Yaz gununde buz kütlesi gibiyim.eriyorum...

İkinci kadın olan insanlara anlam veremiyorum o kadın kocasını işe diye hazırlayıp özenle işine gönderdiğini sanıyor acıyorum böyle 2.kadınlara ...
Bi meslek edinip birikim yapıp ayrılın derim ilerde evladınız böyle bir insana baba bile demekten iğrenir böyle bir adamla büyümesin umarım en kısa sürede toparlayıp her şeyi rayına sokarsınız.

Bak olay güzelik çirkinlik değil olay özgüven olayı..Yoksa ne kadınlar var yüzüne bakmazsın ama yanında mis gibi adam nasıl oluyor ? Kadın kendine güveniyor.Bu durum eminim zor katlanılması kolay değil ama sen kendine ve çocuğun varsa çocuğuna bir iyilik yap ve kendini toparla.Çalışmıyorsan çalış,gerek yok diyorsan git bir kursa halk eğitimde çok güzel kurslar var.Kafanı dağıtmak için kendine işler bul.Niye kaçsın elimden ki havasında ol giderse o kaybeder havasında ol ve çevreniin ağzını kapat.KENDİNE GÜVEN sen bir kadınsın ve herşeyi başarabilmek senin elinde birde manevi yönü var tabi otur duanı et herşey Allahın izniyle daha güzel olacak

Ah canım çok doğru söylüyorsun. Ama çocuğum var ve ona bakacak kimsem yok.
Bosanma kararı aldığım zamanlarda ünlü is bulma sitesinde en az 30 yere başvuru yaptım. Tezgahtarliktan tut da Sekreterliğe kadar 1 tanesi bile arayip görüşmeye çağırmadi.

gözlerim doldu okurken ya zaten iyi değildim.Allah yardım etsin size ama keşke boşansaymışsın. insan bir ömür bununla nasıl yaşar bilmiyorum.yaşadım biliyorum çocuk için çok kötü bu ortam.ne kadar samimi olmuş eşinizle o kadın?yani aldatmamış da ne yapmış bu adam?

Ah canım çok doğru söylüyorsun. Ama çocuğum var ve ona bakacak kimsem yok.
Bosanma kararı aldığım zamanlarda ünlü is bulma sitesinde en az 30 yere başvuru yaptım. Tezgahtarliktan tut da Sekreterliğe kadar 1 tanesi bile arayip görüşmeye çağırmadi.
Bak o zaman çocuğun için katlanacaksın evden işler var yapabileceğin onları yapmaya başla kendi paranı kazanmaya başladıkça kendine güvenin artar.Bak şu kokulu taş işinden bile insanlar neler yapıyorlar bunları bir düşün istersen.Boşanma ama kendini de ezdirme.Bu kadına karşıda kendini ezik hissetme asıl ezik asıl çirkin olan o ki evli çocuklu adama göz koymuş.

Konunu okumadan önce bir sebepten dolayı ağlamıştım okuyunca daha da ağladım. Bence sen çok iyi bi insansın sakın kendini bırakma. Bu dünyanın üstü varsa altı da var. Ben hep bu kafada ilerlemisimdr. Sen doğru ol da eğri belasını bulur zaten. Siz çift olarak birbirinizin helali iseniz başkaları haramdır. Rabbim görüyor ona havale ediyoruz böyle olanları

Lütfen en kısa sürede kendinize iş bulun. İş kura giderseniz çok kısa sürede size donus olacağına %100 eminim.. kendiniz için yaşayın. Esinizin peşinide bırakın, Allah var yukarda ona havale edin en iyisini o bilir...

Canim benim çok doğru söylüyorsun ama inanki bütün gün bi köşede oturup aglamaktan başka bişey yapamıyorum. Güzel değilim galiba çünkü kimse güzelsin demedi bana. Kendime bakıyorum ama yeterli gelmiyorum. Özgüvenimi yerle bir oldu. Düşünsene herkes kocan çok yakisikli sempatik sıkı tut elinden kacirirsin diyorlar:) eşimin ailesi ailede en yakışıklı t.... diyorlar.

Çirkin kadın yoktur. Bazen internette rastlamıyormusun kadınların bakımlı bakımsız hallerine? Saçını değiştir makyaj yap.

Her kadın güzeldir. Kendisine yakışanı keşfedememiştir sadece.

Aldatan kendini aldatmistir.hic esine karsi oyle ozguveni yikilmis hallere girme.ayaklarini daha saglam yere bas.seni anliyorum cunku esimin normal bi kiz yakiniyla bile samimi konusmasini kaldiramiyorum ki boyle bisey yasasam galiba cok kotu olurum ama bi yavrum var derim ve onun icin mutlu guclu olmaya calisirim.esim mi ne olur gozumde sifirlanir..kendini eski saygin yerine koymasi icin de cok calismasi gerekir..
bir insanin esine degil evlilik kurumuna saygisi vefasi ve sadakati olmali.kiminle nasil bi ozellikte guzellikte bir kadinla evli oldugu onemli degil..
dusunuyorumda eskiden koylu kadinlar sabahtan aksama kadar tarlada calisir ineklere bakar ustu basi toz birde kokar adamin yuzune bakcak mecali kalmaz.adam yine onca sene belki 40 belki 50 yil esinin ustune gul koklamaz.cunku kadinin kendine degil once evlilige degerlerine cocuklarina saygisi vardi.
simdiki erkekler hepsi degil tabiki sadakatin ne oldugunu bile bilmiyorlar..

