Kizlar slm nasilsiniz.herkesin bat i batmis anlasilan.normal sartlarda yarin bat günüm. Insallah regl olmaam dicem ama kesin olucam kesin.
lütfen olmaaaaaaa :) güzel haber ver topiğe :)
Ebrulimavi cnm hadi güzel bi haber ver hepimize umut ol inşallah
Insallah dicem ama hic zannetmiyorum cnm ya cunki bu ay hic duzenli calismadik arti belimde ağrı var regl ağrısı gibi.
cnm ya bnm adete 5 gun var suan bacagm agryo nden szce
Insallah dicem ama hic zannetmiyorum cnm ya cunki bu ay hic duzenli calismadik arti belimde ağrı var regl ağrısı gibi.
Sana da hayırlı mübarek bayramlar canım güle güle git gel insallahhkızlar öglen memlekete gtcez baya giremcem kndnze iyi bakn özleyn bni byramnz mübarek olsun szleri sevyorumm
Hakkaten de boş boş umutlanıyoruz gecikince Batını güncelleyeceğim canım inşallah son bat olurKizlar özledim sizi :)
Kv.lerdeyim giremiyorum nete.batimi güncelleyebilir misin canim.31 agustos gelemeyesice bat.gerci gelmeyince de yok yere umutlaniyoruz.en iyisi bebis yoksa hic gecikmemesi ..
İnşallahh sahiden yazarsın hamile olduğunuvalla ben de yazmak istiyorum yihuu hamileyim diye ama yokki bebiş acaba yazıp kaçsammı topicten kendimi mutlu etmek için
çocukken zile basıp kaçardık yaDur bakim bi deniyim: kızlarrr ben hamileyimmmmmm (hımmm güzel duyguymuş ayyyyy )
Neyse daha ovulasyon günüme 12 gün var şmarmaya lüzum yok :121:
Hadi baakalım inşallah vardır bebiş bayram öncesi güzel bir haber ver bize. Hatta kana gitgünaydın cNLr.henüz olmadım ama hiç belli olmuyor her an olabilirim:)
Sana da hayırlı mübarek bayramlar canım güle güle git gel insallahh
Hakkaten de boş boş umutlanıyoruz gecikince Batını güncelleyeceğim canım inşallah son bat olur
İnşallahh sahiden yazarsın hamile olduğunu
Hadi baakalım inşallah vardır bebiş bayram öncesi güzel bir haber ver bize. Hatta kana git
canım batin kac gün geçtiTatlim kana gitmem icin cok erken.umidim yok zaten tekrar cok umitlenmek istemiyorum birkac gunluk aksama oluyor adetimde tek bir fark var bebek calismalarina basladimizdan beri hep erken gelen adetim ilk kez gecikti bir guncukkesin ben umitleneyim diyedir bu beklicem bakalim
canım batin kac gün geçti
inşallah bu sefer tutmuştur inatci bebis
inşallah güzel haber alırsın canım hadi hayırlısıTatlim dün olmam gerekirdi normal sartlarda bunu gecikme olarak saymiyorum hic arti adet belirtim hic yok.sadece dun ve onceki gun belim cok agridi simdi o da yok.
inşallah güzel haber alırsın canım hadi hayırlısı
Sana da hayırlı mübarek bayramlar canım güle güle git gel insallahh
Hakkaten de boş boş umutlanıyoruz gecikince Batını güncelleyeceğim canım inşallah son bat olur
İnşallahh sahiden yazarsın hamile olduğunu
Hadi baakalım inşallah vardır bebiş bayram öncesi güzel bir haber ver bize. Hatta kana git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?