• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz tatillerinde eşimin ailesinin yanındayız

Herkese merhabalar artık çık bunaldım her yaz eşimin ailesinin yanında kalıyoruz ikimizde öğretmeniz eşim ekstra yazın çalışıyor amcasının yanında çok kazanmıyor ama 4 yaz oldu bebeğimiz de var .ne özel hayat ne aile hayatı hiçbir şey yok . Eşim iyi insan çok da severek evlendik her istediğimi yapar merhametli ailesi de iyi insanlar iş için geliyor ama ben çok bunaldım her gün ağlıyorum ve kavga çıkıyor çünkü kendi yaşantımı özlüyorum eşime de kızıyorum neden beni buraya getirdi diye her ne kadar iyi insanlar da olsa olmuyor yanlış anlaşılmalar kırılmalar bence eşim özel hayatımıza da düşkün değil yani. düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok bunaldım artık
Kendi düzeninden oldugun yetmiyor bide kv evinde kalıyorsun. Annen babanda varmış. Sen çözmek istemiyorsun bu sorunu

• Beğen
Reactions: hlz
Ayrı

Yani tatil bu sonuçta ayrı gayrı olarak bakmayın bence başka sorunlar yoksa. Biz yıllık izinle gideriz 20 gün, 10 gününü kendi ailemle geçiririm eşim de 1-2 gün kalır kendi ailesinin yanına döner sonraki 10 günde oraya giderim

Neden siz tatilinizin yarisini esinizin ailesiyle gecirirken esiniz sizin ailenizle sadece 1-2 gun geciriyor? Bizim ailelerimiz farkli iki ulkede yasiyor, tatilde herkes kendi ailesine gider ama ben zaten senede 1 gordugum ailemi birakip iznimi esimin ailesinin yaninda gecirmem. Ustelik o benim ailemde 1-2 gunden fazla kalmiyorken...Farkinda degil gibisiniz ama adaletsiz bir dagiliminiz var.

Neden siz tatilinizin yarisini esinizin ailesiyle gecirirken esiniz sizin ailenizle sadece 1-2 gun geciriyor? Bizim ailelerimiz farkli iki ulkede yasiyor, tatilde herkes kendi ailesine gider ama ben zaten senede 1 gordugum ailemi birakip iznimi esimin ailesinin yaninda gecirmem. Ustelik o benim ailemde 1-2 gunden fazla kalmiyorken...Farkinda degil gibisiniz ama adaletsiz bir dagiliminiz var.
Evet haklısınız adaletsiz bir dağılım ama eşim yılda bir kere memleketine gidip arkadaşlarını ve ailesini görebiliyor diye ben takılmıyorum ne kadar kaldığına. Ben 20 günün 20sini de ailemle geçirmek istiyorum desem hayır kalamazsın demiyor ki kaldığım da oldu. Benim için çok önemli değil yıl içinde benim ailem yanımıza gelip kalır ben de giderim arada benim görüşme şansım daha çok eşim pek gidemiyor ondan dolayı 😄

Herkese merhabalar artık çık bunaldım her yaz eşimin ailesinin yanında kalıyoruz ikimizde öğretmeniz eşim ekstra yazın çalışıyor amcasının yanında çok kazanmıyor ama 4 yaz oldu bebeğimiz de var .ne özel hayat ne aile hayatı hiçbir şey yok . Eşim iyi insan çok da severek evlendik her istediğimi yapar merhametli ailesi de iyi insanlar iş için geliyor ama ben çok bunaldım her gün ağlıyorum ve kavga çıkıyor çünkü kendi yaşantımı özlüyorum eşime de kızıyorum neden beni buraya getirdi diye her ne kadar iyi insanlar da olsa olmuyor yanlış anlaşılmalar kırılmalar bence eşim özel hayatımıza da düşkün değil yani. düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok bunaldım artık
Ev üstüne ev olmaz.

Eşiniz iyi ve merhametli falan değil. Her dediğini yapıyorsunuz ondan size iyi geliyor, hele bi dediğini yapmayın köyüne gitmeyin bakalım nasıl gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Siz köye gitmeyin, kendisi gitsin.

• Beğen
Reactions: hlz
Ay alakasız olacak ama oralarda yıllık izinler kaç gün? Arada uzakdogu perileri yokluyor beni de😅

Evet haklısınız adaletsiz bir dağılım ama eşim yılda bir kere memleketine gidip arkadaşlarını ve ailesini görebiliyor diye ben takılmıyorum ne kadar kaldığına. Ben 20 günün 20sini de ailemle geçirmek istiyorum desem hayır kalamazsın demiyor ki kaldığım da oldu. Benim için çok önemli değil yıl içinde benim ailem yanımıza gelip kalır ben de giderim arada benim görüşme şansım daha çok eşim pek gidemiyor ondan dolayı 😄

Anladim, ben de ayni durumda oldugum icin bir an fazla empati yaptim ve sinirlendim sanirim 😂 Ben de esimin benim ailemde uzun sure kalmasini beklemiyorum ama ben de onlarda kalmiyorum.

