- 30 Haziran 2023
- 14
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi selvi12349
Maalesef alanımız edebiyat hiç talep yokÖzel ders veremiyor musunuz? Siz veya eşiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef alanımız edebiyat hiç talep yokÖzel ders veremiyor musunuz? Siz veya eşiniz?
Tamam artık gelmicez diyor işe de girmicem diyor.bu yılda ev tuttu bana ayrı.ama olmadı şimdi mutsuzumEşiniz çok iyi biriyse konuşun onunla açık açık mutlu değilim diye.
Niye ev tuttuğu halde olmadı?Tamam artık gelmicez diyor işe de girmicem diyor.bu yılda ev tuttu bana ayrı.ama olmadı şimdi mutsuzum
Artık öyle yapacağım.zorlama yok ben de kabul etmiştim ama şartlar uymadı öğretmenlerin çilesi yaz tatilleri.millet sanıyor ki oh tatil.ama herkes memleketine gitmek istiyor.bu Sefer bu durumlar oluyorEşiniz merhametli değil.
Siz gitmek istemezken 4 senedir sizi buna zorluyorsa net merhametsizdir.
Siz neden peşinden gidiyorsunuz?
Kendi ailenizin yanına gidin, kendi evinizde kalın.
Ev sahibi yalan söyledi.ödeme de yapmıştık .biraz özel meseleNiye ev tuttuğu halde olmadı?
Kusura bakmayın ama eşiniz çok bencil size ve özel hayatınıza değer vermiyor. İstemediğiniz bir hayata neden ve sizi bu hayata zorlayan birine neden katlanıyorsun
Çocuğun huzurunu mutluluğunu yalnızca anne düşünmemeli. Baba da düşünmeli. Mutlu anne mutlu bebek demek. 4 yazdır kadin istemedigi halde memlekette baba evinde 3 ay yaşatıyormuş. Toplamda 1 seneye denk geliyor. Hayat mı bu? Biraz da baba düşünsün. Bu yaz hic değilse 3 günlük bir tatil yapsınlar mesela. Deri değiştirsinler. Fena mi olur?Cocugu ayırmak istemiyor olabilir babadan
Bende mesela annemlere gitmek istemedim esım olmadan ve gitmedim
Sekız aylık bebegım
Babasını arıyor ayrı kalsın ıstemedım
Maaş kartınız sizde mi yani?İşte benim hatam başta iyi niyet gösterdim.maaş konusuna girince asla karışmaz üstelik her şeyi alır bana parasına fiyatına bakmadan .ama bu konu bizi yıprattı oda bunaldı işi de bırakamıyor eleman yok söz verdi yoksa gidelim diyor
Niye olmuyor ki ben esimi çok seviyorum hergun iyi ki hayatımda diye şükrediyorum ama kendi annemin yanına gelip bekar mış gibi takılmak bana çok iyi geliyor ...kız arkadaşlarımla gezmek vs vs ..evin yine küçük kızı gibi ..gidin annemizin evine keyif yapın veya bir kaç günlük çocuklarınızla tatil ayarlayın ohh missŞöyle biz ayrı ev tutacaktık tuttuk ama çıkmak zorunda kaldık bunu kabul ederek geldim.böyle olunca yine kalmak zorunda kaldım.çünkü maddi anlamda ihtiyacımız var diye çalışıyor .kendi ailemin yanına gideceğim bu sefer ayrı gayrı çok sıkıldım gerçekten evet iyi biri bana diyor tamam git senin kararın diye ama olmuyor bir türlü
Biz anlattığınız kadarı ile hiç özenmedik ama neyseYa borcumuz var öğretmen olsak ne oluyor her şeyi kendimiz yaptık borç var çok . Artık öyle yapıcam.eşimle çok severek evlendik.evliliğimize dısardan herkes imrenir söyler . Benimle web bebeğimle ve çok güzel ilgilenir her konuda bana yardımcı olur ev işlerinde ama bu konu ve işim afedersiniz özel olacak ama özel hayatmıza da çok düşkün değil beni seviyor biliyorum bu konuda da uzak
Ben genel olarak maaş kartı eslerinde olan kadınların ekonomik özgürlüğü olduğunu dusunmuyorum. Çalışıyorlar onlar sadece. Ben çalışmadığım ama onlardan daha çok ekonomik özgürlüğüm olduğunu dusunuyorum. Bu ne yani böyle hayat mı olur maaş kocada yaz tatilleri komple koca ailesinin yanında bir yaz tatiline gidebilmek yok..Burada okuduğumuz kadın öğretmenlerin bu çilekeşliği beni çok üzüyor.Her zorluğu çekmeye hep kendinden ödün vermeye hazırlar.Bütün sene çalışırlar yaz tatilinde doğru kayınvalidenin yanına 3 ay,maaş kartları zaten kocalarında,hiç bir şeye sesini çıkarmazlar.Biraz kendimizi düşünün ,bu yaşlarda gezip ,tatil yapamayacaksınız da ne zaman yapacaksınız.Herşeye eyvallah demeyin,biraz kendi hayatınızı kendiniz yönlendirin.Ayrıca sizin anne babanız yok mu?Ne kıymetli eşler ve aileler var burada görüyorum.
O zaman her şeyi almasın size, bir şey alırken parasına fiyatına bakarak alsın. Madem bu kadar rahat harcayacağınız bir maddi ortam var, neden her yaz çalışmaya gidiyor? Gidin dyk kursu falan açın, dersanede çalışın madem bu kadar ihtiyacınız var? Başta kabul etmişsiniz, sonra yaşadıkça pişman olmuşsunuz. Çok normal. Eşinizle konuşun sizi sürüklemesin oralara. Evinizde kalın çocuğunuzla. Ara ara gider gelir o da.maaş konusuna girince asla karışmaz üstelik her şeyi alır bana parasına fiyatına bakmadan