Yaz gununde buz kütlesi gibiyim.eriyorum...

Ne var bu kadar büyütecek küfür ettim sanki dalga da geçmedim ne bu tepki amaaan

Bence missburc keyfi yerinde değil morali bozuk. Yoksa ben onun yorumlarinin cok yerinde oldugunu düşünüyorum. Bazen insanin canı sıkkın oluyor ve en yakın cevresine de böyle davranabiliyor.
Olayı buyutmeye gerek yok bence kızlar konu sahibine guzel fikirler verebiliriz tartismadan konusu kapanmasin morale htiyacı var

Öncelikle rabbim aydınlığına çıkarsın..
O kadına gelince belki gzldir hatta kim bilir cokk gzldir,
fakat ahlaksız olduğu aşikar değil mi sizcede?
İmrenilecek hiç birşey yok inan en azından tabir yerindeyse birinin yuvasının üstüne oturmaya kalkmayacak kadar kişilikli ve şahsiyetli olan sizsiniz, bence sadece yüz güzelliği olan ahlaksız imrensin size.

Bu arada konu sahibi sizi kırdım mı bilmem, amacım o değildi ama öyleyse özür dilerim sadece ben ilk başta boşanmanız gerektiğini düşündüğümü zaten söyledim bilemem bundan sonra ne yapabilirsiniz ama iş baktınız mı, aileniz sizi evine almaz mı boşanırsanız

Nasıl anladın, aynen öyle canım benim :)

Nasıl anladın, aynen öyle canım benim :)

Canim hepimiz İnsanız sonucta halden anlamamız gerek.
Seni burada az cok taniyorum.
Onun haricinde ne olursa olsun karşımdaki insana ilk önce yapıcı olurum.
Hemen kotu konuşmak onu yargilamak istemem çünkü onunda ruh hali iyi olmayabilir.
Hepimiz boyle birbirimize yapıcı olsak hatalarimizi guzelce telafi etsek ne kadar mutlu oluruz aslında. :*

ayip ya bi de dalga mi geciyorsunuz su durumda biriyle?
konu sahibi iyi ki o kadina benzemiyorsun sen kendi kiymetini bil.o kadin evli biriyle samimi olacak kadar kötü,seni uzecek kadar kötü.
Tam ben dicektm ayıp niye dalga geçiyorsun diye konuşmak için beğeni almak için konuşanlar çok ağzımdan aldnz valla

Evet yaşadıklarınız çok zor durumlar.Ama ben nacizane şöyle birşey diyeceğim.Kendinize gelin ve bundan sonra kendinizi düşünün bilmiyorum bir mesleğiniz var mı çalışıyor musunuz? Eger çalışmıyorsanız kendinize meşgale edinin paraya ihitiyacınız varsa dantel yapıp seccade yapıp bile satabilirsiniz diyelim paraya ihtiyacınız yok kurslara gidin kendinizi geliştirin.Bunlar kafanızı dağıtmaya yardım edecek.Ayrıca eminim güzel bir bayansınız ama günlük ve aylık bakımlarınızı yapıp (belkide yapıyorsunuz ) sakın bunu aman eşin seni güzel görsün diye düşündüğümden değil senin kendine olan güvenin artsın diye söylüyorum.Bence sendeki tek sıkıntı kendine güvenin yok.Kendine güven ve ayakları üzerinde dur o zaman eşin dahil herkes ağzı bir karış açık kalacak...

Canim benim çok doğru söylüyorsun ama inanki bütün gün bi köşede oturup aglamaktan başka bişey yapamıyorum. Güzel değilim galiba çünkü kimse güzelsin demedi bana. Kendime bakıyorum ama yeterli gelmiyorum. Özgüvenimi yerle bir oldu. Düşünsene herkes kocan çok yakisikli sempatik sıkı tut elinden kacirirsin diyorlar:) eşimin ailesi ailede en yakışıklı t.... diyorlar.

Takma hırslarını çıkaracak yer arıyolaarr
Bir daha gorusmeyecegine dair çocuğunun üzerine yeminler etti.ama guvenim bitti ya benim inanmıyorum ona. Rabbime siginiyorum. Artık eşimi takip etmekten coj yoruldum.
Kocana söyle bari masum günahsız çocuğunun üstüne yemin etmesin bi de yediği naneleri inkar etmesin o kadında da kocanda da ahlak sıfır

Çünkü çok güzel bi kadın ama o da aldatilmaktan kurtulamamış. O da esi tarafından aldatilmis. Bunların bilincindeyim ama kiskancliga engel olamıyorum.

Unutamayacaksin sana soyledigi her tatlı söz yalan gelecek, sana iltifatta bulunsa inanmicaksin, icinden hep eşin senle o kadını mukayese ettigi fikrine kapılacaksın. Keşke biraksaydin bu herifi. Bak sen onun yuzunden hasya olmuşsun bir sure sonra hastaligini öne sürüp gider gene samimi olur onla bunla.

Birliktelik oluyor canım. Nedense çok daha istekli... kendime bakıyorum. Dolabıni yeniledi. Hergün makyaj yapıyorum ama hiçbir işe yaramıyor. Yara o kadar derin ki,içten içe kanıyor.

Bak olay güzelik çirkinlik değil olay özgüven olayı..Yoksa ne kadınlar var yüzüne bakmazsın ama yanında mis gibi adam nasıl oluyor ? Kadın kendine güveniyor.Bu durum eminim zor katlanılması kolay değil ama sen kendine ve çocuğun varsa çocuğuna bir iyilik yap ve kendini toparla.Çalışmıyorsan çalış,gerek yok diyorsan git bir kursa halk eğitimde çok güzel kurslar var.Kafanı dağıtmak için kendine işler bul.Niye kaçsın elimden ki havasında ol giderse o kaybeder havasında ol ve çevreniin ağzını kapat.KENDİNE GÜVEN sen bir kadınsın ve herşeyi başarabilmek senin elinde birde manevi yönü var tabi otur duanı et herşey Allahın izniyle daha güzel olacak

O kadar doğru söylüyorsun ki. Demezler bu kadını hasta ettim. Ne hale getirdim. Bana ilaçları bırak diyo. Hala anlamıyor ilaçlarla ayakta durduğumuz. ..

Bir daha gorusmeyecegine dair çocuğunun üzerine yeminler etti.ama guvenim bitti ya benim inanmıyorum ona. Rabbime siginiyorum. Artık eşimi takip etmekten coj yoruldum.
aynen bence de artık takip etme yaparsa kendine ahiretine yapar de Allaha sığın.Evet dşünmemek elde değil ama ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun abla psikolojiniz yıpranmış tabi ki eşiniz ve anneniz yüzünden.
Allaha sığının Rabbim her derdin bir çaresini vermiştir .
Sizinde sinaviniz bu demek ki ...

Çünkü çok güzel bi kadın ama o da aldatilmaktan kurtulamamış. O da esi tarafından aldatilmis. Bunların bilincindeyim ama kiskancliga engel olamıyorum.

O kadını kıskanmayın boşuna. O olmasa bir başkası olacak, eşiniz yoldan çıkmış bir kere. Kabul ediyorsanız, ayrılmayacaksanız, kendinizi başka şeylerle meşgul edin bari, ne diyim, kocanızı kabullenmişsiniz zaten, zamanla başka başka kadınları da kabullenirsiniz. Benim şahit olduğum hiç bir aldatma, tek bir kişiyle sınırlı kalmamıştır çünki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…