umutla beklemek yok.. içim bomboş.ağlayamadım bile.
tatil bitsin evimize bi dönelim doktora gideceğiz eşimle.genel bi kontrolden geçelim bakalım.illa özele mi gitmemiz gerekiyor kızlar?devlet hastanelerinde yapılmıyormu bu tür işlemler? eşim kime görünsün mesela?bide ne gibi testler yaptıracağız? bana bi yardımcı olabilir misiniz bu konuda hiçbirşey bilmiyorum jinekolojik muayene dışında.
canım hiçbirşey yapmak istemiyor.öyle yatasım var sadece.boş boş duvarlara bakasım var.
Canım eşinin üroloji bölümüne gitmesi lazım.. Onlara durumunuzu anlattığınızda gerekli kontrolleri, testleri isteyecektir zaten..kızlar bişi sorcam..bizde 5 aydır deniyoruz fakat olmadı.hatta denemeye başladığım ilk aylar adetlerim sıklaşmıştı 2 haftada adet oluyordum.doktora gittim herşey normal çıktı.sadece rahim filmi olmadı onuda kısa surede yapmıyorlr zannedersem.ama hiçbir sorun yoksa bir kimyasal gebelik bile geçirmedim.eşim hiç doktora görümmedi.doktorlara göre kısa bir dönem ama ben zaman kaybetmek istemiyorum bu aydan sonra eşimi götürmeyi düşünüyorum.eşlerinizide aynı kadın doğımcuya mı götürüyorsunuz acaba????
ne kadar çok isterdim bana hamile ikonu koy demeyidün kahverengi lekeler gelince hemen umudumu kırmayayım dedim.bugünde kırmızı kartı yedim.çok mutsuzum.artık umutla beklemek yok.. içim bomboş.ağlayamadım bile.
tatil bitsin evimize bi dönelim doktora gideceğiz eşimle.genel bi kontrolden geçelim bakalım.illa özele mi gitmemiz gerekiyor kızlar?devlet hastanelerinde yapılmıyormu bu tür işlemler? eşim kime görünsün mesela?bide ne gibi testler yaptıracağız? bana bi yardımcı olabilir misiniz bu konuda hiçbirşey bilmiyorum jinekolojik muayene dışında.
canım hiçbirşey yapmak istemiyor.öyle yatasım var sadece.boş boş duvarlara bakasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?