Yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi buraya:)

Merhaba kızlar. bugün itibariyle regl olmuş bulunmaktayım. Umutlar 15 mayısa kaldı. Olsun. Allahım hepimize her şeyin hayırlısını versin inşallah:)

Merhaba kızlar. bugün itibariyle regl olmuş bulunmaktayım. Umutlar 15 mayısa kaldı. Olsun. Allahım hepimize her şeyin hayırlısını versin inşallah:)

hayırlısı olsun kuzum benimde diğer aya kaldı:))) olsun sabretcez ve bebişlerimz bize gelcek:)

slm kızlaaaaarr ben de 2 yıllık evliyim 1 düşük, 1 boş gebelik yaşadım ve kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim biraz ara vermiştik şimdi 2 aydır bebiş düşünüyoruz bakalım inş bu ay olur :)

Kızlar slm bende cok ıstıyorum bebısss ıkı dusuk bır kımyasalım var , bu yaz olsunn artık

canım inşallah rabbim en kısa zamanda verir meleğini zor bir durum...

Kızlar slm bende cok ıstıyorum bebısss ıkı dusuk bır kımyasalım var , bu yaz olsunn artık

inşallah olur canım sıkıntı yapma stresten uzak dur rabbim kimseyi aratmasın inşallah....

Pıhtılaşması olan varmı dıe soran olmuskızlar ben pıhtılıyımmm maleseff;(

cnm ya nasıl bi tedavi uygulandı yada uygulanıyo peki?

ben cevap veriyim ilk önce tekrarlayan düşük testleri denen testler var Araştırma hast de genelde yapılıyor Genetik test kromozomlara bakılıyor sonra kandaki pıhtılaşmaya vs...bende yaptırdım ama henüz sonuçlarımı almadım tedavi şekli ise kan sulandırıcı olarak bebeasprini yada coraspirin kullanılıyor dr na göre değişiyor eğer hamilelik söz konusu ise iğne veriliyor tabi buda dr göre pıhtılaşmanının çeşidine göre değişiyor.

slm gençlik nabersiniz ya nihayet netim normale döndü evet hemen ilk iş şu tpiğimizi bi canlandırmak hayden kızlar nerelerdesiniz:)))))))))))))

ahaha çok güldüm. Aynen öyle valla. Türk filmlerinde de öyle. Selam bu arada herkese.

aynen aynen, evham yapmakta üstüme yok ama faydasını da görmüyorum değil yani. ama eskiden yiyecek içecek hava taze ve temizmiş, şimdiki gibi mi?? artık bize dikkat etmek düşüyor sadece..

slm kızlar nasılsınız?? nerlerdesiniz?? ben çok hastaydım kaç zmandır ve artık içmden hiçbişy yapmak gelmiyordu oyzden fazla grmedimm umarım herkes iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…