- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
17 tane mii eskileri de mi izledin? Onlar sanki beni sarmaz gibime geliyor yaa en son Lagaan izledim o bile 3idiots, fanaa, ghajini gibi sarmadıAma yaa harbiden de adama iyice takmış durumdayım My name is khan var onun değil ama, onu da izle çok güzel o da. Zaten Hollywood'un adı çıkmış Bollywood daha bana uyuyor
Zaten Aamir Khanın her filminde ağladım herhalde..Aynen eski filmlerine kadar indim anlayacağın bak bende black filmini öneririm o da şahane izle mutlaka bollywood'dan biraz ağlamalı ama olsun dokunduruyor insana
anaaaaa bekle bekle bitmez ki onca gün allah yardim etsin canım
Merhaba kizlar bende tatilden dondum.adetim 3 gun gecikmeli olarak geldi
12.ayida devirdik
Cevremden yine yeni hamis haberleri gelmeye devam ediyo.
Malum bayramda da soran soranaydi
Baktim bu topiktede yeni hamis haberleri yok.
Ben rahim filmi cektirecegim hastane bakiyorum.cektirince nasil bisey oldugunu anlatirim.aranizda cekilen varmi?
Evet topik.yaz aylarını hakkaten boş geçirdi
Ben cekinmedim ama ablam çekindi ve gittiğim.hastanede bir sürü kişi vardı rahim filmi çekilen.. Içine sıvı ya da gaz doldurup ultrasonda gözlemliyorlar sanırım geçiş var mi yoksa tıkalı mi diye. Ankarada misin eğer öyleysen zekai tahir burak var çok büyük bir hastane. Bu arada ağrısına gelince, kimisi diyor adet sancısı gibi. Kimisi diyor adet sancısı yanında ne ki.. Narkozla oluyorsa al narkoz derim. Ya değilse de katlanacaksın ağrıya..
ben de Eylül'ün 5inde Laparoskopi olacam narkoz verip karnima gazi dolduracaklar ve tuplere ilac enjekte edip bakacaklar herhangi bi problem varsa da hemen anında duzeltecekler oyle dediler cekildikten sonra gelismeleri yazarim zaten
evetcanım 1.5 senedir hiç bir sorun olmadığıhalde hamile kalamayinca önerdiCanim sana doktorun mu onerdi.
Bende ne yapacagimi bilemiyorum artik
hic sorma canım hem test yaptım hem de kırmızı kart yedimBizim konu yine baya gerilerde kalmış kızlar ne alemdesiniz? Lingen sen kesin yine dayanamayıp test yapmışındır :)
hic sorma canım hem test yaptım hem de kırmızı kart yedim
sen napiyon
canım normal 23uydu ama iki gün erken geldiAaaa tüh ya ya 1 gün erken gelmiş seninki ama 24'ü diye biliyodum listeden.Ben ,klasik yumurtlama sonrası devam eden şiddetli göğüs ağrısı çekiyorum hep böyle oluyor uçları inanılmaz sızlıyor bide tatilde olduğum için ovulasyon ağrım ilk kez böyle şiddetli oldu şaşırdım sanırım çok denize girmekten oldu.Benim regl olmama 8-9 gün var daha belirti aramayı çoktan bıraktım zaten yok sızlama batma flan fisman hepsi yanlış bana göre adet gecikmesini tek geçerim :)
canım normal 23uydu ama iki gün erken geldi
valla bideben bekleyebilsem ya adete kadaryok dayanamıyorum o testler gözümün önünde hadi yap diye halay cekiyolar
ben internetten alıyorum cok ucuz geçen 30 tanesine 7bucuk euro verdimYa ben ilk 3 ay eczaneden almıştım ama çok pahalılar ya her biri 4-5 TL, o panikle 10 tane aldım 2 ayda 50 tl gitti nerdeyse kan versem daha iyiydi dedim o yüzden dayanıyorum artık adete kadar ama tabi esas mesele para değil 2 defa kimyasal gebelik geçirdim o testler sayesinde mi diyeyim o testler yüzünden mi diyeyim öğrenmek zorunda kaldım yapmasam hayatta hebrim olmazdı çizgiyi gördüm kan tahliline koştum ve hcg değerinin 3 gün içinde düşüşünü izledim 2 defa üzülerek o yüzden yanaşmıyorum artık teste
Valla defalarca yazdım buraya yeni batlarınızı söyleyin güncelleyim diye ama çoğu yazmadı güncelleme yapamıyorumliste yenilenmiyor galiba kızlar beni hala beklemede gösteriyor. benim yeni bat 2 gün sonra 25 ağustos yani...
bu ayda olmayacak eminim hiç belirtim falan yok.
neyse öbür aya rahim filmi çektiririm. bi o kaldı çünkü diğer testlerimiz temiz.
Hakkaten kimsecikler uğramıyor valla terkedildi topikcanım :2:Bizim konu yine baya gerilerde kalmış kızlar ne alemdesiniz? Lingen sen kesin yine dayanamayıp test yapmışındır :)
Valla defalarca yazdım buraya yeni batlarınızı söyleyin güncelleyim diye ama çoğu yazmadı güncelleme yapamıyorum
Hakkaten kimsecikler uğramıyor valla terkedildi topikcanım :2:
Canım inşallah bir sorun çıkmasın, korkmasam ben de çektirmek istiyorum ama bu 6. ayımız herkes erken deyince geri adım atıyorum zor olduğunu söylüyorlar ben de sanırım 2-3 ay daha denerim bu arada eşim muayene olur hala sorun yoksa belki ben de çektiririm.Sen özelde mi çektireceksin narkozlu yoksa devlette mi? Bize de haber ver nasıl bir şey olduğunu ve sonuçlarını inşallah da temiz çıkar herşeyyeni batım 16 eylül canım.
ben yarın kısmetse rahim filmi cektireceğim
dua edin bana umarım bişey cıkmaz.
detayları yazarım nete girdiğimde
Hadi Allah yardımcın olsun inşallah iyi çıkar.yeni batım 16 eylül canım.
ben yarın kısmetse rahim filmi cektireceğim
dua edin bana umarım bişey cıkmaz.
detayları yazarım nete girdiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?