Yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi buraya:)

ay bende herşey filmlerdeki dizilerdeki gibi sanırdım erkek kadına dokunsa hamile kalıyodu. 8 aylık evliyim açıkçası bu vakte kadar hep böyle düşündüm.bu ay ilk bebiş denemesi oldu.bende araştırma maksatlı bu siteye üye oldum ama okuduklarımda beni çok şaşırttı. ilk deneme de hamile kalmak düşük bi ihtimal herhalde

Selam kizlar,
Bugun test yaptirmayi dusunuyorum ama aksam iş çikişi mi yoksa sabah mi yaptirsam bilemedim :/

nabersiniz kızlar buraya bi kezcik geldim o yüzden tanımayacaksınız beni bebişi bi kaç ay sonra düşünüyodum ama ani bi kararla bu ay korunmayı bıraktık açıkcası 9 ay korunduk hemen olma zdiye düşündüm ama kısmet bakalım umarım teker teker çok isteyenlerden başlayarak hamiş haberlerinizi alırız mutlu kalın hepiniz

slm kızlar nasılsınız yaa malsef netimde bir sorun var şuanda arkadaşmdan giriyorum 1 haftaya kadar çözülür dediler ama hala tık yok sizlerde ne var ne yok:) inşallah bu ay btmeden güzel haberler alırız bu arada benm bu ay da geçti kırmızılar erken geldi( inşallah diğer aya olur...

inşallah hemen çözülür problem... :) artık bu ay tekrar çalışmalara devam...

selamlar kızlar. 27 yaşındayım ben de. geçen ay denedik rastgele olmadı tabi. bu ay hesap yaparak çalıştık. 18 nisan bat. Allahım kimseye aratmasın.

senin bat yakınmış canım benim 30 nisan hiç geçmiyo zaman offf sonucu güzel olsa beklemeye değer inş.hayırlısı olur

kızlar bise sorcam debi gebelik testi kulanan varmı ben ılık kulanımda 2 cı cızgıl sılık cıktı 2 kere hada yaptım negetıf cıktı bılıyorum kan testı dıceksınız ben elımdekı testı bıtırıp ole gıdıcektım ama son testımde bugnde gozle zor ama kalın cok silik bı cızgı var testlermi kotu yoksa bendemı bıse var :) bu arada canlarım bencıkcam mısafırım var aksam hazırlık yapıcam ama sız cevp atın lutfen aksam gırıp okucamm :)

Son düzenleme:

canım ben de daha önce kullanmştım ama hep negatf çıkmıştı eğer ikinci çizgiyi gördüysen evet hemen gidip kan ver bence...ne olur ne olmazzzz bi gt

Hadi bakalım bayanlar ayın 18i oldu haber yok hiç. Benim dün ya da bgn hafif lekelenmelerimin olması gerekiyordu. en geç pazar da tam başlaması lazım. Tuvalete gidip sürekli kontrol ediyorum. Deli gibi. Çünkü hep gelecekmiş hissi var. Hafif çok hafif bi ağrı dışında belirti falan da yok ya. ne bulantı ne göğüs ağrısı ne kramp. Dün dayanamayıp test yaptım tabi negatif. Şimdi Allahın izniyle pazartesiyi bekliyorum. o zamana kadar da sizlerden güzel haberler bekliyorum. Pazrtesi görüşürüz:)

salamun aleykum.. bende yaza hamile girmek istyenlerdenim 23 yasim var 1yil olucak evliyiz hiiiiiiiiiic korunmadik ama olmadi bir kere olsun ..qaliba hamileyim... diye bilemedim ve bu aya umutluyum bazi kuler kulandim 30nihsan batim gelmez insaallah bende yaza hamile girerim

kızlar kafama takıldı bısey sorucam vermem gereken brz kilo var dıe dusunuyorum da bitki çaylarının bır zararı olurmu acaba bebegım olursa tabıkı kullanmamda yanı demek ıstedıgım cocuk olmasını gecıktırır mı? böyle birsey duydunuz mu?:44:

canım bu dönemde günde 2 fincandan fazla içmeyin dedi doktor geçen bir programda... bide bir doktordan duymuştum eğer herhangibir bitki çayından 4 fincan içersek ilaç etkisi yapıyormuş... ben günde 2 fican yeşil çay içmeye devam ediyorum...

anlıyorum canım haklısın valla gunde 2 bardak yesıl cay yada 9 lu cay ıcerım bılmıorum kı kılo verıcem sonra kısmetse göbişlerimiz dolunca geri alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…