Şöyle biz ayrı ev tutacaktık tuttuk ama çıkmak zorunda kaldık bunu kabul ederek geldim.böyle olunca yine kalmak zorunda kaldım.çünkü maddi anlamda ihtiyacımız var diye çalışıyor .kendi ailemin yanına gideceğim bu sefer ayrı gayrı çok sıkıldım gerçekten evet iyi biri bana diyor tamam git senin kararın diye ama olmuyor bir türlü
Ne olmuyor tam olarak?

Bence sizi aileyle yaşamaktan çok eşinizin özel hayatınıza düşkün olmaması üzmüş ve sonuna kadar haklısınız.başka konularda da hep okuyoruz aynı durumları. Hatta ayrı yatalım, ben ailemle yatayım diyen erkek var ya.çüşş yani.ne kadar sinir bozucu.gencecik koskoca adamsın, bizim canımız birlikte olmak istiyor da bunların canı neden istemiyor.günümüz adamları da iyice erkeklikten çıktı hee.ben 5 gün annemlerin yanına gittim, özel hayatsızlıktan depresyona girdim resmen.gelince resmen hayata döndüm.hormon bozukluğu falan mı var bunlarda anlamıyorum ki.

Çocuğun huzurunu mutluluğunu yalnızca anne düşünmemeli. Baba da düşünmeli. Mutlu anne mutlu bebek demek. 4 yazdır kadin istemedigi halde memlekette baba evinde 3 ay yaşatıyormuş. Toplamda 1 seneye denk geliyor. Hayat mı bu? Biraz da baba düşünsün. Bu yaz hic değilse 3 günlük bir tatil yapsınlar mesela. Deri değiştirsinler. Fena mi olur?
O ayrı tabi de.

Artık öyle yapacağım.zorlama yok ben de kabul etmiştim ama şartlar uymadı öğretmenlerin çilesi yaz tatilleri.millet sanıyor ki oh tatil.ama herkes memleketine gitmek istiyor.bu Sefer bu durumlar oluyor
Koca koca insanlarsınız gezin, eğlenin ne ailesi be.bu ülkenin insanı ne antika.ben kurtuldum diye mutluluktan uçuyorum.millet 40 yasında hâlâ aileye yapışmanın derdinde.bir birey olmayı becremedik.ne zevk alınır aile yanında yaşamaktan bir anlasam.ben 5 gün gidiyorum senede.onda bile depresyona giriyorum sıkıntıdan.ne numarası var bana da söyleyin bari.bir kere anlaşamıyorsun ki jenerasyon farkı var.sohbet bile edilmiyor.

O zaman her şeyi almasın size, bir şey alırken parasına fiyatına bakarak alsın. Madem bu kadar rahat harcayacağınız bir maddi ortam var, neden her yaz çalışmaya gidiyor? Gidin dyk kursu falan açın, dersanede çalışın madem bu kadar ihtiyacınız var? Başta kabul etmişsiniz, sonra yaşadıkça pişman olmuşsunuz. Çok normal. Eşinizle konuşun sizi sürüklemesin oralara. Evinizde kalın çocuğunuzla. Ara ara gider gelir o da.
Bu adam gider 3 ay bir daha da gelmez.😂😂 seks falan da umrunda değilmiş.

Suç sizin böyle bir adama boyun eğiyorsunuz, peşinden gitmeyi bırakın bakın nasıl kuzu kuzu sizinle planlara dahil oluyor, öğretmen hanımların yani meslektaşlarımın bu pısırık halleri beni benden ediyor 🤦‍♀️

Özünde iyi biriyse maaş kartınızı vermeyin bence. Ailesinin yanına gitmenize de gerek yok zaten ne isterseniz fiyatına bakmadan alıyormuş, bu da durumunuzun iyi olduğunu gösteriyor. Biraz fiyatlara bakarak alırsanız yazları ek iş yapması da gerekmez.
Merhametli biri ise yazları ailecek tatil yapmak, tüm yılın yorgunluğunu atmak istediğinizi söyleyin. Gidin bir deniz kenarına mis gibi. Merhametli adam karısının da dinlenmeye, tatil yapmaya, başbaşa vakit geçirmeye hakkı olduğunu anlayacaktır.
Dışarıya iyi ve merhametli görünmekle gerçekten iyi ve merhametli olmak başka şeyler çünkü. -mış gibi görünmekle gerçekten sevmenin, değer vermenin farklı olması gibi.

Back
X