- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
- Konu Sahibi Koloriferpetegi
-
Bak olay güzelik çirkinlik değil olay özgüven olayı..Yoksa ne kadınlar var yüzüne bakmazsın ama yanında mis gibi adam nasıl oluyor ? Kadın kendine güveniyor.Bu durum eminim zor katlanılması kolay değil ama sen kendine ve çocuğun varsa çocuğuna bir iyilik yap ve kendini toparla.Çalışmıyorsan çalış,gerek yok diyorsan git bir kursa halk eğitimde çok güzel kurslar var.Kafanı dağıtmak için kendine işler bul.Niye kaçsın elimden ki havasında ol giderse o kaybeder havasında ol ve çevreniin ağzını kapat.KENDİNE GÜVEN sen bir kadınsın ve herşeyi başarabilmek senin elinde birde manevi yönü var tabi otur duanı et herşey Allahın izniyle daha güzel olacak
Bu samimilik ne sekil bi samimilik? Nelee konusulmus tam olarak?
Bak o zaman çocuğun için katlanacaksın evden işler var yapabileceğin onları yapmaya başla kendi paranı kazanmaya başladıkça kendine güvenin artar.Bak şu kokulu taş işinden bile insanlar neler yapıyorlar bunları bir düşün istersen.Boşanma ama kendini de ezdirme.Bu kadına karşıda kendini ezik hissetme asıl ezik asıl çirkin olan o ki evli çocuklu adama göz koymuş.Ah canım çok doğru söylüyorsun. Ama çocuğum var ve ona bakacak kimsem yok.
Bosanma kararı aldığım zamanlarda ünlü is bulma sitesinde en az 30 yere başvuru yaptım. Tezgahtarliktan tut da Sekreterliğe kadar 1 tanesi bile arayip görüşmeye çağırmadi.
Gostersin bakalim o havadan sudan konusmalari.Bilmiyorum. Normal havadan sudan diyoo
katılıyorum.Eşinize o işten ayrılmasını söyleyin.
Orda çalıştığın sürece huzur bulamicam diyin.
Başka şubeye geçemez mi?
Gerekirse işsiz kalsın bir süre..evliliginiz bitecek yoksa.
Canim benim çok doğru söylüyorsun ama inanki bütün gün bi köşede oturup aglamaktan başka bişey yapamıyorum. Güzel değilim galiba çünkü kimse güzelsin demedi bana. Kendime bakıyorum ama yeterli gelmiyorum. Özgüvenimi yerle bir oldu. Düşünsene herkes kocan çok yakisikli sempatik sıkı tut elinden kacirirsin diyorlar:) eşimin ailesi ailede en yakışıklı t.... diyorlar.
Iyide bu hayatta guzelin guzeli iyinin iyisi yokki.. insanoglu hep doyumsuz. Eger elindekine kanaat etmezsen hepten kaybedersin.Çünkü çok güzel bi kadın ama o da aldatilmaktan kurtulamamış. O da esi tarafından aldatilmis. Bunların bilincindeyim ama kiskancliga engel olamıyorum.
Kadının düşmanı kadındır canım. O yaşadığı olayın intikamını böyle alıyor. Dediğin gibi güzel bir kadınsa aldatılmayı asla kabullenememiştir ve sadece egosunu tatmin etmek için böyle bir şey yapar. Kıt zekalı erkekler de kendini bişey sanır. Çok saçma gelebilir ama böyle malesef. Kendine güven en büyük hatayı burada yapıyorsun. Erkekler düz mantıktır onlar bir kadınla konuşurken nasıl olursa olsun kendilerini koruyabileceklerini düşünürler ama eşleri için geçerli değil bu onlar erkeklerle konuşamaz çünkü koruyamaz kendini. Olaylar tam tersi olsaydı ne yapardı acaba hiç sordun mu? Sorunlarınız yüzünden o boşluktaydı da sen değil miydin sen niye böyle bir hata yapmadın? Bunları söyle eşine onun vicdanına oyna o üzülsün. Ve bence fiziksel olarak aldatmış olsa o telefonda hiçbirşey bulamazdın. Yaptığı zaten manevi aldatma ama onlar bunu düşünmez...Çünkü çok güzel bi kadın ama o da aldatilmaktan kurtulamamış. O da esi tarafından aldatilmis. Bunların bilincindeyim ama kiskancliga engel olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?