Çok üzüldüm. Yani eger yapmadım diyorsa kanitlayabilir mi belki de sdece konuşmaktan öteye gitmemistir. Tamam her türlü mide bulandırıcı ama siz kalmayi seçmişsiniz şu veya bu sebepten. İşten ayrılmayı şart koşun. Ne münasebet hala o kadınla ayni ortam

Erkegin yaptigi nasil gözardi edilip kadin yuva dagitan durumuna sokulabilir
Biz hala bu bilinctemiyiz kendi annemize babamiza bile bunu anlatamadik mi
O kadar uzuldum ki ya Rabbim yardimcin olsun umarim atlatirsin bu dönemi

İnşallah kısa zamanda kendinizi toparlayıp, hayatınızı yoluna koyarsınız.
Mesleğim yok demişsiniz ya benim de aklıma İşkur'un kursları geldi, hem para kazanıp hem meslek sahibi olabilirsiniz ve öyle insanlara katlanmak zorunda kalmazsınız.

Allah yardımcınız olsun.. Bende keşke boşansaydiniz diyorum çünki güven duygunuz yerle bir olmuş artık bu saatten sonra eşiniz hiç hata yapmasa bile siz bir ömür bu korkuyla yasayacaksıniz

Allah yardımcınız olsun inşallah. Bir çocuğunuz varmış. Lütfen ne yapacağınıza en kisa zamanda karar verin ve yola çıkın. Boşanma şansınız olmayabilir ve devam etmek zorunda kalmış olabilirsiniz, şartlar sizi buraya getirmiş olabilir ama sizin kendinizi bırakmaya hakkınız yok. Anne olan herkes her zaman mücadeleye devam etmek zorunda bence. Çünkü siz bu durumunuzdan annenizi suçluyorsunuz. Cocugunuzda aynı şeyi yaşasın istemezsiniz sanırım.
Allah size güç versin inşallah.
Minik bir not: güzellik hersey değildir. O bayan evli bir erkekle görüşecek seviyedeyse zaten umumi mal gözüyle bakılmadir.

Çünkü çok güzel bi kadın ama o da aldatilmaktan kurtulamamış. O da esi tarafından aldatilmis. Bunların bilincindeyim ama kiskancliga engel olamıyorum.
Iyide bu hayatta guzelin guzeli iyinin iyisi yokki.. insanoglu hep doyumsuz. Eger elindekine kanaat etmezsen hepten kaybedersin.
Esin fazlaca hayatina duskun ve karaktersiz birisi zannimca. Elbette senin hissettiklerin normal. Ama aldatildigin icin kendini kotu cirkin hissetme. Kendin icin ufak degisimler yap bi sacini kestirmek bile bazen iyi geliyor. Kendin icin kendine bak suslen duzel. Bu hayatta seni senden iyi dusunen kimse yok. Cocugun icin toparlan. Madem affettin olaylari cok fazla desme. Bi ayaga kalk kendin iyi ol sartlarini olustur yine kotuysen o zaman bosan. Boyle kocaya stratejik davran akilli ol herzaman.kendini ve cocugunu dusun sadece

Çünkü çok güzel bi kadın ama o da aldatilmaktan kurtulamamış. O da esi tarafından aldatilmis. Bunların bilincindeyim ama kiskancliga engel olamıyorum.
Kadının düşmanı kadındır canım. O yaşadığı olayın intikamını böyle alıyor. Dediğin gibi güzel bir kadınsa aldatılmayı asla kabullenememiştir ve sadece egosunu tatmin etmek için böyle bir şey yapar. Kıt zekalı erkekler de kendini bişey sanır. Çok saçma gelebilir ama böyle malesef. Kendine güven en büyük hatayı burada yapıyorsun. Erkekler düz mantıktır onlar bir kadınla konuşurken nasıl olursa olsun kendilerini koruyabileceklerini düşünürler ama eşleri için geçerli değil bu onlar erkeklerle konuşamaz çünkü koruyamaz kendini. Olaylar tam tersi olsaydı ne yapardı acaba hiç sordun mu? Sorunlarınız yüzünden o boşluktaydı da sen değil miydin sen niye böyle bir hata yapmadın? Bunları söyle eşine onun vicdanına oyna o üzülsün. Ve bence fiziksel olarak aldatmış olsa o telefonda hiçbirşey bulamazdın. Yaptığı zaten manevi aldatma ama onlar bunu düşünmez...

Back
X