dün kırmızılar geldiiii bu ilk denememiz di aslında ama çok heveslenmiştim :2:
nurmur anlaşılan kızmışsın.. Maksat listemiz ilk sayfada güncel kalsındı.. Kapattırıyorum kızdın madem...slm kızlar ben geldim listeyi düzenlemek için yeni topice grek varmı sizce:)))) ben giremesemde sizler varsınız bu ara çok hastayım başımı kaldıramıyorum oyzden giremiyorum ve hafta içide okuldayım:)))
nurmur anlaşılan kızmışsın.. Maksat listemiz ilk sayfada güncel kalsındı.. Kapattırıyorum kızdın madem...
dün kırmızılar geldiiii bu ilk denememiz di aslında ama çok heveslenmiştim :2:
bizimde ilk denememiz bende aynen çok heveslenmiştim sanki emen olucak gibi geliyodu kısmet inşallah bu ay alırız güzel haberleri...
zor karar ermıstım şırnakta olmama ragmen sıkıntı olcagını bılmeme ragmen annelık duygusu ıstegı onune gecememıstım ama olmayınca temmuza erteledım sanki çalışmaları :44:
Merhaba kzılar..
Geçmişi okudum da kiminin kırmızılar gelmiş ama olsun umutları yitirmek yok
Benim Bat 12 Nisan'dı ama kırmızılar gelmedi. Doktoruma smear testinin sonucunu götürdüğümde Pazartesi de regl olmazsan Salı kan testi yap dedi. Ben bugün dayanamayıp eczaneden gebelik testi aldım ama sonuç negatif
Acaba yarın kan testi yaptıtrsam mı ne dersiniz :/
Kızlar bende bu ay başaramadım.İnşallah hepimiz anne oluruz en kısa zamanda
bence muhakkak kan testı yaptır canım aklında kalmasın.ben adetıme 11 gun vardı yptırdım negatıf tı adetımı bekledım 2 gün gecıkmeyle adet oldum ama ıcımde hala ya varsa hisleri dolaşıyor o yuzden aklında kalmasın
benide batım 14 nisandı. hala olmadım dayanamayıp idrar testi yaptım ama tabikide sonuç negatifstresten olamıyorum diye düşünüyorum. ama bi kaç gün önce göğüslerim inanılmaz derecede acıyodu şimdi geçti. öncedende acırdı ama adetten önce geçermiydi hiç dikkat etmedim :) ne zor şeylermiş bunlar ya stres yapmadan bekleyen insanlara hayranım doğrusu
benide batım 14 nisandı. hala olmadım dayanamayıp idrar testi yaptım ama tabikide sonuç negatifstresten olamıyorum diye düşünüyorum. ama bi kaç gün önce göğüslerim inanılmaz derecede acıyodu şimdi geçti. öncedende acırdı ama adetten önce geçermiydi hiç dikkat etmedim :) ne zor şeylermiş bunlar ya stres yapmadan bekleyen insanlara hayranım doğrusu
Hakikaten dediğin gibi ne zor şeymiş bu beklemek yahu :)
hani böyle hamileymişim ben hiç farkında değilmiışim 10 gün geçmiş günüm diye anlatılan hikayeler vardır ya o insanlara çok özeniyorum işte :)
canım benım de ole oldu senın gıbı bende test yaptım bı silik cizgi cıktı bi daha yaptım negatiffallah her isteyen kadına nasip etsin insllahh
al benden de o kadar :)))
Eşim de diyor acele etme hani stres yoktu ilk denemede olacak diye birşey yok doktor söyledi duymadın mı diyor. e haklı adam ama ne yapayım :/
benim genel anlamda herşeyi abartan bir yapım var birde konu bu olunca ilk denemede olması gerekiyormuş gibi geliyor :) senelerdir ilk geceden hamile kalan kadın hikayeleriyle büyüyünce sanki çok basit bir şey mi geliyor insana. en büyük korkum stresten dolayı uzun bir müddet olmaması
ama bir tanesi silik çıkmış. silik pozitif sayılmaz mı? sonra niye negatif çıktı acaba? bence sizin kan testine kesin baktırmanız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?