- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Burda cogunluk 5 ayinda galiba.ben artik 5.ayimi doldurdum.6ay bosa gidecek zaten. Bayrama denk geliyor yumurtlama ailelerin taninda olmaz.7.aya umut baglariz artik.ebrulimavi ve sentimentalde 5.ayindalar herhalde.
Lingen canim üzülmemek elde mi? Durup durup aglayasim geliyor.bide kv lerdeyim.kendimi sıkıyorum caktirmamak icin.gece yatarken bırakıyorum gözyaşlarımi.umudumu kesmek istemiyorum amaa cok icim acıyor.
canim nasilsin adi nasil deyisiyorlar bana da oyretirmisin? lutfennnnn:26:5 ay uzun bir zaman değil ki. Kafana takma bir sene dolsun bekle hele :)
Evet isim degistirdim şişeyi kaldırdım artık
Burda cogunluk 5 ayinda galiba.ben artik 5.ayimi doldurdum.6ay bosa gidecek zaten. Bayrama denk geliyor yumurtlama ailelerin taninda olmaz.7.aya umut baglariz artik.ebrulimavi ve sentimentalde 5.ayindalar herhalde.
Lingen canim üzülmemek elde mi? Durup durup aglayasim geliyor.bide kv lerdeyim.kendimi sıkıyorum caktirmamak icin.gece yatarken bırakıyorum gözyaşlarımi.umudumu kesmek istemiyorum amaa cok icim acıyor.
Aynen öyle canım ben de 5.ayımdayım şubatta denedik ilk, martta oldu ama kimyasalmış düştü ...martta denedik nisanda olmadı nisanda denedik mayısta yine kimyasal...mayısta tekrar denemedik çünkü alerjik astım nedeniyle ilaç kullandım 1ay... haziranda bir daha denedik sonucu temmuzda alıcaktık işte o da bu ay olmadı bakalım bir de ağustosta deneyelim...
canım inşallah ağustosta yüzünü güldürsün Rabbim. benim için zor bir ihtimal ağustos.çünkü ailelerin yanındayız.
çok şükür hamile kalabiliyorsun demekki..inşallah bu ay sıkı sıkı tutunur bebişin.
tatlım canını bosuna sıkma ılacla ılgılı degıl bn hıc dogum k. hapı kullanmadım evlenmeden once 7gun fln regl olurdum dolu dolu ewlendıktn snra bu 4gune fln dustu ve 5. gunde bitiyır dıyeblrm 3.gundn ıtıbarende pecete koy nerdeyse orkıde bıle gerek yok hormınlarla alakalı degısıyor bılıyorsun kadın olduktn snraCanım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize yani :116::116::116::116:
bide ben 2*5 yıl doğum kontrol ilacı kullandım.Ona canım sıkılıyo keşke 2 yıldan sonra bıraksaymışım.Bana şuana kadar bi zararı olmadı ama vücudumun huyu değişti 6 ay oldu bırakalı evlenmeden önce ben en az 6-7 gün adet olurdum evlenir evlenmez kullandım ilaç bıraktığımdan beri 3 gün tam hasta oluyorum 4.gün yalandan damla geliyor yani beni boşuna banyoya taşıyor.He bide 6 aydır 4.gün adetim bildiğin kahverengi şeklinde geliyor kırmızı değil yani.Eskiden hiç yoktu böyle şeyler evlilikle mi ilgili ilaçla mı ilgili çözemedim....
tatlım canını bosuna sıkma ılacla ılgılı degıl bn hıc dogum k. hapı kullanmadım evlenmeden once 7gun fln regl olurdum dolu dolu ewlendıktn snra bu 4gune fln dustu ve 5. gunde bitiyır dıyeblrm 3.gundn ıtıbarende pecete koy nerdeyse orkıde bıle gerek yok hormınlarla alakalı degısıyor bılıyorsun kadın olduktn snra
bn iyiyim cnm babamizi beklıyoruz gelınce cok cok iyi olucaz ıns. bebegım benı hıc uzmedi ck nadir bulantı kusmam oldu sadece istahli degilim oda normalms hyrlısı artıkHımm bunu duymak yalnız olmadığımı bilmek güzel teşekkür ederim.Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamileliğin? Bulantı ıvır zıvır rahatsız edebn çok fazla bir şey yoktur umarım
Kızlar topiğimizi kaçıncı sayfalardan topladım nerelerdesin yahu kendinize gelin artıkk
Kizlar slm nasilsiniz.herkesin bat i batmis anlasilan.normal sartlarda yarin bat günüm. Insallah regl olmaam dicem ama kesin olucam kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?