- 30 Haziran 2023
- 14
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi selvi12349
-
Durumunuz musaitse parasal konuda. 1 hafta bi kaçamak yapmanızı tavsiye ederim 3 kişilik bir aile olarak tatile gidin bi değişiklik olur ve belki de fikirleri değişirHerkese merhabalar artık çık bunaldım her yaz eşimin ailesinin yanında kalıyoruz ikimizde öğretmeniz eşim ekstra yazın çalışıyor amcasının yanında çok kazanmıyor ama 4 yaz oldu bebeğimiz de var .ne özel hayat ne aile hayatı hiçbir şey yok . Eşim iyi insan çok da severek evlendik her istediğimi yapar merhametli ailesi de iyi insanlar iş için geliyor ama ben çok bunaldım her gün ağlıyorum ve kavga çıkıyor çünkü kendi yaşantımı özlüyorum eşime de kızıyorum neden beni buraya getirdi diye her ne kadar iyi insanlar da olsa olmuyor yanlış anlaşılmalar kırılmalar bence eşim özel hayatımıza da düşkün değil yani. düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok bunaldım artık
Demek ki biriyle anlaşmak için iyi olması yeterli bir sebep değil.Herkese merhabalar artık çık bunaldım her yaz eşimin ailesinin yanında kalıyoruz ikimizde öğretmeniz eşim ekstra yazın çalışıyor amcasının yanında çok kazanmıyor ama 4 yaz oldu bebeğimiz de var .ne özel hayat ne aile hayatı hiçbir şey yok . Eşim iyi insan çok da severek evlendik her istediğimi yapar merhametli ailesi de iyi insanlar iş için geliyor ama ben çok bunaldım her gün ağlıyorum ve kavga çıkıyor çünkü kendi yaşantımı özlüyorum eşime de kızıyorum neden beni buraya getirdi diye her ne kadar iyi insanlar da olsa olmuyor yanlış anlaşılmalar kırılmalar bence eşim özel hayatımıza da düşkün değil yani. düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok bunaldım artık
Herkese merhabalar artık çık bunaldım her yaz eşimin ailesinin yanında kalıyoruz ikimizde öğretmeniz eşim ekstra yazın çalışıyor amcasının yanında çok kazanmıyor ama 4 yaz oldu bebeğimiz de var .ne özel hayat ne aile hayatı hiçbir şey yok . Eşim iyi insan çok da severek evlendik her istediğimi yapar merhametli ailesi de iyi insanlar iş için geliyor ama ben çok bunaldım her gün ağlıyorum ve kavga çıkıyor çünkü kendi yaşantımı özlüyorum eşime de kızıyorum neden beni buraya getirdi diye her ne kadar iyi insanlar da olsa olmuyor yanlış anlaşılmalar kırılmalar bence eşim özel hayatımıza da düşkün değil yani. düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok bunaldım artık
Karısının mutsuzluğu zerre umurunda olmayan iyilik abidesi bir koca söz konusu yine. Özünde iyi olanlardan sanırım.Boyle konularda ne hikmetse es daima iyi insan olur. Sey maas kartiniz da esinizde mi?
Şöyle biz ayrı ev tutacaktık tuttuk ama çıkmak zorunda kaldık bunu kabul ederek geldim.böyle olunca yine kalmak zorunda kaldım.çünkü maddi anlamda ihtiyacımız var diye çalışıyor .kendi ailemin yanına gideceğim bu sefer ayrı gayrı çok sıkıldım gerçekten evet iyi biri bana diyor tamam git senin kararın diye ama olmuyor bir türlüEşiniz merhametli değil.
Siz gitmek istemezken 4 senedir sizi buna zorluyorsa net merhametsizdir.
Siz neden peşinden gidiyorsunuz?
Kendi ailenizin yanına gidin, kendi evinizde kalın.
Şöyle başta bende kabul ettim doğudayız gerçekten bunalıyorduk ama artık bu durum beni mafetti şöyle ailesi benle uğraşmaz bir durum olsa beni savunur ama bu konu cıvıklıktan çıktı çekip gidesim varKarısının mutsuzluğu zerre umurunda olmayan iyilik abidesi bir koca söz konusu yine. Özünde iyi olanlardan sanırım.
Gidicem ayrı gayrı olucaz artık evlilik hiç sandığım gibi değil olmadı hayatın gerçekleri bir bir yüzüme vuruyorYazları bi süre orda geçiyorsa bi süre de kendi ailenizin yanına gidin
Cocugu ayırmak istemiyor olabilir babadanEşiniz merhametli değil.
Siz gitmek istemezken 4 senedir sizi buna zorluyorsa net merhametsizdir.
Siz neden peşinden gidiyorsunuz?
Kendi ailenizin yanına gidin, kendi evinizde kalın.
Yani tatil bu sonuçta ayrı gayrı olarak bakmayın bence başka sorunlar yoksa. Biz yıllık izinle gideriz 20 gün, 10 gününü kendi ailemle geçiririm eşim de 1-2 gün kalır kendi ailesinin yanına döner sonraki 10 günde oraya giderimGidicem ayrı gayrı olucaz artık evlilik hiç sandığım gibi değil olmadı hayatın gerçekleri bir bir yüzüme vuruyor
Karısının mutsuzluğu zerre umurunda olmayan iyilik abidesi bir koca söz konusu yine. Özünde iyi olanlardan sanırım.
Ya borcumuz var öğretmen olsak ne oluyor her şeyi kendimiz yaptık borç var çok . Artık öyle yapıcam.eşimle çok severek evlendik.evliliğimize dısardan herkes imrenir söyler . Benimle web bebeğimle ve çok güzel ilgilenir her konuda bana yardımcı olur ev işlerinde ama bu konu ve işim afedersiniz özel olacak ama özel hayatmıza da çok düşkün değil beni seviyor biliyorum bu konuda da uzak4 ay bir yerde yatılı kalmak için çok uzun bir süre. Eşinizin sizi zorlaması doğru değil. Maddi olarak ihtiyacımız var demişsiniz o yüzden gitmeyin diyemiyorum ama eşiniz gitsin siz gitmeyin bence kalın evinizde. Siz ara ara gidin. İkiniz de öğretmensiniz ya bilemedim mesleğinizle ilgili bir işte çalışamaz mı eşiniz veya siz? Benim kuzenim yazın belediyenin kursunda öğretmenlik yapıyordu o geldi aklıma
Ya borcumuz var öğretmen olsak ne oluyor her şeyi kendimiz yaptık borç var çok . Artık öyle yapıcam.eşimle çok severek evlendik.evliliğimize dısardan herkes imrenir söyler . Benimle web bebeğimle ve çok güzel ilgilenir her konuda bana yardımcı olur ev işlerinde ama bu konu ve işim afedersiniz özel olacak ama özel hayatmıza da çok düşkün değil beni seviyor biliyorum bu konuda da uzak
Zorlamıyor ben de kabul ettim ama dediğim gibi ayrı ev tutacaktık tuttu eşim ama olmadı başka da ev bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?