Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Aramızda ismini değiştirenler var sanırım su828 :)
canım valla ben de 5 aydır deniyorum ilk çocuk olacak kısmetse ama olmadı çoğu kişi 5 ay için kısa diyor ama etrafımdaki arkadaşlarım çocuk sahibi olsak mı acaba deyip bi de üstüne kimi ilk ay, kimisi 2. ayda hamile kalınca ben panikliyorum.Stres önemli etkendir kesin ama 5X35=175 gün eder 175 gündür acaba hamile kalabildim mi diye beklenti içinde oluyosun istemeden strese giriyosun bu ay stres olmayacağım diyosun ama aslında kendini kandırıyosun.Mesela ben çok dua ediyorum herşeyle ilgili.Acaba dedim dua ettikçe takıntı mı oluyor kendimi strese mi sokuyorum daha çok...Bu ay unutsam, olursa olur, olmazsa olmaza desem çocuk için dua etmesem aklıma bile getirmesem ,diyorum... sonra bu düşünce de saçma geliyor hey Allahım yaa kırdık kafayı

5 ay uzun bir zaman değil ki. Kafana takma bir sene dolsun bekle hele :)
Evet isim degistirdim şişeyi kaldırdım artık

sucum benim bat yanlis 23 agustos olacak düzeltebilirmisin

Tamam canım sonra duzeltirim tam yazmadigin için eskiye göre bir değer girmiştim:)

ah profiterolüm insan onca umudun üstüne kirmizi kirbaci yiyince kahroluyor seni cok iyi anliyorum ama yilmak yok umutlar ölmemeli

Burda cogunluk 5 ayinda galiba.ben artik 5.ayimi doldurdum.6ay bosa gidecek zaten. Bayrama denk geliyor yumurtlama ailelerin taninda olmaz.7.aya umut baglariz artik.ebrulimavi ve sentimentalde 5.ayindalar herhalde.

Lingen canim üzülmemek elde mi? Durup durup aglayasim geliyor.bide kv lerdeyim.kendimi sıkıyorum caktirmamak icin.gece yatarken bırakıyorum gözyaşlarımi.umudumu kesmek istemiyorum amaa cok icim acıyor.

Caniim cook uzuyosun kendini.bizden daha cok bekleyenler var senelerce bekleyenler var onlari dusununce yersiz uzuldugunu anlayacaksin.daha doktora bile gitmemissin bi gidersin bakarsin durumlar ne.bosuna kendini yipratma.bayramdan sonra daha duzenli calisicaz cnm.

Aynen öyle canım ben de 5.ayımdayım şubatta denedik ilk, martta oldu ama kimyasalmış düştü ...martta denedik nisanda olmadı nisanda denedik mayısta yine kimyasal... mayısta tekrar denemedik çünkü alerjik astım nedeniyle ilaç kullandım 1ay... haziranda bir daha denedik sonucu temmuzda alıcaktık işte o da bu ay olmadı bakalım bir de ağustosta deneyelim...

canım inşallah ağustosta yüzünü güldürsün Rabbim. benim için zor bir ihtimal ağustos.çünkü ailelerin yanındayız.
çok şükür hamile kalabiliyorsun demekki..inşallah bu ay sıkı sıkı tutunur bebişin.

Canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize yani :116::116::116::116:
bide ben 2*5 yıl doğum kontrol ilacı kullandım.Ona canım sıkılıyo keşke 2 yıldan sonra bıraksaymışım.Bana şuana kadar bi zararı olmadı ama vücudumun huyu değişti 6 ay oldu bırakalı evlenmeden önce ben en az 6-7 gün adet olurdum evlenir evlenmez kullandım ilaç bıraktığımdan beri 3 gün tam hasta oluyorum 4.gün yalandan damla geliyor yani beni boşuna banyoya taşıyor.He bide 6 aydır 4.gün adetim bildiğin kahverengi şeklinde geliyor kırmızı değil yani.Eskiden hiç yoktu böyle şeyler evlilikle mi ilgili ilaçla mı ilgili çözemedim....

tatlım canını bosuna sıkma ılacla ılgılı degıl bn hıc dogum k. hapı kullanmadım evlenmeden once 7gun fln regl olurdum dolu dolu ewlendıktn snra bu 4gune fln dustu ve 5. gunde bitiyır dıyeblrm 3.gundn ıtıbarende pecete koy nerdeyse orkıde bıle gerek yok hormınlarla alakalı degısıyor bılıyorsun kadın olduktn snra

Hımm bunu duymak yalnız olmadığımı bilmek güzel teşekkür ederim.Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamileliğin? Bulantı ıvır zıvır rahatsız edebn çok fazla bir şey yoktur umarım

Hımm bunu duymak yalnız olmadığımı bilmek güzel teşekkür ederim.Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamileliğin? Bulantı ıvır zıvır rahatsız edebn çok fazla bir şey yoktur umarım
bn iyiyim cnm babamizi beklıyoruz gelınce cok cok iyi olucaz ıns. bebegım benı hıc uzmedi ck nadir bulantı kusmam oldu sadece istahli degilim oda normalms hyrlısı artık

Kızlar topiğimizi kaçıncı sayfalardan topladım nerelerdesin yahu kendinize gelin artıkk

Sanırım çoğumuzun batı, ağustosta sonu herkes ümidini yitirince bu ay dinlenmeye çekildi sanırım...Ben de ayın 8inden 18sine kadar olmayacağım bari ben dönene kadar birileri hamileyim diye yazsa yahuuuu valla daraldım heee
Stresten midir vitaminsizlikten midir tırnaklarım bembbeyaz leke oldu ya her bir yanı neyim eksik acaba :)

canim benimde batimi deyissen temmuzda kalmis benim yeni adi batmis batim 18 agustos

Kızlar topiğimizi kaçıncı sayfalardan topladım nerelerdesin yahu kendinize gelin artıkk

Hepimiz umutsuzuz sanirim.ben artik duruldum.bosverme durumlarindayim
Agustostan hiiiic umudum yok.ovulasyon testi kullanmadim.tahmin ettigim ovulasyon gunlerindede calisma yapmadik.esime kizdim
Bu ay cope gitti.artik bir yili da dolduracagiz zaten.
Ben bayram sonrasi regl den sonra artik bir yil doldu diyerekten doktora gidecegim
Hakkimizda hayirlisi.
Umarim sizler guzel haberler verirsiniz.motive oluruz

Kizlar slm nasilsiniz.herkesin bat i batmis anlasilan.normal sartlarda yarin bat günüm. Insallah regl olmaam dicem ama kesin olucam kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…