Merhaba kızlar. bugün itibariyle regl olmuş bulunmaktayım. Umutlar 15 mayısa kaldı. Olsun. Allahım hepimize her şeyin hayırlısını versin inşallah:)
slm kızlaaaaarr ben de 2 yıllık evliyim 1 düşük, 1 boş gebelik yaşadım ve kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim biraz ara vermiştik şimdi 2 aydır bebiş düşünüyoruz bakalım inş bu ay olur :)
Kızlar slm bende cok ıstıyorum bebısss ıkı dusuk bır kımyasalım var , bu yaz olsunn artık
canım inşallah rabbim en kısa zamanda verir meleğini zor bir durum...
inşallah olur canım sıkıntı yapma stresten uzak dur rabbim kimseyi aratmasın inşallah....
saol cnm inşallah.. başka pıhtılaşma sorunu olan var mı topikte?
saol cnm inşallah.. başka pıhtılaşma sorunu olan var mı topikte?
cnm ya nasıl bi tedavi uygulandı yada uygulanıyo peki?
slm gençlik nabersiniz ya nihayet netim normale döndü evet hemen ilk iş şu tpiğimizi bi canlandırmak hayden kızlar nerelerdesiniz:)))))))))))))
benim genel anlamda herşeyi abartan bir yapım var birde konu bu olunca ilk denemede olması gerekiyormuş gibi geliyor :) senelerdir ilk geceden hamile kalan kadın hikayeleriyle büyüyünce sanki çok basit bir şey mi geliyor insana. en büyük korkum stresten dolayı uzun bir müddet olmaması
benim genel anlamda herşeyi abartan bir yapım var birde konu bu olunca ilk denemede olması gerekiyormuş gibi geliyor :) senelerdir ilk geceden hamile kalan kadın hikayeleriyle büyüyünce sanki çok basit bir şey mi geliyor insana. en büyük korkum stresten dolayı uzun bir müddet olmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?