Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

valla ben de yazmak istiyorum yihuu hamileyim diye ama yokki bebiş acaba yazıp kaçsammı topicten kendimi mutlu etmek için
çocukken zile basıp kaçardık ya Dur bakim bi deniyim: kızlarrr ben hamileyimmmmmm (hımmm güzel duyguymuş ayyyyy )
Neyse daha ovulasyon günüme 12 gün var şmarmaya lüzum yok :121:

Kizlar özledim sizi :)
Kv.lerdeyim giremiyorum nete.batimi güncelleyebilir misin canim.31 agustos gelemeyesice bat.gerci gelmeyince de yok yere umutlaniyoruz.en iyisi bebis yoksa hic gecikmemesi ..

cnm ya bnm adete 5 gun var suan bacagm agryo nden szce

bazen bendede oluyor cnm kasılma gibi birşey içini bişe kemiriyo gibi oluyor.adet olduğumdada zaten bacaklarım çok ağrır.sendede böyle oluyorsa normaldir.bacak ağrısını gebelikte duydum ama gebelik ilerleyince ortaya çıkan bi ağrı.

Insallah dicem ama hic zannetmiyorum cnm ya cunki bu ay hic duzenli calismadik arti belimde ağrı var regl ağrısı gibi.

kızlar öglen memlekete gtcez baya giremcem kndnze iyi bakn özleyn bni byramnz mübarek olsun szleri sevyorumm

kızlar öglen memlekete gtcez baya giremcem kndnze iyi bakn özleyn bni byramnz mübarek olsun szleri sevyorumm
Sana da hayırlı mübarek bayramlar canım güle güle git gel insallahh

Kizlar özledim sizi :)
Kv.lerdeyim giremiyorum nete.batimi güncelleyebilir misin canim.31 agustos gelemeyesice bat.gerci gelmeyince de yok yere umutlaniyoruz.en iyisi bebis yoksa hic gecikmemesi ..
Hakkaten de boş boş umutlanıyoruz gecikince Batını güncelleyeceğim canım inşallah son bat olur

İnşallahh sahiden yazarsın hamile olduğunu

günaydın cNLr.henüz olmadım ama hiç belli olmuyor her an olabilirim:)
Hadi baakalım inşallah vardır bebiş bayram öncesi güzel bir haber ver bize. Hatta kana git

Tatlim kana gitmem icin cok erken.umidim yok zaten tekrar cok umitlenmek istemiyorum birkac gunluk aksama oluyor adetimde tek bir fark var bebek calismalarina basladimizdan beri hep erken gelen adetim ilk kez gecikti bir guncuk kesin ben umitleneyim diyedir bu beklicem bakalim

canım batin kac gün geçti
inşallah bu sefer tutmuştur inatci bebis

kzlar ben gldm ama bu ayda olmadı hastalndm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…