Selam kizlar,
Bugun test yaptirmayi dusunuyorum ama aksam iş çikişi mi yoksa sabah mi yaptirsam bilemedim :/
eger kendın yapicaksn aksam yap cnım hastaneye gıdıceksen sabah yap cnm daha ıyı olur :)
Hmm cok heyecanliyim 4 gun gecikti idrar negatif cikti ama kanda baktir dedi doktorum. Dua edin kizlar...
Hmm cok heyecanliyim 4 gun gecikti idrar negatif cikti ama kanda baktir dedi doktorum. Dua edin kizlar...
slm kızlar nasılsınız yaa malsef netimde bir sorun var şuanda arkadaşmdan giriyorum 1 haftaya kadar çözülür dediler ama hala tık yoksizlerde ne var ne yok:) inşallah bu ay btmeden güzel haberler alırız bu arada benm bu ay da geçti kırmızılar erken geldi ( inşallah diğer aya olur...
selamlar kızlar. 27 yaşındayım ben de. geçen ay denedik rastgele olmadı tabi. bu ay hesap yaparak çalıştık. 18 nisan bat. Allahım kimseye aratmasın.
nabersiniz kızlar buraya bi kezcik geldim o yüzden tanımayacaksınız benibebişi bi kaç ay sonra düşünüyodum ama ani bi kararla bu ay korunmayı bıraktık açıkcası 9 ay korunduk hemen olma zdiye düşündüm ama kısmet bakalım umarım teker teker çok isteyenlerden başlayarak hamiş haberlerinizi alırız mutlu kalın hepiniz
kızlar bise sorcam debi gebelik testi kulanan varmı ben ılık kulanımda 2 cı cızgıl sılık cıktı 2 kere hada yaptım negetıf cıktı bılıyorum kan testı dıceksınız ben elımdekı testı bıtırıp ole gıdıcektım ama son testımde bugnde gozle zor ama kalın cok silik bı cızgı var testlermi kotu yoksa bendemı bıse var :) bu arada canlarım bencıkcam mısafırım var aksam hazırlık yapıcam ama sız cevp atın lutfen aksam gırıp okucamm :)
kızlar kafama takıldı bısey sorucam vermem gereken brz kilo var dıe dusunuyorum da bitki çaylarının bır zararı olurmu acaba bebegım olursa tabıkı kullanmamda yanı demek ıstedıgım cocuk olmasını gecıktırır mı? böyle birsey duydunuz mu?:44:
canım bu dönemde günde 2 fincandan fazla içmeyin dedi doktor geçen bir programda... Bide bir doktordan duymuştum eğer herhangibir bitki çayından 4 fincan içersek ilaç etkisi yapıyormuş... Ben günde 2 fican yeşil çay içmeye devam ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?