yok guzelim yaaaa pes etmedim ama bakıyorum kimse ugramiyo geri gidiyorum napimKızlar neredesiniz yahu pes ettiniz herhalde :))
Kızlar neredesiniz yahu pes ettiniz herhalde :))
su canim ben dunden onceki gun hastalandim yani yine bosa gitdi bu ay yeni bat12-13 eylul bu ay basliyicam ovi testlerime yeniden atesimide olcmek istiyorum baska aklima ne gelse yapicam yine bakalim umutlarim eylule kaldi cok uzgunumKızlar neredesiniz yahu pes ettiniz herhalde :))
Pes etmek yok.tam gaz devam calismalara.her reglide ölen umutlar her yumurtlamada yeniden dirilir
Giremiyorum nete.kv.lerdeyim.bekleyin beni yoldaşlar. İnşallah güzel haberlerle gelirim.ve geldigimde hepinizin güzel haberini alirim inşallah.
su canim ben dunden onceki gun hastalandim yani yine bosa gitdi bu ay yeni bat12-13 eylul bu ay basliyicam ovi testlerime yeniden atesimide olcmek istiyorum baska aklima ne gelse yapicam yine bakalim umutlarim eylule kaldi cok uzgunumkeske turkiyyede yasasaydim direk asilama yaptirirdim ama yok buralarda nede memleketimde de yok bence asilama olsaydim en azindan beynim rahatlardi.. bir sey sorucam asilama ve tup bebek kaca mali oluyor turkiyyede ama dollarnan bir bilgin varmi?:26:
Günaydınnnnnn
bata son 7 gün hadi hayırlısı
sen niye umutlanmiyon bakim
Hadi bakalım bomba gibi dönüşünü bekliyoruzzz
Valla devlet hastanelerinde yapanlar da var ama sanırım özelde 4000-5000 e mal oluyor tüp bebek. aşılamadan haberim yok ama..
Aynı sayılır batlarımız ben de 20. günümdeyim. Benim umudum yok ama senin bebiş gelir inşallahh
sen niye umutlanmiyon bakim
bu iste umutsuzluğa yer yok
Hakkaten yaa batı yaklaşanlar yok mu nerelerdesiniz kızlarrrrSlm canlar nasilsiniz? Topik gerilerde kalmis yine
benim bata 5 gün kaldı
Kızlar neredesiniz yahu pes ettiniz herhalde :))
Ayy hakkaten ben de onu düşünüyorum günlerdir. Aralık gibi hamile kalsam eylül gibi olur iyi olur diyorum ama şu önümüzdeki aylarda kalırsak işimiz kötü iznimiz boşa gidecekHerkese iyi gecelerrrr ben de geldim tatilciğimden valla iyi stres attım şimdi de naptınız diye topiği okuyodum...Ne pes etmesi pes etmek yokAma bizim mesleğe göre çok saçma bir aya kaldık canımcım yaaa bu ay tutsa doğacağı ay mayıs tüm resmi izinler iptal gibi oluyo aslında ocak-şubat ayında olması en şahanesi de nasıl tutturacaz işte.Neyse ben zaten tatilde öyle bir unuttum ki bebek işini gezdim gezdim durdum tatilimizin son 2 günü itibariyle de ovulasyon dönemim başladı 21'ine kadar ihtimalim var değerlendiriririz artık...Sarışınım ben saçımı azcık koyulaştırayımda hamile kalır da boyayamazsam çok ton farkı olmasın diye aylardır gıdım gıdım istemeyerek koyulaştırıyodum, bu ay ondan da vazgeçtim sarışın oldum yine oh be stres mtres yok artık olursa olur olmazsa bakarız inşallah çaresine zaten 1.sınıf okutçam aklıma bebek kolay kolay gelmez daha
Ayy hakkaten ben de onu düşünüyorum günlerdir. Aralık gibi hamile kalsam eylül gibi olur iyi olur diyorum ama şu önümüzdeki aylarda kalırsak işimiz kötü iznimiz boşa gidecek
Yaa bu arada Ramazan boyu ben bu Aamir Khan filmlerine iyi taktım yaa telefon melodim bile Fanaa müziği eşim beni boşayacak yakında
benim bata 5 gün kaldı
senin adet döngün kac gün kien son senle beraber hasta olmuştuk tatlım ama maşallah sen ne güzel kısa sürede adet oluyosun senin bata 5 gün var ben daha yeni yumurtlama zamanındayım benim bata 12 gün falan var
senin adet döngün kac gün ki
17 tane mii eskileri de mi izledin? Onlar sanki beni sarmaz gibime geliyor yaa en son Lagaan izledim o bile 3idiots, fanaa, ghajini gibi sarmadışaka gibiyiz yaaa benim telefon melodim de zoobi doobi 3 idiotstan :103: 17 tane filmini izledim ramazanda sonra kitaba daldım ara verdim şizofren diye bir kitap var ama nasıl sardı beni tatilde eşim şezlongta uzanırken ben soluksuz kitap okudum şimdi 3-4 tane daha film izleyip aamiri 20ye tamamlarım
anaaaaa bekle bekle bitmez ki onca gün allah yardim etsin canım35-36 gün arasında değişiyor yavrum benimki bugün 23.günüm oluyor hala ovulasyon döneminde olma ihtimalim var yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?