- 30 Aralık 2015
- 47
- 16
- 38
- 40
- Konu Sahibi Koloriferpetegi
-
ayip ya bi de dalga mi geciyorsunuz su durumda biriyle?Tranvay mı. Tren gibi bişey değil mi, o travma mı demek istediniz.. Keşke boşanmaktan vazgeçmeseydiniz..
Ne dalgası, uğraşamam sizinle sadece sordum saldıracak başka birini bulunayip ya bi de dalga mi geciyorsunuz su durumda biriyle?
konu sahibi iyi ki o kadina benzemiyorsun sen kendi kiymetini bil.o kadin evli biriyle samimi olacak kadar kötü,seni uzecek kadar kötü.
Okudukalrınızdan sadece bu mu sızın dıkkatınızı cektı ?? Cok garip....Tranvay mı. Tren gibi bişey değil mi, o travma mı demek istediniz.. Keşke boşanmaktan vazgeçmeseydiniz..
Evet size ne?Okudukalrınızdan sadece bu mu sızın dıkkatınızı cektı ?? Cok garip....
Ne terbıyesız ve dusuncesız bır zıhnıyetınız var. Uzuldum sıze .. Umarım yakında duzelırsınız. Yazıkkk...Evet size ne?
Teşrif ettin üzülerek vahh, hadi canımNe terbıyesız ve dusuncesız bır zıhnıyetınız var. Uzuldum sıze .. Umarım yakında duzelırsınız. Yazıkkk...
@Koloriferpeteği canım Rabbım yardımcın olsun. Annenın bu sekılde davranması garıbıme gıttı. Adam aldatmıs senı. O evde durmanı ıstmesı sadece yuvan yıkılmasın dıye sanırım. Ama keske senı de dusundeydı
Gercekten mı .. Sadece gülüyorum :) yazıkk. Zamanımı harcamaa... Yolunu sasırmıssın sanırım. Bu tavırları buralarda görmedım hıc. Ortamı bozmasaydın keske..Teşrif ettin üzülerek vahh, hadi canım
Ne var bu kadar büyütecek küfür ettim sanki dalga da geçmedim ne bu tepki amaaanMissburc yaptığın hakkaten çok ayıp. 2 bin küsür mesajın var buranin kalifiyeli yerlilisisin belli. Konu sahibinin yazdığını gayet tabi yanlışlıkla olduğunu tahmin ettiğin halde neden konuyu saptiriyorsun.. Neyse arkadaşlar konuyu bu bayana kitlemeyelim konuya odaklanalim. Alah yardimci olsun. Inşallah o kadinda bulur Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?